Budapesten és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk! Utazni tudok!
A legutóbbi kis gruppen sikerére tekintettel, ismét szerveznénk egy kis szeánszt. A felállás ugyanaz, barátnőm kikötve szajpecekkel, szemkötővel pucéran várja, hogy megbasszák. Csak jössz bemész megbaszod vagy ha már van másik srác megbasszátok keményen és mész. Érdeklődni privátban.
Bocsi, ajvitom 30 éves
39 éves jófej, ápolt 180/88kg kék szemű,barna hajú pasikent keresek párokat, nőket hetero alapon
22cm odalent. Kitartó vagyok
Főleg Budapest és környékéről keresek
22cm odalent. Kitartó vagyok
Főleg Budapest és környékéről keresek
Bi után érdeklődő párhoz csatlakoznék,akár rendszeresen! Utazni tudok,autós,szabadtéri dolgok is érdekelnek!
Barátnővel, feleséggel szeretkeznék! Cuckold, wifesharing izgat, de kukkolás is érdekel!
Keress üzenetben
Keress üzenetben
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten

Keresek olyan hetero urat aki tele élvezne a barátnőm bugyiját,velem együtt,csak hoki,olyan srácok urak irjanak akiket izgat a tanga bugyi,fehérneműk és szeretik a punci illatú bugyikat,csak komolyak irjanak elérhetőséggel.Helyem van Pestmegyében!Fiatal igényes ápolt srác vagyok!
Sziasztok , Lány -hölgy akihez el mehetnék szombat este ?
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Sziasztok!
Jászberény - Hatvan - Pásztó környékén keresek egy jó farkú, normális és férfias havert masztira és orálra...
Amennyiben érdekel keress meg!!
Jászberény - Hatvan - Pásztó környékén keresek egy jó farkú, normális és férfias havert masztira és orálra...
Amennyiben érdekel keress meg!!
Sziasztok.
Esetleg ma valaki megy tiktak akihez lehetne csatlakozni?
Esetleg ma valaki megy tiktak akihez lehetne csatlakozni?
Sziasztok, Bp-en keresek belevaló hölgyet. 48 éves hetero pasi vagyok.
Nagyon élvezném a prosztatám masszírozását, nem csak kézzel!
(Ez egy válasz intmszobrász üzenetére (tegnap 14:01), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 14:01

Sziasztok,
Sportos bi uni srác vagyok egyedül élek Szentendrén, diszkrét rendszeres havert keresek.
Szeretek masszirozni, kényeztetni, prosztata masszázs is megy.
Ma este valaki?
Sportos bi uni srác vagyok egyedül élek Szentendrén, diszkrét rendszeres havert keresek.
Szeretek masszirozni, kényeztetni, prosztata masszázs is megy.
Ma este valaki?

Ápolt feleséget szopatnék ma, vagy hétvégén autóban, akár a férje jelenlétében is. Privát üzenetet írjatok kérlek.
Szeximádó, erotikus hölgyet keresek játékos szexcsatákra
akár tartós kapcsolatra!
Intelligens, izmos (nem izomagyú :P ) FÉRFI, jelenleg független!!
Esti vidám borozgatás, beszélgetés is érdekel, semmi sem kötelező jeligére!
Párok is szóba jöhetnek, de nem mindenáron és CSAK HETERO alapon!
Olvasd el a profilt is!
A boa nem vékony és nem kicsi!
Utazni és fogadni is tudok Írj privátot.

Intelligens, izmos (nem izomagyú :P ) FÉRFI, jelenleg független!!
Esti vidám borozgatás, beszélgetés is érdekel, semmi sem kötelező jeligére!
Párok is szóba jöhetnek, de nem mindenáron és CSAK HETERO alapon!
Olvasd el a profilt is!
A boa nem vékony és nem kicsi!

Utazni és fogadni is tudok Írj privátot.

Valaki Törökbálint auchan????
Sziasztok!
Különleges vágyakkal keresek párt, baráti társaságot, hosszú távra. Részletek privátban.
Különleges vágyakkal keresek párt, baráti társaságot, hosszú távra. Részletek privátban.
Szasztok Szarvason fogadnék igényes házaspárokat 3mas izgalomra, gyönyörű szép wellness környezetbe szuper hangulatos teraszon 7 személyes jakkuzival szaunával gyönyörű kert, csend paradicsomba? szomszéd mentes övezetbe magánterületen. Közvetlen barátságos 25-50 es házaspárokat várok. Akár másik párokkal is johettek többen is, ha van ismerősötök, egy szuper kikapcsolódásra. Természetesen maximális diszkréció melett . Jó magam ápolt udvarias úriember vagyok. Levélbe írjatok , fantasztikus közérzet , fények jakkuzi zene italozás stb. Tapasztalt férfi vagyok, kezdőket is szívesen várok.
Szia mindenki. Szexre keresek nőt, kielégítetlen vágyai megéléséhez. Vác és környékén. Privát üzenetet küldj.