Nagykőrösön atutazo autóst leszopnek most éjszaka! 04 óráig uzenhetsz. Arcomra, számba mehet. Kor, alkat mellekes.
(Ez egy válasz szopós.köcsög üzenetére (tegnap 19:24), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 19:24
Nagykőrös kke? Most éjszaka, erre járó autóst leszopnék kocsijában! Passzív vagyok. Meg is baszhatsz, ha akarsz. Kor, alkat mindegy. Számba, arcomra, seggembe mehet. Köcsög vagyok, nem szégyenlem. 23h-04h között elérhető vagyok a talira. Használd a szám és a seggem kedvedre! NAGYKŐRÖS
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
Ma estére keresek biszex fiút vagy biszex párt. Pest környékén
Hölgyet masszíroznék, kényeztetnèk
Vagy párokhoz is csatlakoznék
Sajnos üzenetet itt nem tudok írni
Viberem:06303054635
Email: domjanaudia4@gmail.com (Ez egy válasz Istike333 üzenetére (tegnap 13:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Vagy párokhoz is csatlakoznék
Sajnos üzenetet itt nem tudok írni
Viberem:06303054635
Email: domjanaudia4@gmail.com (Ez egy válasz Istike333 üzenetére (tegnap 13:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Nagykőrös kke? Most éjszaka, erre járó autóst leszopnék kocsijában! Passzív vagyok. Meg is baszhatsz, ha akarsz. Kor, alkat mindegy. Számba, arcomra, seggembe mehet. Köcsög vagyok, nem szégyenlem. 23h-04h között elérhető vagyok a talira. Használd a szám és a seggem kedvedre! NAGYKŐRÖS
Olyan Hölggel - Párral szeretnék ismerkedni ahol a Hölgy imádja, ha nyalják és nyitott játékok bevonására a teljes orgazmus irányába wink G pont vibrátor és léghullámos csikló izgató na és természetesen a szám - nyelvem és az ujjaim wink
Sziasztok!
Párt fogadnánk ma este Budapesten ,de utazni is tudunk !
Párt fogadnánk ma este Budapesten ,de utazni is tudunk !
Párommal Január elsejére keresünk hellyel rendelkező normális intelligens férfit, Budapest vagy környékén.Fontos hogy meglegyen köztünk a szimpátia, tudjunk beszélgetni. Motelba és egyéb helyekre nem megyünk, az nem a mi világunk. Nálunk a hely sajnos nem megoldott. Maximum, 48 éves korig, és fontos hogy igényes legyen önmagára, illetve normál testalkatú legyen.
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása
Valakinek nincs kedve felvenni kocsival és el elveztetni? Rá izgultam egy kis bi kalandra magamba! Dunaplazanal vagyok. Ide jössz be szállok,tudok it tégy jó helyet és már csinálhatod is! Csak olyan aki szereti ha sok jön és ha folyik!
Barátnőmmel kettesben (1 lány , 1 srác) keresünk harmadiknak egy kifejezetten helyes jó testű pasit, aki kapna tőlünk egy ingyenes egész testes 4 kezes masszázst. Írj, ha szeretnél jönni.
Sziasztok budapesten keresek párt vagy hölgyet 27 éves vagyok 18cm a farkam és nagyon jól nyalók, privátban küldök képet ha kelene
párral ismerkednék
190/92 19/6 pasi
190/92 19/6 pasi
Veresegyház vagy környékén egy kis kalandra ma valaki?
Sziasztok.Tomi 36 é.és Tina 32é vagyunk.Fiatal uni pasi s shemale barinője.
Érden van helyünk.
Ismerkednénk ma este párrokal.ill.lányal.hölgyel.
Érden van helyünk.
Ismerkednénk ma este párrokal.ill.lányal.hölgyel.
Szivesen csatlakoznek parhoz ma B.p-en
Hölgyet masszíroznék, kényeztetnèk
Vagy párokhoz is csatlakoznék harmadiknak
Vagy párokhoz is csatlakoznék harmadiknak
sziasztok, bp-en vagy környékén keresek belevaló hölgyet. 48 éves hormális, hetero pasi vagyok
Szilveszteri party:: 2025.12.31.én 17.00 órai kapunyitással elkezdjük az évet búcsúztatni!!Szeretettel várunk a Duplicatos Ludos nudista wellness,szórakoztató sw parkban,egy élvezetes ,vidám,zenés gátlásoktól mentes swinger és wellness buliba!!A jelentkezést 30.án lezárjuk
A jó bevált programjaink ! 1 párnak van még lehetősége jönni!!
-Érkezés,-Welcome drink,Ismerkedés a társasággal,Buli szervezése magatoknak,masszázsjegyek szétosztása
-Masszázsjegyek leadása,jelentkezés a masszőrnél
-Ünnepi vacsoráig: Jakuzzi,(Kinti forró hidrodézsa), masszázs,koktélbár,hangolódás az éjszakára
-Szauna 18.00 órától használható,A szauna mesterekkel 20.00 kor kezdődnek a felöntések. Kb hajnal 2 óráig tartanak!
-Szobák használata folyamatosan használható!Tegyetek magatok alá mindenképpen lepedőt!
-Étkezés(Kemencés ételek,sültek)
-Zene,buli beindul!
-Éjfélkor ünnepi köszöntő
-Tombola
2026 menü:Virsli, lencse.Mulatás hajnalig!
Helyszínünk
Őrbottyán.
Viber:
Szállásunk betelt!! Kapuzárás 5.00 órakor
A jó bevált programjaink ! 1 párnak van még lehetősége jönni!!
-Érkezés,-Welcome drink,Ismerkedés a társasággal,Buli szervezése magatoknak,masszázsjegyek szétosztása
-Masszázsjegyek leadása,jelentkezés a masszőrnél
-Ünnepi vacsoráig: Jakuzzi,(Kinti forró hidrodézsa), masszázs,koktélbár,hangolódás az éjszakára
-Szauna 18.00 órától használható,A szauna mesterekkel 20.00 kor kezdődnek a felöntések. Kb hajnal 2 óráig tartanak!
-Szobák használata folyamatosan használható!Tegyetek magatok alá mindenképpen lepedőt!
-Étkezés(Kemencés ételek,sültek)
-Zene,buli beindul!
-Éjfélkor ünnepi köszöntő
-Tombola
2026 menü:Virsli, lencse.Mulatás hajnalig!
Helyszínünk
Őrbottyán.
Viber:
Szállásunk betelt!! Kapuzárás 5.00 órakor
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
40es 190/92 19/6 pasi keres

vazelinator

Sackaek