Kecskemét és környéke, szopnálak hosszasan,, diszkrét bi vagyok
Sziasztok!
Budapest / Reptér környékén kaland ma este?
Budapest / Reptér környékén kaland ma este?
Sziasztok Kedves Párok!
Középkorú Férfi vagyok Házibarát szeretnék lenni egy olyan Párnál akik a szó klasszikus értelmében keresnek Házibarátot!
Állandó tartós kapcsolat,nem csak szexpartner,ha kell segít bármiben/javít,szerel,stb/közös programok, hétvégék....
Anyagiaktól mentes normális kapcsolatot szeretnék, természetes ez nem a közös programokra vonatkozik !
Elsősorban Budapest és környékén szeretnék ismerkedni olyan Párral akik ezt szintén komolyan és hosszú távon szeretnék !
Köszönöm!
Középkorú Férfi vagyok Házibarát szeretnék lenni egy olyan Párnál akik a szó klasszikus értelmében keresnek Házibarátot!
Állandó tartós kapcsolat,nem csak szexpartner,ha kell segít bármiben/javít,szerel,stb/közös programok, hétvégék....
Anyagiaktól mentes normális kapcsolatot szeretnék, természetes ez nem a közös programokra vonatkozik !
Elsősorban Budapest és környékén szeretnék ismerkedni olyan Párral akik ezt szintén komolyan és hosszú távon szeretnék !
Köszönöm!
Aktív srác,pasi aki jönne vagy jár Monor Gomba fele hétfő délelőtt hely van.
Sziasztok ma estére18óra-24óra között (amelyik nap nektek megfelelő) keresek olyan párt vagy lányt aki benne lenne olyanban hogy vegignezi ahogy kiverem magamnak és spriccelek egy nagyot akár a hölgy cicijére. Nógrád és Pest megye esti órákban. Ha benne lennétek ennyiben irjatok rám egy üzenetet
Sziasztok.
Békásmegyer-Budakalász környékén párhoz csatlakoznék minden jóra.
Enyhe biszex oké.
Cuckold,wife sharing,creampie eating bármi szóba jöhet...
Békásmegyer-Budakalász környékén párhoz csatlakoznék minden jóra.
Enyhe biszex oké.
Cuckold,wife sharing,creampie eating bármi szóba jöhet...
Sziasztok ! Szívesen csatlakoznék párocskához cuckold vagy creampie szexre . Persze szívesen lennék állandó házi barát is ! Nem zavar , ha fotóznak vagy videóznak szex közben... Minden pajzán gondolatot vagy ötletet megbeszélhetünk !
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
Family szerepjáték kedvelő Férfi vagyok!
Idősebb és Fiatalabb hasonló érdeklődésű Partnert keresek ! Természetesen Hölgyre vagy Párra gondoltam !
Idősebb és Fiatalabb hasonló érdeklődésű Partnert keresek ! Természetesen Hölgyre vagy Párra gondoltam !
Nagy szerszámu pasit keresek aki teleelvezne az arcomat. Csak nagyfarkuak írjanak. Képed legyen, nekem is van.
Ápolt diszkrét negyvenes egyedülálló férfi vagyok. Kölcsönös kényeztetésre keresem partnerem. Olyan kedves szenvedélyes nőt esetleg párt keresek izgalmas együttlétekre állandó kapcsolatra,aki nem a Reptéri & Szépvölgyi többes találkozókat kedveli ,de egy egyedülálló férfivel szívesen ismerkedne-kalandozna.
Sziasztok.
Ma megy innet valaki Paradiseba?
El tudnam vinni Budapestrol, leginkabb holgynek orulnek..
Ma megy innet valaki Paradiseba?
El tudnam vinni Budapestrol, leginkabb holgynek orulnek..
Aktív srác,pasi aki jönne vagy jár Monor Gomba fele hétfő délelőtt hely van.
Van
(Ez egy válasz Gabi31 üzenetére (tegnap 13:52), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 13:52
Valakinek van csaj ismerőse rokona barátnője kolléganoje akinek nagy melle van vagy duci????
Nekem van, anyósom
tegnap 13:52
Valakinek van csaj ismerőse rokona barátnője kolléganoje akinek nagy melle van vagy duci????
Szívesen ismerkednék 40 év feletti bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, picit pocakosak, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger. Írj!
Ez egy korrekt megfogalmazás, Gratulálok, több ilyen kellene!
(Ez egy válasz straponboy28 üzenetére (tegnap 11:41), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 11:41
Helló!
Olyan hölgy ismeretségét keresem, aki odavan a formás férfi popsikért, a prosztatamasszázsért, izgatja a szerepcsere és szívesen tenne magáévá egy felcsatolhatós pénisszel egy férfit. Nyugodtan írj akkor is, ha még nem csináltál ilyet, de izgatja a fantáziádat. Az eszközök adottak hozzá. Ha szeretnéd, akkor a viszonzás sem marad el, de lehet teljesen egyoldalú is. Ha van párod, hozhatod őt is.
44 éves, magas, átlagos testalkatú, rendes férfi vagyok egy kis biszex hajlammal.
Olyan hölgy ismeretségét keresem, aki odavan a formás férfi popsikért, a prosztatamasszázsért, izgatja a szerepcsere és szívesen tenne magáévá egy felcsatolhatós pénisszel egy férfit. Nyugodtan írj akkor is, ha még nem csináltál ilyet, de izgatja a fantáziádat. Az eszközök adottak hozzá. Ha szeretnéd, akkor a viszonzás sem marad el, de lehet teljesen egyoldalú is. Ha van párod, hozhatod őt is.
44 éves, magas, átlagos testalkatú, rendes férfi vagyok egy kis biszex hajlammal.
Helló!
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze, orálon kívül másra is nyitott vagyok!Autós kaland is oké! Ma !! Valakik?

vazelinator

Hose30
Miriama