Sziasztok!
Ma este keresek aktív, hellyel rendelkező aktív partnert (20-40 között) Budapestről. Én 29 vagyok, átlagos/vékony testalkatú.
Ma este keresek aktív, hellyel rendelkező aktív partnert (20-40 között) Budapestről. Én 29 vagyok, átlagos/vékony testalkatú.
Megismerkednék olyan fiúval,úrral akinek barátnője,felesége nem szeret vagy nem tud jól szopni,szeretnélek orálisan élvezésig szopni,izgatn akkor ameddig csak akarod,ha kisebb vagy túl nagy a méreted és ez okozott gondot,akkor irj nekem és igérem nem fogsz csalódni,csak ülsz a fotelomban és én kényeztetlek finoman hosszan,közben szexfilmet is nézhetsz!Nem várok viszonzást,lehetsz teljesen kezdő is e téren!Pestmegyei vékony igényes ápolt biszex fiú vagyok,irhatsz bárhonnanHelyem van!
Osszeszokott hármasunkhoz keresünk plusz lány vagy párt
43eves dögös, bevállalós kevés gátlással rendelkező csajszi és 30 éves sportos, laza jófej hetero pasik vagyunk
Utáni tudunk, Budapest és Tatabánya környékén lenne a legjobb.
Privibe
Viber, Google chat, WhatsApp ... elérhetőséget várunk
43eves dögös, bevállalós kevés gátlással rendelkező csajszi és 30 éves sportos, laza jófej hetero pasik vagyunk
Utáni tudunk, Budapest és Tatabánya környékén lenne a legjobb.
Privibe
Viber, Google chat, WhatsApp ... elérhetőséget várunk
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
Sziasztok!Január 3-6ig Áporkán leszünk hellyel rendelkező férfi beszállót keresünk harmadiknak. Adatlapunknak megfelelően 30éves korig!
Sziasztok !
Párt keresünk ma estére Budapesten , fogadni és utazni is tudunk !
Párt keresünk ma estére Budapesten , fogadni és utazni is tudunk !
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Sziasztok! Elsősorban hölgyet keresek, akivel közösen szophatom a férjem. Amennyiben van olyan pár, ahol a hölgy tag vállalná, örömmel venném a jelentkezést. Ha a pár férfi tagját izgatja, nézheti, illetve én is szopom őt a feleségêvel együtt. Emailben írjatok! Boldog új évet mindenkinek!
Adatlapunk szerint ismerkednenk párokkal
BUÉK hölgyek.
Budapesti ápolt férfi vagyok, aki ma nyitott, kedves Hölgyet meglátogatna kölcsönös ismerkedés ,vonzalom és örömszerzés céljából.
Ha benned is ott a vágy, írj bátran.
Budapesti ápolt férfi vagyok, aki ma nyitott, kedves Hölgyet meglátogatna kölcsönös ismerkedés ,vonzalom és örömszerzés céljából.
Ha benned is ott a vágy, írj bátran.
Megismerkednék olyan fiúval,úrral akinek barátnője,felesége nem szeret vagy nem tud jól szopni,szeretnélek orálisan élvezésig szopni,izgatn akkor ameddig csak akarod,ha kisebb vagy túl nagy a méreted és ez okozott gondot,akkor irj nekem és igérem nem fogsz csalódni,csak ülsz a fotelomban és én kényeztetlek finoman hosszan,közben szexfilmet is nézhetsz!Nem várok viszonzást,lehetsz teljesen kezdő is e téren!Pestmegyei vékony igényes ápolt biszex fiú vagyok,irhatsz bárhonnanHelyem van!
Sziasztok olyan part vagy hölgyet keresünk , akivel párom előt kényeztetnenk egymástt
Budapeat- Solymára-Piliscsaba környékén keresek hölgyet vagy párt hetero alapon kalandozáshoz ma.
Nálad, nálam, autóban is. Írj ha lenne kedved kikapxaolódni!
Nálad, nálam, autóban is. Írj ha lenne kedved kikapxaolódni!
Sziasztok! A hetvegere keresek part harmashoz vagy pedig swinger bulit egyedulallo ferfikent Budapesten es kornyeken. Buvohelyet is tudok akar biztositani! Adatlapomon minden infot megtalaltok rolam! Ha szimpatikus vagyok, akkor keressetek uzenetben!
Sziasztok!
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék! Kevés dologra mondok nemet! Helyem, autóm van! Perverzió előny!
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék! Kevés dologra mondok nemet! Helyem, autóm van! Perverzió előny!
Sziasztok! Budapesten vagyunk, mai napra párt / párokat vagy hölgyeket keresünk akik szeretnék hogy pluszba férfiak csatlakozzanak, vagy csak nézzék őket és szeretik a nagyon jó kis összejöveteleket
Helyszínt mi biztosítani tudjuk, akár ott alvás is megoldható. Igényes, intelligens, jófej embereket keresünk, mint amilyenek Mi is vagyunk. Diszkréció garantált és elvárt. Minden megbeszélés kérdése, az a fontos hogy jól érezzük magunkat!
Ha jeleztek privát üzenetben és egyből megvan az érdeklődés mindkét oldalról, akkor egyből válasz üzenetben megírom a viber számomat, hogy gyorsabban és egyszerűbben tudjunk instant beszélni
Helyszínt mi biztosítani tudjuk, akár ott alvás is megoldható. Igényes, intelligens, jófej embereket keresünk, mint amilyenek Mi is vagyunk. Diszkréció garantált és elvárt. Minden megbeszélés kérdése, az a fontos hogy jól érezzük magunkat!
Ha jeleztek privát üzenetben és egyből megvan az érdeklődés mindkét oldalról, akkor egyből válasz üzenetben megírom a viber számomat, hogy gyorsabban és egyszerűbben tudjunk instant beszélni
Sziasztok fogadni tudó párt keresünk Dunakeszi közeléből hosszú távú baráti sexkapcsolatra.
Sziasztok. Hosszú távra Párral vagy Hölggyel ismerkednék! Előre köszönöm ha írsz! Utazni tudok!
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze, orálon kívül másra is nyitott vagyok!Autós kaland is oké! Ma !! Valakik?
Sziasztok
Gergo vagyok, 30 eves urkent szivesem csatlakoznek hazasparhoz. Pest, illetve Komarom - Esztergom varmegyeben.
Nagy ciciket kedvelo ur vagyok 40 es korosztaly leveleit is szivesen fogadom
Kerlek privatban irjatok.
Akar hosszabb tavra is...
Autovak mobilis tudok lenni. Privatban adok telefonszamot is
Gergo vagyok, 30 eves urkent szivesem csatlakoznek hazasparhoz. Pest, illetve Komarom - Esztergom varmegyeben.
Nagy ciciket kedvelo ur vagyok 40 es korosztaly leveleit is szivesen fogadom
Kerlek privatban irjatok.
Akar hosszabb tavra is...
Autovak mobilis tudok lenni. Privatban adok telefonszamot is

vazelinator

Vlastimila