Szigetszentmikllon cumiznék
32 éves, magas, méretes farkú srác keres hölgyet vagy cuckold part ma estére Budapesten
Valaki Alsónémedi és környékéről??
Sziasztok!
Érdekel a szex chat is!
Szia, lennék a nyaló szolgád. A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni.
A felcsatolhatós érdekel! Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok... Mi a LEGVADABB VÀGYAD??? Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN, UTAZNI IS TUDOK!
Beszélgessünk, kitudja bàrmi lehetsèges!!! Nudit is kedvelem
Érdekel a szex chat is!
Szia, lennék a nyaló szolgád. A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
A felcsatolhatós érdekel! Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok... Mi a LEGVADABB VÀGYAD??? Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN, UTAZNI IS TUDOK!
Hosszabb távra keresek önmagára igényes hölgyet (vagy párt). Bármilyen felállás érdekel a klasszikus barátkozástól a szabadidőpartneri, szexpartneri, útitársi, titkos vagy felvállalt szeretői, házibaráti kapcsolaton át egészen a komoly kapcsolatig. Viszont kiemelten fontos nekem a biztonság, tehát csak olyan partner érdekel, aki nem szexel párhuzamosan mindenféle random pasikkal. Ha úgy érzed, illik rád a leírás, dobj egy üzenetet, köszi!
Sziasztok!
Érdekel a szex chat is!
Érdekel a szex chat is!
2025.06.08.án. 15.00 órai kapunyitással.Kapuban fogadáskor welcome drink! Duplicatos Ludos Naturista Szórakoztató wellness Park! A szaunánkat higiéniai okok miatt ,textil mentesen kötelező használni.A szaunán kívül mindenképpen kívánatos fűrdőköpeny,törölkőző,és papucs használata!
A park rendezvénye: 17.00 órától 20.00 ig Nyári swinger HABPARTY ,hawaii stillusban!!
Mindenkinek,nincs kivétel!! Tipi tapi dinó a habban merüljetek el az élvezetben,senki nem marad szárazon!
Diszkó zene,tánc,
-Glory Hole fal
Este folytatás a szobában
Közben:
-Masszázs (szakképzett masszőrtől)
-Jakuzzi használat
16.00-21.00ig Közös programok!(közös játékok,masszázs.)
21.15 tól nap keltéig. A szobát utána korlátlanul lehet használni swingerezésre!
Óvszert magatoknak kell hozni!!
22.00 kor indul a Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől.
-felöntés 3+1 , 3 féle relaxációs program ,és 1 nagyon erős forró program !!!(bőr regeneráló,és a mézest) Melinda tartja
Helyszín:
Őrbottyán.A helyek arányában fogadunk pasikat!Nagyon fogynak!!
Alkohol hozható,de a szauna miatt nem részesítjük előnyben! Italok,kv különlegességek,koktél bár.
Kemencés ételek finomságok!
Az est étkezést tartalmaz!
Előre jelentkezés mindenképpen szükséges!
Szeretettel várunk mindenkit azokat is akik eddig nem jöttek!! Meli.Laci
A park rendezvénye: 17.00 órától 20.00 ig Nyári swinger HABPARTY ,hawaii stillusban!!
Mindenkinek,nincs kivétel!! Tipi tapi dinó a habban merüljetek el az élvezetben,senki nem marad szárazon!
Diszkó zene,tánc,
-Glory Hole fal
Este folytatás a szobában
Közben:
-Masszázs (szakképzett masszőrtől)
-Jakuzzi használat
16.00-21.00ig Közös programok!(közös játékok,masszázs.)
21.15 tól nap keltéig. A szobát utána korlátlanul lehet használni swingerezésre!
Óvszert magatoknak kell hozni!!
22.00 kor indul a Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől.
-felöntés 3+1 , 3 féle relaxációs program ,és 1 nagyon erős forró program !!!(bőr regeneráló,és a mézest) Melinda tartja
Helyszín:
Őrbottyán.A helyek arányában fogadunk pasikat!Nagyon fogynak!!
Alkohol hozható,de a szauna miatt nem részesítjük előnyben! Italok,kv különlegességek,koktél bár.
Kemencés ételek finomságok!
Az est étkezést tartalmaz!
Előre jelentkezés mindenképpen szükséges!
Szeretettel várunk mindenkit azokat is akik eddig nem jöttek!! Meli.Laci
Sziasztok! Holnap estétől valaki újpesten! Én 41 éves bi uni női fehérneműs pasi vagyok!
Sziasztok !
Budapesten keresek olyan hölgyet vagy párt ,heteró alapon ! Ahol a nő igazán tudja élvezni a nagy cerkát ! Autóban, panzióban vagy akár házhoz is megyek ! Lepd meg feleséged velem egy hancurra ...
Budapesten keresek olyan hölgyet vagy párt ,heteró alapon ! Ahol a nő igazán tudja élvezni a nagy cerkát ! Autóban, panzióban vagy akár házhoz is megyek ! Lepd meg feleséged velem egy hancurra ...
Nagyon szívesen ismerkednék 40 év feletti bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, picit pocakosak, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger.
Valaki Alsónémedi és környékéről???
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Sziasztok!
Május 25-29-ig Visegrádon leszünk, szívesen ismerkednénk párral, fiatal pasival.
Privátba írj.
Május 25-29-ig Visegrádon leszünk, szívesen ismerkednénk párral, fiatal pasival.
Privátba írj.
32 éves, magas, méretes farkú srác keres hölgyet vagy cuckold part vasárnap estére Budapesten
Sziasztok holnap délután esetleg nő akivel kalandozhatnék?(Dunaújváros - BP - Dunakeszi vonalon akár szabadban is.)
Kemény farkú pasi keres nőt vagy párt. Adatlapomon vannak képek

Idősebb 60 + Hölggyel vagy Párral szeretnék ismerkedni! 50- es Férfi vagyok!
Sziasztok Vasárnap este Párt vagy Lányt keresek akinek lenne kedve ma találkozni! Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)szóval amit keresek:-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék -masszíroznék-csak a hölgy verné ki a farkam-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Sziasztok.Tomi 36 é.és Tina 32é vagyunk.Fiatal uni pasi s shemale .barinője.
Ma ismerkednénk párokkal.Érden van helyünk
Ma ismerkednénk párokkal.Érden van helyünk
Kedves pasi keres kedves párt vagy nőt
képek adatlapon