Két férfi csinos sub nőt keres.
Family szerepjáték kedvelő Férfi vagyok!
Idősebb és Fiatalabb hasonló érdeklődésű Partnert keresek ! Természetesen Hölgyre vagy Párra gondoltam
Idősebb és Fiatalabb hasonló érdeklődésű Partnert keresek ! Természetesen Hölgyre vagy Párra gondoltam
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Sziasztok.Adatlapom szerint ismerkednék
Megbízható ápolt pasi barátkozna hölgy vagy házaspár személyében, van nemi gyakorlatom Tantra masszázsban.
Vác - Gödöllő - Gyöngyös vonalon.
Vác - Gödöllő - Gyöngyös vonalon.
Sziasztok párt keresünk hosszú távú baráti sex kapcsolatra Dunakeszi közeléből, fogadni tudó párt keresünk.
Sziasztok!
Vasárnap estére keresünk lányt, esetleg párt. Helyünk van. BP. Elsősorban a két hölgy közötti kontaktus a lényeg.
Vasárnap estére keresünk lányt, esetleg párt. Helyünk van. BP. Elsősorban a két hölgy közötti kontaktus a lényeg.
8 kerben parhoz csatlakoznek
Sziasztok!
Harmincas srácként HETERO alapon keresek ma estére Budapesten huncutkodni kívánkozó nőket vagy párokat. Részletek privátban.
Harmincas srácként HETERO alapon keresek ma estére Budapesten huncutkodni kívánkozó nőket vagy párokat. Részletek privátban.
Sziasztok!
Jóképű sportos férfiként keresek párt hetero alapon, akár ma estére is. Részletek az adatlapomon.
Jóképű sportos férfiként keresek párt hetero alapon, akár ma estére is. Részletek az adatlapomon.
Szia!!!
Szívesen nyalnám a popsi és a punci lyukadat is finom ujjazással!!!
Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni stb. Kevés dologra mondok nemet! Helyem van! Perverzió előny!
Szívesen nyalnám a popsi és a punci lyukadat is finom ujjazással!!!
Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni stb. Kevés dologra mondok nemet! Helyem van! Perverzió előny!
Valaki Alsónémedi és környékéről ismi dumcsi haverkodas ami.alakul???
Sziasztok!
Még mindig keresek olyan budapesi nőt akit izgatna alkalmanként az autós kölcsönös maszti ,orál, stb !
Csak nő, csak Budapest !
Valóban 23-cm cerkám van
Még mindig keresek olyan budapesi nőt akit izgatna alkalmanként az autós kölcsönös maszti ,orál, stb !
Csak nő, csak Budapest !
Valóban 23-cm cerkám van
Helló!
Olyan párral szeretnék megismerkedni, ahol a pasit leszophatom a hölgy előtt vagy vele közösen. A hölgyhöz akár hozzá sem érek, engem az izgat, ha egy nő előtt csinálhatom. A viszonzást egyik féltől sem várom el. Ha szeretnétek, akkor a női tagot is szívesen kényeztetem és nyugodtan írjátok meg azt is, ha vannak olyan további vágyaitok, amiknek a megvalósításában esetleg segíteni tudnék. Ha néhány levélváltás után kialakul a kölcsönös szimpátia, akkor a telefonos beszélgetést és a személyes találkozót preferálom. Magamról annyit, hogy 45 éves férfi vagyok, 188 cm magas, 90 kg súlyú, átlagos testalkattal. Akkor is bátran keressetek, ha nem voltatok még ilyen helyzetben és csak kipróbálni szeretnétek. Diszkréció, ápoltság, intelligencia adott és elvárt. Nem dohányzom, ritkán fogyasztok alkoholt. Budapesti vagy Pest illetve Bács-Kiskun megyei pár lenne helyileg a legideálisabb, de a környező megyékbe is szívesen utazok.
Olyan párral szeretnék megismerkedni, ahol a pasit leszophatom a hölgy előtt vagy vele közösen. A hölgyhöz akár hozzá sem érek, engem az izgat, ha egy nő előtt csinálhatom. A viszonzást egyik féltől sem várom el. Ha szeretnétek, akkor a női tagot is szívesen kényeztetem és nyugodtan írjátok meg azt is, ha vannak olyan további vágyaitok, amiknek a megvalósításában esetleg segíteni tudnék. Ha néhány levélváltás után kialakul a kölcsönös szimpátia, akkor a telefonos beszélgetést és a személyes találkozót preferálom. Magamról annyit, hogy 45 éves férfi vagyok, 188 cm magas, 90 kg súlyú, átlagos testalkattal. Akkor is bátran keressetek, ha nem voltatok még ilyen helyzetben és csak kipróbálni szeretnétek. Diszkréció, ápoltság, intelligencia adott és elvárt. Nem dohányzom, ritkán fogyasztok alkoholt. Budapesti vagy Pest illetve Bács-Kiskun megyei pár lenne helyileg a legideálisabb, de a környező megyékbe is szívesen utazok.
Sziasztok!
Vasárnaptól keddig Budapesten leszek, és ez idő alatt szívesen találkoznék egy ápolt szimpatikus (akár bi férfitagú) párral, vagy egy kedves Hölggyel.
Magára igényes, ápolt, intelligens, jó humorú 36 éves férfi vagyok, némi tapasztalattal a többes együttlétet illetően is.
Ha valakinek felkeltettem esetleg az érdeklődését, akkor beszéljünk privát üzenetben.
Vasárnaptól keddig Budapesten leszek, és ez idő alatt szívesen találkoznék egy ápolt szimpatikus (akár bi férfitagú) párral, vagy egy kedves Hölggyel.
Magára igényes, ápolt, intelligens, jó humorú 36 éves férfi vagyok, némi tapasztalattal a többes együttlétet illetően is.
Ha valakinek felkeltettem esetleg az érdeklődését, akkor beszéljünk privát üzenetben.
Sziasztok
Élvezkedésre sperma nyelésre keresek nőt Vác és Balassagyarmat útvonalon. Párhoz is csatlakoznék ha úgy van. Privát üzenetet küldj
Élvezkedésre sperma nyelésre keresek nőt Vác és Balassagyarmat útvonalon. Párhoz is csatlakoznék ha úgy van. Privát üzenetet küldj
Sziasztok ma Csepel környékén valaki?
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten

Voltak kint képeik, csak valamiért leszedték.
(Ez egy válasz Teacher40 üzenetére (tegnap 08:05), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 08:05

Fotó nèlkül ne keress...de nektek sincs egyetlen fotó sem...hatalmas poèn. Tipikus kèpgyűjtögető.
2025.10.04.én 18.00 órai kapunyitással a Duplicatos Ludos Nudista Szórakoztató wellness és swinger Park! A szaunánkat higiéniai okok miatt ,textil mentesen kötelező használni.A szaunán kívül mindenképpen ajánlatos fűrdőköpeny,törölkőző,és papucs használata! A Park jellege naturista ezért textil elfogadása nem engedélyezett!!!Szóljatok egymásra,ne csak a személyzet jelezze!!
A park rendezvénye: éjszakai szauna,és wellness masszázzsal
Szauna kezdésig
-Masszázs (szakképzett masszőrtől)
-Jakuzzi használat
-Hideg merűlő medence
-Étkezés
21.00 kor indul a Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől.
-felöntés 4+1 , 4 féle relaxációs program ,és 1 nagyon erős forró program !!!(bőr regeneráló,és a mézest) Melinda tartja
Helyszín:
Őrbottyán.
Viber:
Alkohol hozható,de a szauna miatt nem részesítjük előnyben! alkoholmentes koktél,és alkoholos Italok,Forró tea finomságok,kv különlegességek,1 óra hosszáig koktél bár.
Előre jelzés mindenképpen szükséges,az ételek miatt!!
Szeretettel várunk mindenkit azokat is akik eddig nem jöttek!! Meli.Laci
A park rendezvénye: éjszakai szauna,és wellness masszázzsal
Szauna kezdésig
-Masszázs (szakképzett masszőrtől)
-Jakuzzi használat
-Hideg merűlő medence
-Étkezés
21.00 kor indul a Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől.
-felöntés 4+1 , 4 féle relaxációs program ,és 1 nagyon erős forró program !!!(bőr regeneráló,és a mézest) Melinda tartja
Helyszín:
Őrbottyán.
Viber:
Alkohol hozható,de a szauna miatt nem részesítjük előnyben! alkoholmentes koktél,és alkoholos Italok,Forró tea finomságok,kv különlegességek,1 óra hosszáig koktél bár.
Előre jelzés mindenképpen szükséges,az ételek miatt!!
Szeretettel várunk mindenkit azokat is akik eddig nem jöttek!! Meli.Laci