Sziasztok, szexi ruhákat kedvelő hölggyel randiznék Bp-en, az adatlapom szerint. 183/87, 47 éves hetero pasi vagyok
Ma délután Hajdúszoboszlón, a strandon sétálgatva egy pár ragadta meg a figyelmemet a hajó melletti nagy medence környékén, olyan 16:30–17:00 között.
Elsőként a hölgy tűnt fel – piros fürdőruha volt rajta, aminek fehér pántja és pereme volt, a csuklóján mintha fehérszíjas karóra lett volna. Fekete papucs, egy hatalmas púderrózsaszín válltáska, és napszemüveg – fehér keret, fekete lencse. A hajszíne szőkésbarnás volt, és ha nem csal az érzésem, mintha hosszabban összeakadt volna a tekintetünk… Bár a napszemüveg miatt ez nem biztos, de abban a pillanatban körülöttem nem igazán volt más, így talán mégsem csak képzelődtem.
A pár férfi tagja piros fürdőnadrágot viselt, sötétszürke (talán gumis) klumpában. Láthatóan jól érezték magukat együtt.
Nem szeretnék tolakodó lenni, de valamiért ez a rövid kis jelenet nem hagy nyugodni – egy kellemes kis pillanat volt, amit most ide leírok, hátha… Hátha az élet néha visszamosolyog, és az emlék másban is megmaradt.
Ha esetleg magatokra ismertek, örülnék egy visszajelzésnek, akár csak annyinak is, hogy "nem képzelted"
Elsőként a hölgy tűnt fel – piros fürdőruha volt rajta, aminek fehér pántja és pereme volt, a csuklóján mintha fehérszíjas karóra lett volna. Fekete papucs, egy hatalmas púderrózsaszín válltáska, és napszemüveg – fehér keret, fekete lencse. A hajszíne szőkésbarnás volt, és ha nem csal az érzésem, mintha hosszabban összeakadt volna a tekintetünk… Bár a napszemüveg miatt ez nem biztos, de abban a pillanatban körülöttem nem igazán volt más, így talán mégsem csak képzelődtem.
A pár férfi tagja piros fürdőnadrágot viselt, sötétszürke (talán gumis) klumpában. Láthatóan jól érezték magukat együtt.
Nem szeretnék tolakodó lenni, de valamiért ez a rövid kis jelenet nem hagy nyugodni – egy kellemes kis pillanat volt, amit most ide leírok, hátha… Hátha az élet néha visszamosolyog, és az emlék másban is megmaradt.
Ha esetleg magatokra ismertek, örülnék egy visszajelzésnek, akár csak annyinak is, hogy "nem képzelted"

Budán este biszex párt, pasit fogadnék! Hölgyet amúgy se nagyon találni!
egy orál ma vagy cumkontroll pesten? 13 ker?
Ma este párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk a reptéren, a Szépvölgyin vagy bárhol a szabadban akár.
Hölgyet, párt szopatnék, ma vagy holnap.
Ma valakinek lenne kedve találkozni Budapesten? Hely szükséges.
Ma este 11 után kalandoznánk Pesten hölggyel vagy párral. Privátban várjuk az ötleteket.
Holnapra is keresünk párt többes napozás nudizás,medencézés szex.Heves megye.
Fiatalos, energikus, hetero férfi, hölgyet nyalna. Fotó és egyéni adatok az adatlapomon. Helyem van, egyedülálló és nem mamahoteles vagyok...

Sziasztok! Biszexuális érdeklődèsü Párral szeretnék ismerkedni!
Lehetőleg Dél Pest és Csepel sziget !
Szépen kérem csak Párok !
Lehetőleg Dél Pest és Csepel sziget !
Szépen kérem csak Párok !
Sziasztok.Tomi 36 é.és Tina 32é vagyunk.Fiatal uni pasi s shemale barinője.
Érden van helyünk.
Ismerkednénk ma este párrokal
Érden van helyünk.
Ismerkednénk ma este párrokal
Sziasztok
Lenne esetleg hölgy,pár ahol a hölgy tagot érdekelné két hetero srác?
Nincs konkrét elképzelés,annyi hogy érezzük jól magunkat.
Ha valakinek felkeltette az érdeklődését akkor egyeztessünk az elképzelésekről privátban.
Lenne esetleg hölgy,pár ahol a hölgy tagot érdekelné két hetero srác?
Nincs konkrét elképzelés,annyi hogy érezzük jól magunkat.
Ha valakinek felkeltette az érdeklődését akkor egyeztessünk az elképzelésekről privátban.
Fekete nagyfarkú pasival ismerkednénk
sziasztok vannak e itt olyan pasik akit izgatna ha elotte kényeztetik és hasznaljak a feleseget? Hely kellene utazni tudnek!
Párral kapcsolódnánk!

Mai napon délután, este folyamán találkoznánk nővel Budapest közelében. Van helyünk és utazni is tudunk. Komoly szándékúak írjanak!

Sziasztok!
Mai napon délután vagy este szépvölgyi parkolóban, vagy a reptéren lesz pár, vagy hölgy?
Igényes, borotvált, normál testalkatú pasi vagyok.
Írj privatban, de más terület is szoba jöhet, utazni tudok.
Csak hölgy vagy pár érdekel.
Mai napon délután vagy este szépvölgyi parkolóban, vagy a reptéren lesz pár, vagy hölgy?
Igényes, borotvált, normál testalkatú pasi vagyok.
Írj privatban, de más terület is szoba jöhet, utazni tudok.
Csak hölgy vagy pár érdekel.
A profilomban megadottak alapján keresek orálra.
Keresünk! Párt vagy lányt!
30 éves srácok vagyunk, heterok
Jófej, laza, ápolt srácoknekem 22cm. Haveromnak 17cm
Budapest és környéke
30 éves srácok vagyunk, heterok
Jófej, laza, ápolt srácoknekem 22cm. Haveromnak 17cm
Budapest és környéke