Sziasztok!
Ma esti kaland?
Ma esti kaland?
Ma este Budapest és környékén párokat hallgatnék, néznek szex közben, illetve ha szeretnék csatlakozok is!
Helyem van, utazni tudok. Viber, Google chat van.
Helyem van, utazni tudok. Viber, Google chat van.
Dányból keresek srácot!
Diszkréció alap!
Privátba írj.
Diszkréció alap!
Privátba írj.
Ma estére fogadnék párokat Szarvason szép igényes wellness jakkuzis környezetben. Nasival finom italokkal szomszéd mentes övezet. Saját vendégházam.. patyolat tiszta szobák Szauna Jakkuzi hangulatos teraszon kellemes beszelgetes zene lazulás. Levélben írj ha jönnétek. Üdv egy igényes udvarias 40 es férfi. ..
Van itt valaki akinek husi párja van vagy ismerőse barátnője és.megosztana
Sziasztok! Ma estére keresnénk egy fiatal férfi beszállót harmadikként a feleségemmel, de első körben azzal a feltétellel, hogy csak a feleségem érhet hozzád, szemlélője lehetsz egy szenvedélyes kúrásunknak úgy, hogy az ágyunk melletti széken helyet foglalsz, előtted fog levetkozni a feleségem, miközben letolja a naciját, a kerek popsija az arcod előtt lesz néhány centivel, ezt követően, mikor leveszi a bugyijat, akkor a hamvas kis nunija lesz néhány centire tőled, aztán feléd pucsítva kezd el kielégíteni engem szajjjal, és te csak nézheted. Előfordulhat h megkérem h egy kicsit olajos kézzel fogja meg a farkad, segítsen az onkielegitesben. Egy ilyesmi játékot szeretnénk játszani, amihez intelligens, fiatal, sportos akar méretes pasit keresünk. Semmi sem garantált, de semmi sem kizárt. smile
Írj Google chaten: jozsefszakats0@gmail.com arcképes fotó elengedhetetlen, illetve Pest megye déli részére keresünk partnert. Dömsöd környéken.
Írj Google chaten: jozsefszakats0@gmail.com arcképes fotó elengedhetetlen, illetve Pest megye déli részére keresünk partnert. Dömsöd környéken.
Holnap délelőtt rá érő aktív szexpartnerem keresem hely van Monor mellett Gombán,14 óráig rá érek.
Sziasztok!
Pár vagy hölgy aki ma este szivesen ismerkedne?
Pár vagy hölgy aki ma este szivesen ismerkedne?
Sziasztok, szexi ruhákat kedvelő hölggyel randiznék Bp-en. 48 éves hetero pasi vagyok
Két férfi csinos sub nőt keres.
Szívesen ismerkednék 40 év feletti bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, picit pocakosak, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger. Írj!
Helló!
Olyan párral szeretnék megismerkedni, ahol a pasit leszophatom a hölgy előtt vagy vele közösen. A hölgyhöz akár hozzá sem érek, engem az izgat, ha egy nő előtt csinálhatom. A viszonzást egyik féltől sem várom el. Ha szeretnétek, akkor a női tagot is szívesen kényeztetem és nyugodtan írjátok meg azt is, ha vannak olyan további vágyaitok, amiknek a megvalósításában esetleg segíteni tudnék. Például szívesen nyalok úgy puncit, hogy mozog benne egy farok. Ha néhány levélváltás után kialakul a kölcsönös szimpátia, akkor a telefonos beszélgetést és a személyes találkozót preferálom. Magamról annyit, hogy 45 éves férfi vagyok, 188 cm magas, 90 kg súlyú, átlagos testalkattal. Akkor is bátran keressetek, ha nem voltatok még ilyen helyzetben és csak kipróbálni szeretnétek. Diszkréció, ápoltság, intelligencia adott és elvárt. Nem dohányzom, ritkán fogyasztok alkoholt. Budapesti vagy Pest illetve Bács-Kiskun megyei pár lenne helyileg a legideálisabb, de a környező megyékbe is szívesen utazok.
Olyan párral szeretnék megismerkedni, ahol a pasit leszophatom a hölgy előtt vagy vele közösen. A hölgyhöz akár hozzá sem érek, engem az izgat, ha egy nő előtt csinálhatom. A viszonzást egyik féltől sem várom el. Ha szeretnétek, akkor a női tagot is szívesen kényeztetem és nyugodtan írjátok meg azt is, ha vannak olyan további vágyaitok, amiknek a megvalósításában esetleg segíteni tudnék. Például szívesen nyalok úgy puncit, hogy mozog benne egy farok. Ha néhány levélváltás után kialakul a kölcsönös szimpátia, akkor a telefonos beszélgetést és a személyes találkozót preferálom. Magamról annyit, hogy 45 éves férfi vagyok, 188 cm magas, 90 kg súlyú, átlagos testalkattal. Akkor is bátran keressetek, ha nem voltatok még ilyen helyzetben és csak kipróbálni szeretnétek. Diszkréció, ápoltság, intelligencia adott és elvárt. Nem dohányzom, ritkán fogyasztok alkoholt. Budapesti vagy Pest illetve Bács-Kiskun megyei pár lenne helyileg a legideálisabb, de a környező megyékbe is szívesen utazok.
Sziasztok!
Van hölgy vagy pár aki/akik lazulnanak velem ??Meztelenkedés, beszélgetés,maszti...stb ahogy alakul!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!!
Van hölgy vagy pár aki/akik lazulnanak velem ??Meztelenkedés, beszélgetés,maszti...stb ahogy alakul!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!!
Fergeteges halloween party!! 2025.11.01.én 18.00 órai kapunyitással a Duplicatos Ludos Nudista Szórakoztató wellness és swinger Park! A szaunánkat higiéniai okok miatt ,textilmentesen kötelező használni.A szaunán kívül mindenképpen ajánlatos fűrdőköpeny,törölkőző,és papucs használata! A Park jellege naturista ezért textil elfogadása nem engedélyezett!!!Szóljatok egymásra,ne csak a személyzet jelezze!!
A park rendezvénye: Swinger halloween party.A legjobb jelmez értékes ajándékban részesül!!
Szauna kezdésig
-Glory hole fal
-Álarcos ,vicces beöltözők értékes ajandékokat kapnak.
-Swinger szoba használat.
-Masszázs (szakképzett masszőrtől)
-Jakuzzi használat
-Étkezés
21.00 kor indul a Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől. 2.00 óráig
-felöntés 4+1 , 4 féle relaxációs program ,és 1 nagyon erős forró program !!!(bőr regeneráló,és a mézest) Melinda tartja
Helyszín:
Őrbottyán.
Viber:
Az est étkezést tartalmaz!
Alkohol hozható,de a szauna miatt nem részesítjük előnyben! alkoholmentes koktél,és alkoholos Italok,Forró tea finomságok,kv különlegességek,1 óra hosszáig koktél bár.
Előre utalás mindenképpen szükséges,az ételek miatt!!
Szeretettel várunk mindenkit azokat is akik eddig nem jöttek!! Meli.Laci
A park rendezvénye: Swinger halloween party.A legjobb jelmez értékes ajándékban részesül!!
Szauna kezdésig
-Glory hole fal
-Álarcos ,vicces beöltözők értékes ajandékokat kapnak.
-Swinger szoba használat.
-Masszázs (szakképzett masszőrtől)
-Jakuzzi használat
-Étkezés
21.00 kor indul a Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől. 2.00 óráig
-felöntés 4+1 , 4 féle relaxációs program ,és 1 nagyon erős forró program !!!(bőr regeneráló,és a mézest) Melinda tartja
Helyszín:
Őrbottyán.
Viber:
Az est étkezést tartalmaz!
Alkohol hozható,de a szauna miatt nem részesítjük előnyben! alkoholmentes koktél,és alkoholos Italok,Forró tea finomságok,kv különlegességek,1 óra hosszáig koktél bár.
Előre utalás mindenképpen szükséges,az ételek miatt!!
Szeretettel várunk mindenkit azokat is akik eddig nem jöttek!! Meli.Laci
Sziasztok!
Adatlapom alapján ,budapesi nőt ,illetve párt keresek !
23cm !!
Adatlapom alapján ,budapesi nőt ,illetve párt keresek !
23cm !!
DISZKRÉT partnert keresek. Pasit, kézimunka, estleg orál. Én neked, viszonzás kizárt.
Sziasztok! Van esetleg olyan lány itt, akinek a személyazonosságának ellenőrzése után tudnék olyanra beszélni, hogy Ráckevén egy szaunázós, lázítós este kapcsán, titokban megbeszélve eljönne, és mikor alkalmas a helyzet, nem lesz tétova a feleségemnek finom női érintésből adni, ráhangolni egy szexi folytatásra. Nem leszbikus, hanem bi nőt/lányt keresünk, és ne jöjjön zavarba, ha az érintések közepette, szimpátia estén nem csak a feleségem, hanem akár ő is kap az érintésekből. Kamu profilok kérem kíméljenek, ellenőrizni fogom a személyazonosságot, mielőtt belemélyülünk az ismerkedésbe. Köszönöm! Kellemes Napot Nektek!
B & AN!
B & AN!
Nagykőrös kke? Bőnyállal szopok. Erre járó autós? Baszhatsz is ha akarsz. Kor, alkat mindegy.
Budán keresek estére szexpartnert
Sziasztok! Tudtok ajánlani valami jó programot holnap, azaz vasárnap 10-14 óra közötti időszakra? Köszi

vazelinator

otthonka2018
Darna