2025.11.08.án 18.00 órai kapunyitással a Duplicatos Ludos Nudista Szórakoztató wellness és swinger Park! A szaunánkat higiéniai okok miatt ,textilmentesen kötelező használni.A szaunán kívül mindenképpen ajánlatos fűrdőköpeny,törölkőző,és papucs használata! A Park jellege naturista ezért textil elfogadása nem engedélyezett!!!Szóljatok egymásra,ne csak a személyzet jelezze!!
A park rendezvénye: Batyus buli
Szauna kezdésig
-Masszázs (szakképzett masszőrtől)
-Jakuzzi használat
21.00 kor indul a Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől. 2.00 óráig
-felöntés 4+1 , 4 féle relaxációs program ,és 1 nagyon erős forró program !!!(bőr regeneráló,és a mézest) Én Melinda tartom!
Helyszín:Őrbottyán.
Viber:
Alkohol hozható,de a szauna miatt nem részesítjük előnyben! alkoholmentes koktél,Forró tea finomságok,kv különlegességek.
Szeretettel várunk mindenkit azokat is akik eddig nem jöttek!! Meli.Laci
A park rendezvénye: Batyus buli
Szauna kezdésig
-Masszázs (szakképzett masszőrtől)
-Jakuzzi használat
21.00 kor indul a Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől. 2.00 óráig
-felöntés 4+1 , 4 féle relaxációs program ,és 1 nagyon erős forró program !!!(bőr regeneráló,és a mézest) Én Melinda tartom!
Helyszín:Őrbottyán.
Viber:
Alkohol hozható,de a szauna miatt nem részesítjük előnyben! alkoholmentes koktél,Forró tea finomságok,kv különlegességek.
Szeretettel várunk mindenkit azokat is akik eddig nem jöttek!! Meli.Laci
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
Közös hokira keresek kiváncsi hetero vagy enyhén biszex srácot,olxan srácot,urat keresek akit izgatnak az mamatőr szexvideók,a borotvált puncik.Csak esténként érek rá de helyem van Pestmegyében,ha vidéki vagy szállás van.
Kérlek csak akkor irj ha eltudsz jönni!Igényes ápolt vékony sportos srác vagyok,
Kérlek csak akkor irj ha eltudsz jönni!Igényes ápolt vékony sportos srác vagyok,
Ha van kivel,de nincs hol akkor én tudom a megoldást.Pároknak szívesen biztosítok esténként búvóhelyet Pesten.
Sziasztok, aki jönne ma ingyenes egész testes sport, svéd vagy relax masszázsra az írjon.
Tanultam és van masszázs ágyam.
Sportos testalkatúak előnyben.
Tanultam és van masszázs ágyam.
Sportos testalkatúak előnyben.
ma estére keresnek Hölgyet kellemes borozashoz, szívesen megyek de fogadni is tudok az Ócsai úton.
Szentendre és vonzaskörzetében pár hölgy ma este? Jó kepü ápolt sármos pasi vagyok jó mérettel.Szenvedélyes es kitartó
November 22. re keresnék pàromnak tényleg helyes,szerény sportos fiatal,max 30 éves fiút,nagy farokkal! Szentendrén!
Sziasztok! 9.-én vasárnap a Király utcai moziba és a Hegedűsbe is lenézek. Szeretnék minél több farkat leszopni, várom azokat akik tele vannak.
Sziasztok
43-45 éves, sportos, jó alakú párként keresünk partnert. Határozottan tudjuk miket kedvelunk és azt is, hogy mi az amit nem.
Tartós / rendszeres partner lenne az ideális, de van, hogy ad-hoc döntünk.
Mindkét részről kedveljük a bi játékokat, mindkettőnk szereti és élvezi a másik ilyen jellegű kapcsolódását. Nekünk ez közös élmény, így külön semmilyen formában nem szeretnénk találkozni senkivel!
Sportos testalkat, borotváltság, igényes rendezett külső, ápoltság és megfelelő kommunikációs készség, az alapelvárás. A vizuális inger épp úgy sokat számít, mint az, hogy értelmesen lehessen beszélgetni is.
Kritikus rész a férfiak közti kapcsolódás, amit sokan félreértnek. Kiemelten fontos számunkra ez is, és nem szeretnénk magyarázni senkinek sem, hogy a ha, meg de és egyéb félrebeszélés nem eredményez alternatív megoldást. A fentiek figyelembevételével keresünk partnert mindenki mindenkivel alapon. Bi aktív férfi, ilyen férfitagú pár, vagy esetleg bi hölgy személyében.
Korcsoport 30-48 között!
Köszönjük
43-45 éves, sportos, jó alakú párként keresünk partnert. Határozottan tudjuk miket kedvelunk és azt is, hogy mi az amit nem.
Tartós / rendszeres partner lenne az ideális, de van, hogy ad-hoc döntünk.
Mindkét részről kedveljük a bi játékokat, mindkettőnk szereti és élvezi a másik ilyen jellegű kapcsolódását. Nekünk ez közös élmény, így külön semmilyen formában nem szeretnénk találkozni senkivel!
Sportos testalkat, borotváltság, igényes rendezett külső, ápoltság és megfelelő kommunikációs készség, az alapelvárás. A vizuális inger épp úgy sokat számít, mint az, hogy értelmesen lehessen beszélgetni is.
Kritikus rész a férfiak közti kapcsolódás, amit sokan félreértnek. Kiemelten fontos számunkra ez is, és nem szeretnénk magyarázni senkinek sem, hogy a ha, meg de és egyéb félrebeszélés nem eredményez alternatív megoldást. A fentiek figyelembevételével keresünk partnert mindenki mindenkivel alapon. Bi aktív férfi, ilyen férfitagú pár, vagy esetleg bi hölgy személyében.
Korcsoport 30-48 között!
Köszönjük
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év párt keresek, biszex vagy biszex iránt érdeklődő férfitaggal.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok, délelőtti és délutáni szabadidővel is rendelkezek.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok, délelőtti és délutáni szabadidővel is rendelkezek.
Két férfi csinos sub nöt keres.
Sziasztok, mai randira keresek hölgyet Bp-en. 48 éves hetero pasi vagyok.
Jóreggelt! X. Ker környékén keresek hölgyet alkalmi titkos kalandra! Helyem van. 8-fél9 körül érek fel 10ig érnék rá
Sziasztok !
Péntekre keresünk egy szimpatikus és dekoratív párt!
Privatban vagy akar a TikTakban is találkozhatunk !
Péntekre keresünk egy szimpatikus és dekoratív párt!
Privatban vagy akar a TikTakban is találkozhatunk !
Sziasztok!November 15. szombaton megnyitjuk a jelentkezést a szilveszteri bulinkra.Aki tavaly lemaradt,reméljük észreveszi!!Puszi.Melanie
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
(Ez egy válasz kalandcsaj üzenetére (2025. 11. 03. hétfő 10:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Na. Érthetetlen faszikák! Ha azt írom,hogy két pasit keresek,akkor hiába írogattok szoloként..."egynek jelentkezek"stb.
Sziasztok!
Csütörtökön Pesten leszek a Corvin negyedben. Éjszakai kalandra keresek hölgyet, de nyitott vagyok minden másra is. Egy italra, vagy karjára ha éppen ráérsz. Üzeneteket privátban kérném. Üdv
Csütörtökön Pesten leszek a Corvin negyedben. Éjszakai kalandra keresek hölgyet, de nyitott vagyok minden másra is. Egy italra, vagy karjára ha éppen ráérsz. Üzeneteket privátban kérném. Üdv
Kedden délután 5 órától M7 autópályán és fehervartol 8-as úton megyek Veszprém fele. Pihenőben vagy valamelyik kút környékén 30-40-es pasit szopnék, verném neki, csupasz frissen gyantázott popsim mutogatnám, ráveretném.

vazelinator