Budapest és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Budapesten lakom, utazni tudok, Viber, WhatsApp, Google chatem van.
Írjatok bátran!
Budapesten lakom, utazni tudok, Viber, WhatsApp, Google chatem van.
Írjatok bátran!
Holnap estére keresnék hölgyet vagy párt, hely megoldott részletek privátban
Ma estére keresek párt hármasra Pest környékén
sziasztok, bp-en vagy környékén keresek belevaló hölgyet. 48 éves hormális, hetero pasi vagyok
Szilveszteri jelentkezést 32 fővel lezártuk.Amennyiben valaki betegség,stb miatt lemondaná,csak telefonon tud érdeklődni,köszönöm a megértést,Melitta ,és Laci
Hölgyet,párt,pasit keresek..... csatlakoznék társaságokhoz!
Sziasztok! Valós, találkozni is vágyó partnert, partnereket keresek. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok. Minél kevesebb a tabu, annál jobb! Ha számít az intim 21/6
Szívesen ismerkednék 50es bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, picit pocakosak, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger. Írj!
Bp Nyugsti környékén keresek nős srácot aki szintén kezdő és kiváncsii lenne .vidéki vagyok
Budapest és környékén keresünk korban hasonló párokat január elsejére. Sajnos hely nálunk nem megoldott. Fontos a kommunikáció és intelligencia.
Szilveszteri party:: 2025.12.31.én 17.00 órai kapunyitással elkezdjük az évet búcsúztatni!!Szeretettel várunk a Duplicatos Ludos nudista wellness,szórakoztató sw parkban,egy élvezetes ,vidám,zenés gátlásoktól mentes swinger és wellness buliba!!A jelentkezést 30.án lezárjuk
A jó bevált programjaink ! 1 párnak van még lehetősége jönni,akkor tud még jönni 1 pasi!!!!
-Érkezés,-Welcome drink,Ismerkedés a társasággal,Buli szervezése magatoknak,masszázsjegyek szétosztása
-Masszázsjegyek leadása,jelentkezés a masszőrnél
-Ünnepi vacsoráig: Jakuzzi,(Kinti forró hidrodézsa), masszázs,koktélbár,hangolódás az éjszakára
-Szauna 18.00 órától használható,A szauna mesterekkel 20.00 kor kezdődnek a felöntések. Kb hajnal 2 óráig tartanak!
-Szobák használata folyamatosan használható!Tegyetek magatok alá mindenképpen lepedőt!
-Étkezés(Kemencés ételek,sültek)
-Zene,buli beindul!
-Éjfélkor ünnepi köszöntő
-Tombola
2026 menü:Virsli, lencse.Mulatás hajnalig!
Helyszínünk
Őrbottyán.
Viber:
Szállásunk betelt!! Kapuzárás 5.00 órakor
A jó bevált programjaink ! 1 párnak van még lehetősége jönni,akkor tud még jönni 1 pasi!!!!
-Érkezés,-Welcome drink,Ismerkedés a társasággal,Buli szervezése magatoknak,masszázsjegyek szétosztása
-Masszázsjegyek leadása,jelentkezés a masszőrnél
-Ünnepi vacsoráig: Jakuzzi,(Kinti forró hidrodézsa), masszázs,koktélbár,hangolódás az éjszakára
-Szauna 18.00 órától használható,A szauna mesterekkel 20.00 kor kezdődnek a felöntések. Kb hajnal 2 óráig tartanak!
-Szobák használata folyamatosan használható!Tegyetek magatok alá mindenképpen lepedőt!
-Étkezés(Kemencés ételek,sültek)
-Zene,buli beindul!
-Éjfélkor ünnepi köszöntő
-Tombola
2026 menü:Virsli, lencse.Mulatás hajnalig!
Helyszínünk
Őrbottyán.
Viber:
Szállásunk betelt!! Kapuzárás 5.00 órakor
50 éves macis, ápolt, borotvált, perverz pasiként keresem hölgyek, párok társaságát! Imádom a spermás játékokat! Teliélvezett puncit, segget, melleket stb nyalnék!(nem gond, ha nem az enyém)
Természetesen, más perverziókat is szeretek! Komoly, valós találkozni is hajlandó parnereket kerese! Mobilis vagyok!
Természetesen, más perverziókat is szeretek! Komoly, valós találkozni is hajlandó parnereket kerese! Mobilis vagyok!
Diszkrét partnert keresek. Kézimunka, estleg orál napközben vagy korán reggel nálam. Én neked, viszonzás kizárt.
Budapesten keresek ma délelőtt-napközbenre Nőt vagy Párt.
Hely megbeszélés kérdése!
Hely megbeszélés kérdése!
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Nagykőrösön atutazo autóst leszopnek most éjszaka! 04 óráig uzenhetsz. Arcomra, számba mehet. Kor, alkat mellekes.
(Ez egy válasz szopós.köcsög üzenetére (tegnap 19:24), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 19:24
Nagykőrös kke? Most éjszaka, erre járó autóst leszopnék kocsijában! Passzív vagyok. Meg is baszhatsz, ha akarsz. Kor, alkat mindegy. Számba, arcomra, seggembe mehet. Köcsög vagyok, nem szégyenlem. 23h-04h között elérhető vagyok a talira. Használd a szám és a seggem kedvedre! NAGYKŐRÖS
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
Ma estére keresek biszex fiút vagy biszex párt. Pest környékén
Nagykőrös kke? Most éjszaka, erre járó autóst leszopnék kocsijában! Passzív vagyok. Meg is baszhatsz, ha akarsz. Kor, alkat mindegy. Számba, arcomra, seggembe mehet. Köcsög vagyok, nem szégyenlem. 23h-04h között elérhető vagyok a talira. Használd a szám és a seggem kedvedre! NAGYKŐRÖS
Olyan Hölggel - Párral szeretnék ismerkedni ahol a Hölgy imádja, ha nyalják és nyitott játékok bevonására a teljes orgazmus irányába wink G pont vibrátor és léghullámos csikló izgató na és természetesen a szám - nyelvem és az ujjaim wink

vazelinator

szab1111
Lenka L