Sziasztok!
Esztergomban csütörtök estére, éjszakára keresem partnerem nő, pár személyében, szigorúan hetero alapon. Intelligens, igényes, választékosan beszélő férfi vagyok, sportos testtel. Merjetek írni, nem harapok.
Esztergomban csütörtök estére, éjszakára keresem partnerem nő, pár személyében, szigorúan hetero alapon. Intelligens, igényes, választékosan beszélő férfi vagyok, sportos testtel. Merjetek írni, nem harapok.

Tatabánya és környékéről keresek egy havert, akivel rendszeresen hokizhatnék közösen és a végén rám élvezne... Negbízható, diszkrét srác vagyok. Sajnos a helyet nem tudom biztosítani.
Sziasztok. Ma este fiatalabb fiút fogadnánk,veszprém megye...Csak ma . Heteró pasit keresünk,max 80 kg,max 40 év.
Dorogon szopnék( viszonzás nélkül) vékony testalkatú, lehetőleg borotvált farkú pasit.
Valaki?
Ma este valaki Veszprém vagy környéke egy tali?
Sziasztok! Feleségemnek keresek masszőrt. Nem olyat aki szeret, hanem aki tud masszírozni. És el is jön, nem csak kamuzik! Itt tényleg mindenkinek csak addig van ideje míg igérget és kiveri?
Tata és környéke!
Tata és környéke!
Sziasztok
A Fejér megyei Csákvár környékén keresek Olyan Csajt vagy Párt aki mackós alkatú férfi partnert keres!!! Szeptember 23 - tól Október 11. -ig leszek Csákvár. 100% heteró alapon keresek!
Várom leveled Gábor
A Fejér megyei Csákvár környékén keresek Olyan Csajt vagy Párt aki mackós alkatú férfi partnert keres!!! Szeptember 23 - tól Október 11. -ig leszek Csákvár. 100% heteró alapon keresek!
Várom leveled Gábor

Székesfehérvár-Veszprém-Pápa vonalon vagy kis kitérővel keresek 6 után srácot aki talizna
kocsival leszek. Lehetőleg aktív vagy uni srácot (esetleg kíváncsi heterót) keresek

Diszkrét partnert rendszeresen szopatnék.
Sziasztok. Ma Dunaújváros és környékén, hölgy vagy pár, kalandra napközben?
Esztergom és környékén, lenne valaki aki elverné a seggem. Helyem van, de akár a szabadban is lehet.
Fehervar vki?
Privizz.....köszi
Privizz.....köszi
Fehervar kornyeken kemenyfarku srac aki rendszeresen kurogatna?ツ
Viszonzas nelkul , csak hasznalj
Viszonzas nelkul , csak hasznalj

Sziasztok
Közelemből keresek hellyel rendelkező partnereket, titkos kapcsolatra, hétköznap délelőtti, vagy kora délutáni órákra. Hölgyekkel vagy párokkal ismerkednék. Párokkal megbeszélés kérdése, hogy kizárólag hetero alapon, vagy mindenki örömére találkozunk. Maximális diszkréció elengedhetetlen.
Közelemből keresek hellyel rendelkező partnereket, titkos kapcsolatra, hétköznap délelőtti, vagy kora délutáni órákra. Hölgyekkel vagy párokkal ismerkednék. Párokkal megbeszélés kérdése, hogy kizárólag hetero alapon, vagy mindenki örömére találkozunk. Maximális diszkréció elengedhetetlen.
Sziasztok párhoz csatlakoznék 3adiknak hetero alapon tudok utazni is Zala Veszprém megyébe is privibe lehet írni vagy levélbe is szívesen válaszolok az üzikre
Veszprém környékén cumizni vágyó hölgyet keresek, aki élvezésig szopna. Akár a párod előtt is.. Privátban keress, köszönöm.
Diszkrét pápai cumizót keresek....
Diszkrét pápai cumizót keresek állandóra......
Sziasztok! Napközben kalandozni vágyó párt keresnék Veszprém + 50 km körzetében!