sziasztok 39 éves férfi vagyok
párokat keresek ma éjszakára egy jó hármas szexre
helyem van Veszprém megyében Tapolca mellet
minden jóbban benne vagyok íjatok bátran
párokat keresek ma éjszakára egy jó hármas szexre
helyem van Veszprém megyében Tapolca mellet
minden jóbban benne vagyok íjatok bátran
Sziasztok,
Párokkal ismerkednék cuckold, hármas szex céljából. Amennyiben szimpatikus az adatlapom privát üzenetben jelentkezzetek.
Tamás
Párokkal ismerkednék cuckold, hármas szex céljából. Amennyiben szimpatikus az adatlapom privát üzenetben jelentkezzetek.
Tamás
Sziasztok, estére keresem partnerem Komáromban és környékén. Akár autós kaland, akár nálad vagy nálam. Többit privátban.
Sziasztok, pár aki szívesen ismerkedne???
--
Kb Paks-Solt-Dunaúj körzetéből szombaton délután valaki ?
Aktív pasi,pár? Hely van,utazni tudok.
Aktív pasi,pár? Hely van,utazni tudok.
Sziasztok! Ma estére keresünk egy ápolt , egészséges pasit hetero párhoz kizárólag a hölgy örömére! Ha megvan a kölcsönös szimpátia , akár lehet a dolog hosszútávú is! Privátban várjuk a jelentkezést!
Fehérváron most élményt keresek délelőtt.
Sziasztok! Székesfehérváron van helyen, szivesen fogadnék hölgyet vagy pát heteró alapon.
Mikor,hol?kicsit több infót lehetne tudni?
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 11. 14. csütörtök 21:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 14. csütörtök 21:08
Törölt felhasználó (4759878)

Ma valaki szertkezne a párommal?

Törölt felhasználó (4759878)

Üdv.Pár vagy hölgy társaságát keresem. Helyem van, de Pápa 50km-es körzetében utazni is tudok.
Sziasztok.
Székesfehérvár körül ismerkednék párokkal, nőkkel.
Én egy 33 éves sportos nagyfarkú pasi vagyok.
Képeket találtok az adatlapomon.
Tudok utazni de fogadni is.
Privátban írjatok ha van kedvetek ismerkedni.
Székesfehérvár körül ismerkednék párokkal, nőkkel.
Én egy 33 éves sportos nagyfarkú pasi vagyok.
Képeket találtok az adatlapomon.
Tudok utazni de fogadni is.
Privátban írjatok ha van kedvetek ismerkedni.
Elhanyagolt hölgyeket keresek titkos kapcsolatra, valamint párokhoz akár harmadiknak, a pár női tagjának örömére szívesen csatlakoznék! Utazni, bizonyos távolságon belül tudok. Igényesség és diszkréció részemről adott és elvárt.
(Ez egy válasz vikibaby üzenetére (2024. 11. 14. csütörtök 12:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 14. csütörtök 12:18

Ismerkednenk Fehérvár , Tatabánya vonalában az adatlaunk szerint. Párral , szoló pasival , szimpátia esetén hosszabb távra
párhoz csatlakoznék a hölgy kényesztetésére, hosszú távra keresek (friends with benefit alapon) rendszeresen tudok utazni megbeszélés kérdése(a távolság nekem nem probléma). Részletek privátban.
Sziasztok!
Szombat estére párt keresnénk. Fogadni utazni is tudunk
Szombat estére párt keresnénk. Fogadni utazni is tudunk
Sziasztok. Párt, hölgyet keresek. Helyem van, de Ajka 50km-es körzetében szívesen utazok is.
Holnap estére érett párral ismerkednék kellemes időtöltéshez kedves ápolt 37 éves pasiként akár csak egy kukkolásra is
Ismerkednenk Fehérvár , Tatabánya vonalában az adatlaunk szerint. Párral , szoló pasival , szimpátia esetén hosszabb távra