Én eddig csak megbeszélés alapján mentem oda párhoz, de azt itt GG-n leveleztük le
Ha csak úgy felmennék, akkor én szerintem kiállnék a kocsi elé és várakoznék, hogy leszólítsanak. Nem akarnék pofátlankodni senkinél se
(Ez egy válasz nagytibi üzenetére (2024. 11. 04. hétfő 13:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 04. hétfő 13:36

Ha csak úgy felmennék, akkor én szerintem kiállnék a kocsi elé és várakoznék, hogy leszólítsanak. Nem akarnék pofátlankodni senkinél se

Sziasztok.
Sokszor olvasom ezt a Turul dolgot.
Miként jelzitek ott ha partnert kerestek?
Köszi
Köszi
Sziasztok.
Köszi
Köszi
Sziasztok.
Köszi
Köszi
Sziasztok
Mai nap kukkolot keresek Székesfehérváron illetve környékén!
Privátba írj írjatok!
Köszönöm!
Mai nap kukkolot keresek Székesfehérváron illetve környékén!
Privátba írj írjatok!
Köszönöm!
Dunaújvárosban fogadnék párt vagy hölgyet közös örömökre. Nagy méretű srác vagyok. Esetlegesen utazni is tudok.

Sziasztok 9 körűl Szombathelyről megyek Várpalotára , dél körűl vissza , Ha valakinek fuvar kellene ...
Sziasztok Sümeg és környéken keresek partnert nő pár vagy pasi hetero vagy bisex terén minden érdekel
Kukolas is vagy bugyi csere
Kukolas is vagy bugyi csere
Ma délelőtt kölcsönös kényeztetés? Fehérvár környékén?
Sziasztok.
Hétköznap kora reggelre keresnék...
Munka előtt móka
Hétköznap kora reggelre keresnék...
Munka előtt móka

Sziasztok.
Negyvenes férfi partnert keresünk. orális kényeztetésre, elsőre, a részemről a fiúk örömére. Tapolca vonzáskörzetéből.
Ha izgatna a dolog, írj privát üzenetben. Ott megbeszéljük részleteteket
Negyvenes férfi partnert keresünk. orális kényeztetésre, elsőre, a részemről a fiúk örömére. Tapolca vonzáskörzetéből.
Ha izgatna a dolog, írj privát üzenetben. Ott megbeszéljük részleteteket
50-60+ os feleséget kényeztetnék a férj előtt.Minden megoldás érdekel.
Sziasztok holnap délelőtt valaki Dunaújváros es környékén lenne kedve kalandozni??
Autós szex fehérvár környékén?
Hölgyeim?
Hölgyeim?
Azért azt jó lett volna tudni, hogy konkrétan hol történne az esemény...
(Ez egy válasz areyouready33 üzenetére (2024. 11. 02. szombat 19:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 02. szombat 19:17

Sziasztok,van pár intimebb fotóm egyik csaj ismerősömröl,esetleg ma este valaki nem akarja eloben kiverni a kepekre?

Mi egy 50-es pár vagyunk . Szeretnénk megismerni egy szimpatikus hölgyet aki adatlapunkat elolvassa , ezt elfogadja. Pár napot Zalakaros és Esztergomba töltünk november közepén
Üdv.Pár vagy hölgy társaságát keresem. Helyem van, de Pápa 50km-es körzetében utazni is tudok.
Rendes Ffi Masszőrt keresek akihez lehet menni!
Én 38 éves vékony sportos srác. Kérem csak komolyak. Köszönöm
Veszprém megye , Balaton .
Én 38 éves vékony sportos srác. Kérem csak komolyak. Köszönöm
Veszprém megye , Balaton .
Kiváncsi lennék. Aztán eldönteném.
(Ez egy válasz areyouready33 üzenetére (2024. 11. 02. szombat 19:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 02. szombat 19:17

Sziasztok,van pár intimebb fotóm egyik csaj ismerősömröl,esetleg ma este valaki nem akarja eloben kiverni a kepekre?

Tatabánya környéken ma este pár vagy hölgy esetleg?