Sziasztok! Dunaújvárosban, vagy környékén fogadni tudó, párt, vagy bi ffit keresünk, jövő hét szombatra.
Sziasztok! Ma estére keresünk pasit az adatlapunk szerint! Olvass és privátban jelentkezz

Jó reggelt! Köszönjük a két srácnak az élményt tegnap a Turulnál! Ma újra megyünk
(ui: költői kérdés a kamusokhoz. Miért pocsékoltok ennyi energiát abba, hogy embereket átverjetek? Remélem olvasod)

(ui: költői kérdés a kamusokhoz. Miért pocsékoltok ennyi energiát abba, hogy embereket átverjetek? Remélem olvasod)
Sziasztok. Nő vagy pár, aki szívesen ismerkedne??
Dunaújvárosban fogadnék párt vagy hölgyet közös örömökre. Esetlegesen utazni is tudok.

Üdv.Pár vagy hölgy társaságát keresem. Helyem van, de Pápa 50km-es körzetében utazni is tudok.
Sziasztok ! csütörtök reggeli órákban ráérő férfi ?
Veszprémbe valaki?
sziasztok 39 éves férfi vagyok ma van a szülinapom
Veszprém megyében lakom Tapolca mellet
párokat keresek hármas szexre helyem van benne vagyok minden jóban írj bátran
Veszprém megyében lakom Tapolca mellet
párokat keresek hármas szexre helyem van benne vagyok minden jóban írj bátran
Mi egy 50-es pár vagyunk . Szeretnénk megismerni egy szimpatikus hölgyet aki adatlapunkat elolvassa , ezt elfogadja. Pár napot Zalakaros és Esztergomba töltünk november közepén.
Sziasztok.
Egy hölgy társaságát keresem Veszprém és környékén.
Nem kizárólag csak testi örömre
. egy kellemes beszélgetés egy kellemes vacsora is jó program lenne
Egy hölgy társaságát keresem Veszprém és környékén.
Nem kizárólag csak testi örömre
. egy kellemes beszélgetés egy kellemes vacsora is jó program lenne
Veszprém - Balatonfüred környékén kényeztetnék hölgyet vagy beszállnék párhoz a hölgy örömére .
Ajkán keresek titkos szeretőt akár elhanyagolt házasságban élőt helyem van diszkréció maximális
fius sextalit keres a pár fiutagja ma este délután
Sziasztok! 17 óra körül veszprém és környékén keresek partnert, kalandot! Nem levelezgetni, csak komoly érdekel, akár kocsiba is!
Ma valaki élvezne a páromba? Este 8 után!
Sziasztok! Kalandot keresek ma estére. Utazni tudok. Privátban beszéljünk!
Ma este Tatabánya Turul?
sziasztok!
35 éves férfiként ismerkednék. utazni is tudok. nagyon izgatnak a kerek formák.
35 éves férfiként ismerkednék. utazni is tudok. nagyon izgatnak a kerek formák.
Rendszeresre keresek cumizot fehérvár és környéke.