Jöhet akár mikor!
sziasztok párokat keresek hármas szexre
Veszprém megyében lakom Tapolca mellet
Veszprém megyében lakom Tapolca mellet
Maximálisan megbízható és diszkrét, lehetőleg nős és kielégítetlen férfi partneremet keresem Komárom 50 kilométeres körzetében. Én hetero kapcsolatban élő, kezdő bi férfi vagyok. Hosszútávra keresek egy monogám biszex kapcsolatot, ahol is rendszeresen finoman leszopnálak... Profik és melegek kérem ne keressenek!
Sziasztok Komárom és környékén van olyan hely ahol útszéli pillangók megtalálhatóak kint????
írj rám
(Ez egy válasz Szexetkeresek75 üzenetére (2024. 08. 18. vasárnap 22:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 18. vasárnap 22:49

Veszprémben keresek most a pár férfi tagja vagyok egyedül
Veszprémben keresek most a pár férfi tagja vagyok egyedül
Sziasztok Pápán keresem hölgy vagy pár társaságát.
sziasztok párokat keresek hármas szexre helyem van Veszprém megyében Tapolca mellet
sziasztok párokat keresek ma estére egy jó hármas szexre helyem van Veszprém megében tapolca mellet írj minden jóbban benne vagyok
Sziasztok! Veszprém környéke, Balaton part, Székesfehérvár, Siófok vonalon keresek hölgyet.
Helyem Veszprémben és a parton is van, autó szintén. 28/186/80
Helyem Veszprémben és a parton is van, autó szintén. 28/186/80
Hétfőn ki látogatna meg Rácalmáson a hétvégi házamban? Másnap délig ráérek. De akár Gárdonyba is lenézhetünk.
Sziasztok Ajka- Veszprém- Siófok vonalon huncutkodnék . Autós szabadtéri . Akàr csak kukkolàs is .
Belevaló dugni szerető pasit keresnék mára. Balaton északi part…
Sziasztok! Ma este/délután szívesen csatlakoznék Tapolcán vagy a környéken párhoz vagy kényeztetnék szóló hölgyet, akinek éppen nincs mit csinálnia.
Írjátok!

Írjátok!
Sziasztok!
Vitorláztatást vállalok pároknak, hölgyeknek Balatonon. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány. Max. 6 fő.
Üdv.
Roland
Vitorláztatást vállalok pároknak, hölgyeknek Balatonon. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány. Max. 6 fő.
Üdv.
Roland
Ma estére keresünk egy bi srácot hármas játékokra, Pasik között csak orál. Igénytelen szakáll, dohányzás kizáró ok. Fotócsere alap.(könyörgöm olyan ember írjon aki húsz üzenet után nem jön elő valami idióta indokkal!! A másik, hogy a bi nem azt jelenti, hogy megengedi, hogy egy pasi leszopja, csakhogy potyapuncit kapjon)
Hosszú távra keresek párt, aki szeretne diszkrét házibarátot.
Üdv.Pár vagy hölgy társaságát keresem. Helyem van, de Pápa 50km-es körzetében utazni is tudok.
Most valaki Veszprémben vagy a környékén?
Tata, Tatabánya, Komárom és vonzás körzetében ki mit csinál hová lehet csatlakozni? Jönnetek ti hozzám? meg o adható! Szigorúan hetero