Esztergom budapest vonalon szivesen taliznák lánnyal párral anyukával esetlegszimpi pasival,akár egy 10 perces kaland is érdekel egy gyors élvezés megyünk is tovább,10 percre simán el lehet lógni.ha érdekel írj
Sziasztok. Srácot keresnék ma délután vagy estefelé Székesfehérvár-Veszprém-Pápa útvonalon (akár kisebb kitérőkkel). Lehetőleg aktívat vagy kíváncsi heterót keresek, de vékony, csupasz passzívak is írhatnak
többit privátban

De jó lenne egy jót szopatni szopni most
Ajka környékén keresek lányt vagy unatkozó feleséget szex kalandra. Lakás van vagy panzió is oké. Írj ha szereted a jóképű igényes sportos 43 éves pasikat.
Párral, pasival ismerkednenk , hosszabb távu kapcsolatra
Sziasztok, párt keresek, házibarát szerepkörben.
Sziasztok Dunaújvárosban ma délelőtt hölgy vagy pàr heteró alapon akàr közös maszti vagy oràl?
Veszprémben vagy a környékén keresek szopni szerető partnert,lehet pasi is.
Vàrpalotàn ma este éjjel làny van?
Sziaszok.
Ma délután 14 -16 óra, Duna, egyes fő út, 104 km nudizás?
Vagy Harcsáson? Kellemes időtöltésre keresek.
Üdv T
Ma délután 14 -16 óra, Duna, egyes fő út, 104 km nudizás?
Vagy Harcsáson? Kellemes időtöltésre keresek.
Üdv T
Fejérben hölgy v pár ????
Sziasztok holnapi nap kedves párral ismerkednék Sümeg Tapolca környékéről kellemes időtöltéshez kedves ápolt diszkrét pasi vagyok
Szép reggelt kívánok!Ápolt,sportos igényes 40es pasiként keresem párok kellemes társaságát egy szabadban eltöltött numerában.Győr-Veszprém vonalon.
Sziasztok!Hölgyeket, biszex párokat keresek akiket lehet kukkolni akár kocsiukban!Esetleg dominánsabb bi párt akik eljátszadoznának velem, használnának, kihasználnának!Had legyek a játèkszeretek!Győr-Tatabánya útvonalon!!!!A kor alkat mellèkes, csak gondoljátok komolyan!!
Sziasztok, vasárnap kedves párt kukkolnék ismerkednék Zala Vas Somogy Veszprém megyéből utazni tudok ápolt intelligens diszkrét 37 éves pasi vagyok
Sziasztok. Párt, hölgyet keresek. Helyem van, de Ajka 50km-es körzetében szívesen utazok is.
Dorogon szopnék( viszonzás nélkül) vékony testalkatú, lehetőleg borotvált farkú pasit.
Most valaki Veszprémben?
holnap kora délelött szopnék veszprémben élvezésig.diszkréten.én mackos vagyok!privátban irj,ha érdekel!!
Üdv.Pár vagy hölgy társaságát keresem. Helyem van, de Pápa 50km-es körzetében utazni is tudok.