Sziasztok !
Jövő hét pénteken (2024.08.02.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Jövő hét pénteken (2024.08.02.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Sziasztok…. Ma este 10-11 óra között Esztergom mellett kocsiban rosszalkodnánk csajommal.
Párok közeledését szívesen vesszük. Írj privát.
(Csak párok!!!! Egyedülálló férfiak ne is írjanak)
Párok közeledését szívesen vesszük. Írj privát.
(Csak párok!!!! Egyedülálló férfiak ne is írjanak)
mai napi Swingerlátogatáshoz hölgy kisérőt keresek Balaton -Szfvár M7 vonalon viszlek
Sziasztok!
Vitorláztatást vállalok pároknak, hölgyeknek Balatonon. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány. Max. 6 fő.
Üdv.
Roland
Vitorláztatást vállalok pároknak, hölgyeknek Balatonon. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány. Max. 6 fő.
Üdv.
Roland
Sziasztok. Ma az esti órákban találkozna valaki Veszprém és környékén (max 50km)? Csak srácot keresek. Vékony passzív vagy férfias aktív érdekelne
esetleg kíváncsi heteró.. a többit privátban

Sziasztok, extrém kedvelő párok, baráti társaságok ismeretségét keresem, akár nyaraláson lévőket is, akiknek feldobhatom a napját.
Írj-ha nyeled is.....
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Vékony, átlagos, sportos testalkat előny.
Imádok puncit nyalni, erotikus masszázzsal kényeztetni. Szeximádó vagyok.
Minden jóban benne vagyok.
Privát üzenetben jelentkezzen az, aki komolyan is gondolja a találkozást.
Ha kapcsolatra jelölsz, írj pár sort mellé.
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Vékony, átlagos, sportos testalkat előny.
Imádok puncit nyalni, erotikus masszázzsal kényeztetni. Szeximádó vagyok.
Minden jóban benne vagyok.
Privát üzenetben jelentkezzen az, aki komolyan is gondolja a találkozást.
Ha kapcsolatra jelölsz, írj pár sort mellé.
Révfülöp és környékén, jövő héten hölggyel vagy párral ismerkednék.
Sziasztok. Összejött a péntek esti páros élmény?
Ma délután az M1 útvonalan és a környéken keresnek partnert
Ma este keresünk párokat Veszprém gulyadombon 21o- éjjel 2ig
Csak párokat és párcsere nélkül illetve kukkolás Szóval ne kogogtassatok !!!
Mi 40-42 éves vékony testalkatúak vagyunk Párom nagyon csinos szexy
Csak párokat és párcsere nélkül illetve kukkolás Szóval ne kogogtassatok !!!
Mi 40-42 éves vékony testalkatúak vagyunk Párom nagyon csinos szexy
Sziasztok , lent vagyunk párommal Gárdony ba , ha van köztünk olyan nő aki csatlakozna egy esti szórakozás hoz , 07.27 én. Csak hölgyet keresünk, ha felkeltettük az érdeklődésed kérlek irj e-mailt és ott a többit megbeszéljük

Fehérváron játszótársat keresek alkalmi vagy rendszeresre.
Mór mellett viszonzás nélkül szopnék a mai napon.
Dorogon szopnék( viszonzás nélkül) vékony testalkatú, lehetőleg borotvált farkú pasit.
Fejerben hölgy v pár ?
Yes....
(Ez egy válasz vidámpáros üzenetére (2024. 07. 25. csütörtök 19:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha van lersze valaki aki ma még rá érne.
Sziasztok,lenne esetleg ma olyan aki barátnőm képeire kiverné élőben?