Veszprém vagy környéke valaki ma?
Sziasztok. Veszprém és Veszprém környékén keresek párokat, hölgyeket akikhez szívesen csatlakoznék
Esztergom és környékén, lenne valaki aki elverné a seggem. Helyem van.
irtam..
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 09. 17. kedd 04:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 17. kedd 04:57
Törölt felhasználó (4632222)

Veszprémben és a környéken szopatnék!
Veszprémben és a környéken szopatnék!
Veszprémben valaki esetleg?
Egyedül vagyok a pár férfi tagja
Egyedül vagyok a pár férfi tagja
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Vékony, átlagos, sportos testalkat előny.
Imádok puncit nyalni, erotikus masszázzsal kényeztetni. Szeximádó vagyok.
Minden jóban benne vagyok.
Privát üzenetben jelentkezzen az, aki komolyan is gondolja a találkozást.
Ha kapcsolatra jelölsz, írj pár sort mellé.
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Vékony, átlagos, sportos testalkat előny.
Imádok puncit nyalni, erotikus masszázzsal kényeztetni. Szeximádó vagyok.
Minden jóban benne vagyok.
Privát üzenetben jelentkezzen az, aki komolyan is gondolja a találkozást.
Ha kapcsolatra jelölsz, írj pár sort mellé.
Üdv.Pár vagy hölgy társaságát keresem. Helyem van, de Pápa 50km-es körzetében utazni is tudok.
Diszkréten férjet Pápán-lenyelem...............
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!

Sziasztok! Veszprém és környékén keresek diszkrét nőt, aki szeret szopni autóban. Jóképű, ápolt pasi vagyok. Akit érdekelhet kérem privátban írjon rám!
Sziasztok. Párt, Nőt keresek tartós kapcsolatra. Utazni és fogadni is tudok.
Senki?
(Ez egy válasz Ricsi3900 üzenetére (2024. 09. 15. vasárnap 17:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 15. vasárnap 17:47

Ma valaki Fehérváron egy közös maszti kocsimban?
Privátba írj!!
Privátba írj!!
Ajkán keresek lányt, elhanyagolt feleséget szex talira. Írj ha szereted a jóképű igényes sportos 43 éves pasikat.
Sziasztok!
Szeptember 29- október 3 ig Balatonalmádiba leszünk, szívesen ismerkednénk párral, pasival (pasi max 35 év), esetleg biszex csajjal.
Privátba írjatok
Szeptember 29- október 3 ig Balatonalmádiba leszünk, szívesen ismerkednénk párral, pasival (pasi max 35 év), esetleg biszex csajjal.
Privátba írjatok
Ma valaki Fehérváron egy közös maszti kocsimban?
Privátba írj!!
Privátba írj!!
Veszprém megye, vagy esetleg Székesfehérvár környéke valaki ma este egy jó élvezés?
Kedden délelőtt Veszprémben f/n/p partnerem keresem..
Olyan személyt keresek, aki kamerázná a feleségemmel való együttlétünket.
Privátban várjuk a jelentkezőt.
Privátban várjuk a jelentkezőt.