Dunaújvárosban oral kalandhoz keresek aktív pasit.

SziasztokHolnap Veszprémben keresek párt vagy pasit aki dugná a barátnőmet,de szopni szeress!
Tatabányán lányt és/vagy párt keresek.Tali akár most is oké. Hely van!
Várpalota és kke ma este?
Ajka környékén keresek lányt vagy elhanyagolt feleséget szex kalandra. Panzió vagy lakás oké. Írj ha szereted a jóképű igényes 43 éves pasikat.
Dunaújváros és környékén hölgy vagy pár?
Tatabánya - Tata fiú, férfi?
07.26 péntek..
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 07. 20. szombat 16:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 20. szombat 16:55

Törölt felhasználó (4733581)

Előre szólok, hosszú lesz. Keresünk 1 azaz egy pasit alábbi feltételekkel. 07.27. pénteken napközben ráér. nem előtte, nem utána!! Aktív bi beállítottság. ha nem tudod mit jelent, ne írj. Csak olyan aki tudja magáról, hogy nagyon bi. Ki fog derülni ha nem, és kellemetlenül fogod magad érezni. Kor: 50 év alatt. átlag testalkat. 18-as mérettől felfelé. És ami fontos. Nagyon potens. 2-3 menetet bírj.. Persze a puding próbája az evés, így ezt nehéz előre bizonyítani. Mivel sok kamus és ígérgető van, meg kell, hogy győzz minket, hogy te nem vagy az. Erre van egy ötletem, ha érdekel privátban elmondom. Talán nem mindenki tudja, a rendszer nem enged naponta 15 embernél többnek levelet írni. Ha nem kapsz választ nem bunkók vagyunk, hanem vagy nem illik rád valamelyik paraméter, vagy elfogyott a 15 levél. Ha viszont minden rád illik, és Téged választunk, hihetetlen élményeid lesznek. smile Jelige: többenjobb
Kapolcsi fesztiválon lesz innen valaki? Nők? Párok?
Előre szólok, hosszú lesz. Keresünk 1 azaz egy pasit alábbi feltételekkel. 07.27. pénteken napközben ráér. nem előtte, nem utána!! Aktív bi beállítottság. ha nem tudod mit jelent, ne írj. Csak olyan aki tudja magáról, hogy nagyon bi. Ki fog derülni ha nem, és kellemetlenül fogod magad érezni. Kor: 50 év alatt. átlag testalkat. 18-as mérettől felfelé. És ami fontos. Nagyon potens. 2-3 menetet bírj.. Persze a puding próbája az evés, így ezt nehéz előre bizonyítani. Mivel sok kamus és ígérgető van, meg kell, hogy győzz minket, hogy te nem vagy az. Erre van egy ötletem, ha érdekel privátban elmondom. Talán nem mindenki tudja, a rendszer nem enged naponta 15 embernél többnek levelet írni. Ha nem kapsz választ nem bunkók vagyunk, hanem vagy nem illik rád valamelyik paraméter, vagy elfogyott a 15 levél. Ha viszont minden rád illik, és Téged választunk, hihetetlen élményeid lesznek. smile Jelige: többenjobb
Sziasztok
Lenne nő Veszprém környékén (kb 50km-en belül), aki találkozna hétvégén? Késő este is jó, utazni tudok.
28/186/82, laza, megbízható, jóképű srác.
Írj privát üzenetet.
28/186/82, laza, megbízható, jóképű srác.

Dunaújváros és környékén ma este hölgy vagy pár, aki, akik esetleg két negyvenes pasival találkoznának, kölcsönös szimpátia esetén kellemesen éreznékagukat! Helyet meg tudjuk oldani, és normális távolságra az utazás sem jelentene gondot!
Üdv.Pár vagy hölgy társaságát keresem. Helyem van,de Pápa 50km-es körzetében utazni is tudok.
Sziasztok, mai vagy holnapi napon hölgy vagy pár Győr környékéről ismerkedni valamint kölcsönös szimpátia alapján találkozni hetero alapon? hely van ha szükséges

Sziasztok. Nő vagy pár ma délután aki találkozna??
Én pont ezért csak ritkán írok, mert a többség egy NEM-re sem veszi a fáradtságot.
(Ez egy válasz szűzGábriel üzenetére (2024. 07. 20. szombat 13:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 20. szombat 13:29

Teljes mértékben egyetértek Veled én is!!!
Többek közt én is írtam SAdam nak normális bemutatkozó levelet, de semmilyen válasz nem jött rá, de nem is csodálkozom. Ez így megy már régóta! 50-ből talán 1-ra ha kapok reakciót!!
Aztán itt sírnak rínak a "kedves" párok, hogy nem találnak normális pasit!! Saját maguknak köszönhetik!!!
Többek közt én is írtam SAdam nak normális bemutatkozó levelet, de semmilyen válasz nem jött rá, de nem is csodálkozom. Ez így megy már régóta! 50-ből talán 1-ra ha kapok reakciót!!
Aztán itt sírnak rínak a "kedves" párok, hogy nem találnak normális pasit!! Saját maguknak köszönhetik!!!
Teljes mértékben egyetértek Veled én is!!!
Aztán itt sírnak rínak a "kedves" párok, hogy nem találnak normális pasit!! Saját maguknak köszönhetik!!! (Ez egy válasz Mrxxx8968 üzenetére (2024. 07. 19. péntek 16:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 19. péntek 16:57
Aztán itt sírnak rínak a "kedves" párok, hogy nem találnak normális pasit!! Saját maguknak köszönhetik!!! (Ez egy válasz Mrxxx8968 üzenetére (2024. 07. 19. péntek 16:57), amit ide kattintva olvashatsz)

De miért, ha egy normális bemutatkozó levélre annyit sem nyögtök vissza, hogy "mukk", miután elolvastátok?
Komolyan mondom, néha már kezdem megérteni azokat az embereket, akik már annyi energiát tettek abba, hogy normálisan bemutatkozzanak, de egy szóra sem méltatják őket, hogy inkább már nem is írnak senkinek. Ezért fogynak innen a normális emberek, mert semmilyen pozitív visszajelzést nem kapnak...nem csoda, hogy csak azok bírják ezt folytatni, akiknek a lelki világuk amúgy is egyenlő a nullával. Közben meg mindenki sír, hogy tele az oldal kamusokkal. Hát kedves "szexpartner keresők", ezt pontosan ti generáljátok azzal, hogy, aki normálisan közelítene, imserkedne, azt magasról lesz@rjátok. Így nem kell csodálkozni.
Szóval így van ez.
Komolyan mondom, néha már kezdem megérteni azokat az embereket, akik már annyi energiát tettek abba, hogy normálisan bemutatkozzanak, de egy szóra sem méltatják őket, hogy inkább már nem is írnak senkinek. Ezért fogynak innen a normális emberek, mert semmilyen pozitív visszajelzést nem kapnak...nem csoda, hogy csak azok bírják ezt folytatni, akiknek a lelki világuk amúgy is egyenlő a nullával. Közben meg mindenki sír, hogy tele az oldal kamusokkal. Hát kedves "szexpartner keresők", ezt pontosan ti generáljátok azzal, hogy, aki normálisan közelítene, imserkedne, azt magasról lesz@rjátok. Így nem kell csodálkozni.
Szóval így van ez.
Sziasztok. Ma délutánra párt, hölgyet keresnék orál kalandra. Üdv T.
Nős férfit aki elém ülne....Vesprém-Győr v.megye......