07.26 péntek napközben keresnénk párt aki szívesen csatlakozna . Részleteket privin.
Hétvégére keresem igényes, megbízható, nem duci orálpartneremet
Ma Veszprémben a Völgyikút házban fitnesz ffi zuhanyzóba tusolok. Közös maszti 13:30 tol
Gyertek . Én sportos 19/6 ős szerszám
Gyertek . Én sportos 19/6 ős szerszám
Sziasztok! Székesfehérvár mellől, 31 éves hetero pasiként ismerkednék, hölgyekkel vagy párokkal belátható távolságon belül (Fejér és a környező megyék). 181/74/16 több információ az adatlapomon vagy pm.
Siófokon és kb 40 körzetében keresek párt hetero alapon! 43 éves 173/100 pasi vagyok (Nem túl szőrös, intim helyen borotvált)
Szívesen utazok,de fogadni is tudok!
Szívesen utazok,de fogadni is tudok!
Sziasztok!Badacsony környékén csatlakoznék itt nyaraló párhoz !Enyhe bi nem akadály
Heteró alapon keresünk ápolt, igényes állandó férfi szexpartnert a vágyainak kielégítésére.
A párom még sosem volt hármasban de már nagyon akarja. Ahogy én is, hogy lássam és halljam, hogy mennyire élvezi mikor valaki másis jó szenvedélyesen, vàltozatosan jòl megdugja.
Párom által megadott méretek:
Kor: 30-45
Magasság: 175-195cm
Sùly: 80-105kg
Farok méret: 16-20cm
Képeket előre nem küldünk senkinek.
Egyéb elérhetőségeink, képeink szimpátia esetén privátban adjuk meg.
A párom még sosem volt hármasban de már nagyon akarja. Ahogy én is, hogy lássam és halljam, hogy mennyire élvezi mikor valaki másis jó szenvedélyesen, vàltozatosan jòl megdugja.
Párom által megadott méretek:
Kor: 30-45
Magasság: 175-195cm
Sùly: 80-105kg
Farok méret: 16-20cm
Képeket előre nem küldünk senkinek.
Egyéb elérhetőségeink, képeink szimpátia esetén privátban adjuk meg.
Dorogon szopnék( viszonzás nélkül) vékony testalkatú, lehetőleg borotvált farkú pasit.
Sziasztok. Ma az esti órákban találkozna valaki Veszprém vagy Székesfehérvár környékén? Uni vagy aktív srácot keresek, esetleg kíváncsi heterót
Sziasztok! Jövőhéten csütörtökön(25.) este megyek balatonra egy nyaralóba, és vasárnap (28.)vissza Pestre. Hölgye(ke)t örömmel látnék vendégül. Hozom-viszem is. Érdeklődni privátban

Hölgyek, lányok, barátnők, asszonyokat keresnék, aki szereti, ha ki nyalják a punciját, popsiját, finom csókolózás és ujjazással közben! A nagy mell és csókolózás nagyon beindít! Hely van! Komárom és Fehér, Győr, Pest megyéből! Ha van perverz hajlamod az előny! Mobil vagyok, ha szükséges!
Sziasztok! Szívesen ismerkednék nővel párral. De ha csak kamerás kell egy jó buli felvételére azt is szívesen vállalom. Többit privátban.
Sziasztok!
Vitorláztatást vállalok pároknak, hölgyeknek Balatonon. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány. Max. 6 fő.
Üdv.
Roland
Vitorláztatást vállalok pároknak, hölgyeknek Balatonon. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány. Max. 6 fő.
Üdv.
Roland
Azt elfelejtettem irni hogy a delelotti orakban.
(Ez egy válasz Wsnail üzenetére (2024. 07. 18. csütörtök 09:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 18. csütörtök 09:35

Julius 19.en egy kozos prostizasra esetleg valaki? Esztergom, Komárom, Tatabánya, Szentendre vagy esetleg Buda környékén? Irj privátot hogy melyik lányt látogatnád meg és mi az elképzelésed.
Julius 19.en egy kozos prostizasra esetleg valaki? Esztergom, Komárom, Tatabánya, Szentendre vagy esetleg Buda környékén? Irj privátot hogy melyik lányt látogatnád meg és mi az elképzelésed.
Balatoni vitorlázásra keresek csinos Nőt, párt.
Százhalombattán, Érden kalandoznék ma napközben
Magara nagyon igényes pasi Siófokon ma estére párt vagy hölgyet keres hetero alapon! Helyen van a parton!
Sziasztok! Olyan párok esetleg szingli hölgyek jelentkezését várom akik szívesen ismerkednek ,találkoznak Pápán egy vagy akár több alkalmas időtöltésre (heteró alapú)
További Szép napo
További Szép napo
Sziasztok! Holnap Szigliget környékén supoznék. Jobb lenne nem egyedül.