Sziasztok! Ma este/délután szívesen csatlakoznék Tapolcán vagy a környéken párhoz vagy kényeztetnék szóló hölgyet, akinek éppen nincs mit csinálnia.
Írjátok!

Írjátok!
Ma estére keresünk egy bi srácot hármas játékokra, Pasik között csak orál. Igénytelen szakáll, dohányzás kizáró ok. Fotócsere alap.(könyörgöm olyan ember írjon aki húsz üzenet után nem jön elő valami idióta indokkal!! A másik, hogy a bi nem azt jelenti, hogy megengedi, hogy egy pasi leszopja, csakhogy potyapuncit kapjon)
Hosszú távra keresek párt, aki szeretne diszkrét házibarátot.
Üdv.Pár vagy hölgy társaságát keresem. Helyem van, de Pápa 50km-es körzetében utazni is tudok.
Most valaki Veszprémben vagy a környékén?
Tata, Tatabánya, Komárom és vonzás körzetében ki mit csinál hová lehet csatlakozni? Jönnetek ti hozzám? meg o adható! Szigorúan hetero

sziasztok 39 éves férfi vagyok
veszprém megyében lakom ,párokat keresek hármas szexre benne vagyok minden jóban írj bátran
veszprém megyében lakom ,párokat keresek hármas szexre benne vagyok minden jóban írj bátran
Van egy gloryhole a Liget kávéház mögötti nyilvános mosdóban
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 08. 18. vasárnap 06:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 18. vasárnap 06:19
Törölt felhasználó (4674780)

Mi az az almády glory ? Érdekelne.
Mi az az almády glory ? Érdekelne.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 08. 17. szombat 13:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 17. szombat 13:59
Törölt felhasználó (4708395)

Sziasztok. Ma találkozna valaki 6 után Veszprém és környékén? Gulya domb, almádi glory is szóba jöhet
többit privátban megbeszéljük

sziasztok én 39 éves férfi vagyok ,Veszprém megyében lakom ,párokat keresek hármas szexre
írj benne vagyok minden jóbban
írj benne vagyok minden jóbban
Veszprém-Balaton környékén rendszeresen dugható hölgyet keresek.
Dunaújvárosba hölgy vagy pár, aki, akik szívesen buliznának két negyvenes pasival ma este? Helyünk lenne.
Ma este valaki zirc környékén peca?
Sziasztok! Holnap, Esztergom, szauna?
Sziasztok! Veszprém és környékén kalandoznék, csak olyan írjon aki komolyan gondolja és tud, akár találkozni, azonnal! Privátba várom a meg keresést!
Sziasztok. Ma találkozna valaki 6 után Veszprém és környékén? Gulya domb, almádi glory is szóba jöhet
többit privátban megbeszéljük

Pasit keresek laza dolgokra.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 08. 17. szombat 12:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 17. szombat 12:10
Törölt felhasználó (3054102)

Badacsony ma este?
Badacsony ma este?
Dunaujvárosba keresnénk ma egy bulira vágyo hölgyet, vagy egy négyesbe bulizni akaró párt! Két negyvenes pasi vagyunk. Helyünk lenne. Sajnos most utazni nem tudunk.
Sziasztok!
Bi pár férfi tagja keres Bi Fiúkat, Bi férfiakat, kőzős, kellemes idő eltöltéséhez
a mai napra. Reggel 10-től max este 18 óráig. Kihangsúlyozom Férfi keres férfit!
Hely van gyertek! Székesfehérvár
Bi pár férfi tagja keres Bi Fiúkat, Bi férfiakat, kőzős, kellemes idő eltöltéséhez
a mai napra. Reggel 10-től max este 18 óráig. Kihangsúlyozom Férfi keres férfit!
Hely van gyertek! Székesfehérvár