Szopatna ma valaki? Menni tudok.
Ma este szopatnék. Tatabánya és környéke. Kocsival vagyok.
Írtam üzenetet.
(Ez egy válasz staples üzenetére (2024. 06. 24. hétfő 17:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 24. hétfő 17:19

Házaspárhoz csatlakoznék,Zánka Keszthely környékén...Normál átlagos adottságú vagyok
Ettől van lejjebb? Szégyen.
(Ez egy válasz swatilix671 üzenetére (2024. 06. 25. kedd 14:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 25. kedd 14:39

Szerda délelőtt Veszprémben szopatnék. Helyszín kell, privizz vagy jelölj ismerősnek. Akkor meglátod a szerszámot..
Szerda délelőtt Veszprémben szopatnék. Helyszín kell, privizz vagy jelölj ismerősnek. Akkor meglátod a szerszámot..
Már máskor is írtam, de válasz nem jött! De benne lennék.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 06. 24. hétfő 19:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 24. hétfő 19:12
Törölt felhasználó (4717396)

Sziasztok,esetleg van valakinek kedve,barátnőm képeire kiverni élőben? Aki el is jön olyan írjon.köszönöm.
Szia! Helyileg merre vagy?
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 06. 24. hétfő 19:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 24. hétfő 19:12
Törölt felhasználó (4717396)

Sziasztok,esetleg van valakinek kedve,barátnőm képeire kiverni élőben? Aki el is jön olyan írjon.köszönöm.
Fehervar vki?
Privizz.....köszi
Privizz.....köszi
Sziasztok. Párt,hölgyet keresek. Helyem van,de Ajka 50km-es körzetében szívesen utazok is.
Tatabányai lányt és/vagy párt keresek.Találkozó akár ma este is oké. :-P
Házaspárhoz csatlakoznék,Zánka Keszthely környékén...Normál átlagos adottságú vagyok
Sziasztok. Napközbeni autós kalandra kukkolásra keresek párt. Minden jóban benne vagyok!
Sziasztok, ma valaki délután rá ér Veszprém megyében?
Sziasztok.
Győr-Esztergom-Székesfehérvár háromszögben keresek olyan megbízható nős férfit, aki szeretne rendszeresen szopatni. Ha túlfűtött vagy, esetleg nem kapod meg otthon amire vágysz, jelentkezz. Teljesen kezdő férfi vagyok és kölcsönös szimpátia esetén rendszeresen kielégítelek, finoman leszoplak...
Győr-Esztergom-Székesfehérvár háromszögben keresek olyan megbízható nős férfit, aki szeretne rendszeresen szopatni. Ha túlfűtött vagy, esetleg nem kapod meg otthon amire vágysz, jelentkezz. Teljesen kezdő férfi vagyok és kölcsönös szimpátia esetén rendszeresen kielégítelek, finoman leszoplak...
Sziasztok!
Vitorláztatást vállalok pároknak, hölgyeknek Balatonon. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány. Max. 6 fő.
Üdv.
Roland
Vitorláztatást vállalok pároknak, hölgyeknek Balatonon. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány. Max. 6 fő.
Üdv.
Roland
Fejérben hölgy v pár ??
Elhanyagolt hölgyeket keresek titkos kapcsolatra, valamint párokhoz akár harmadiknak, akár a pár női tagjának örömére szívesen csatlakoznék! Utazni, bizonyos távolságon belül tudok. Igényesség és diszkréció részemről adott és elvárt.
Mai kalandra nő vagy pár Fehérvár és környékén?
Ápolt 40es pasi vagyok
Ápolt 40es pasi vagyok
Sziasztok! Veszprémből tudnék hozzatok menni! Hetvegeim mindig szabadok
(Ez egy válasz crouzerpár üzenetére (2024. 06. 22. szombat 20:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 22. szombat 20:01

Sziasztok!
58 éves pár keres pasit Szfvár és T.bánya környékéröl!
Csak olyan irjon aki hétvége fele ér rá!!!
Képgyüjtök kamusok kiméljenek!!
58 éves pár keres pasit Szfvár és T.bánya környékéröl!
Csak olyan irjon aki hétvége fele ér rá!!!
Képgyüjtök kamusok kiméljenek!!