Sziasztok! Ma Veszprém környékén valaki?
Feleség kényeztetésére keresünk egy pasit, kizárólag heteró alapon a hölgy örömére.
Kérlek fogadd el, hogy erősen szelektálunk. Privát üzenetben várjuk a megkereséseket.
Kérlek fogadd el, hogy erősen szelektálunk. Privát üzenetben várjuk a megkereséseket.
Sziasztok
MA Veszprémben ismerkednék..
Moto
MA Veszprémben ismerkednék..

Moto
Pénteken napközbeni többes találkozóra keresünk aktív bi pasit. 50 év alatt, méretes és kitartó farok. Arcképre szükség lesz, ezt kalkuláld be a jelentkezésnél.
Sziasztok! Péntek szombat keresnék hölgy társaságot a művészetek völgyébe.
Elhanyagolt hölgyeket keresek titkos kapcsolatra, valamint párokhoz akár harmadiknak, a pár női tagjának örömére szívesen csatlakoznék! Utazni, bizonyos távolságon belül tudok. Igényesség és diszkréció részemről adott és elvárt
Sziasztok!
Keresek valakit ami jól megmasszíroz Fehérvár, Mór térségében. Vékony 50-es pasiként szeretném élvezni. Akár oda-vissza alapon.
Keresek valakit ami jól megmasszíroz Fehérvár, Mór térségében. Vékony 50-es pasiként szeretném élvezni. Akár oda-vissza alapon.
Veszprèm?

Sziasztok.
Ma 16-18 óra közt Komáromban keresnék, hölgyet, párt minden jóra.
Hely van, akár extrém helyszín is.
Privátban mindent meg tudunk beszélni
Csodaszép napot mindenkinek.
Ma 16-18 óra közt Komáromban keresnék, hölgyet, párt minden jóra.
Hely van, akár extrém helyszín is.
Privátban mindent meg tudunk beszélni

Sziasztok!
Fehèrvár környèkèn hölggyel,párral ismerkednèk!
Fehèrvár környèkèn hölggyel,párral ismerkednèk!

Sziasztok
Szerdán délután Székesfehérvár és Veszprém vonalon közlekedek! Szívesen ismerkedek lányokkal és párokkal! Sok minden érdekel beszéljük meg! Ha érdekel írjatok!
Szép napot!
Szerdán délután Székesfehérvár és Veszprém vonalon közlekedek! Szívesen ismerkedek lányokkal és párokkal! Sok minden érdekel beszéljük meg! Ha érdekel írjatok!
Szép napot!
Sziasztok, 38 éves vagyok, és hallássérült. Keresek párt vagy hölgyet Székesfehérvár közelében. Vagy Gárdonyban?
Sziasztok
Írtam privátban tegnap…….
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 07. 22. hétfő 04:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 22. hétfő 04:42
Írtam privátban tegnap…….

Törölt felhasználó (4632222)

Ma Veszprémben keresünk párt vagy szopni is szerető pasit,hely van dél környéken fogadunk.
Várpalotán pihenünk esteink ejszakaink szabadok, szivesen ismerkednenk párral, esetleg szóló hölggyel ha felkeltettük érdeklődéseteket írjatok privátban
Sziasztok párt keresnénk adatlapunk alapján . Pár vagyunk, üzenet privátban.
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Vékony, átlagos, sportos testalkat előny.
Imádok puncit nyalni, erotikus masszázzsal kényeztetni. Szeximádó vagyok.
Minden jóban benne vagyok.
Privát üzenetben jelentkezzen az, aki komolyan is gondolja a találkozást.
Ha kapcsolatra jelölsz, írj pár sort mellé.
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Vékony, átlagos, sportos testalkat előny.
Imádok puncit nyalni, erotikus masszázzsal kényeztetni. Szeximádó vagyok.
Minden jóban benne vagyok.
Privát üzenetben jelentkezzen az, aki komolyan is gondolja a találkozást.
Ha kapcsolatra jelölsz, írj pár sort mellé.
Üdv.Pár vagy hölgy társaságát keresesem. Helyem van,de Pápa 50km-es körzetében utazni is tudok.
Ma Veszprémben keresünk párt vagy szopni is szerető pasit,hely van dél környéken fogadunk.
Ma délután csatlakozni vágyó Holgy vagy Pár kellemes napozásra Esztergom környéki Dunaparton?
Veszprémben egy kis autós, vagy szabadtéri kalandra hölgy vagy pár? Privátban keress, köszönöm.