Szia. Irhatnál magadról privátban.
(Ez egy válasz kék9 üzenetére (2024. 04. 22. hétfő 11:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Idősebb, szopatni szerető urat keresek.
Sziasztok
Péntek este Gang-bang party-t rendezünk Tatabányán, keresünk hozzá pluszban 3-4 pasit, vagy ha akad párt.
Jelentkezni belső levélben, lehetőleg ígérgetők és nethuszárok kíméljenek minket.
Köszönjük
Péntek este Gang-bang party-t rendezünk Tatabányán, keresünk hozzá pluszban 3-4 pasit, vagy ha akad párt.
Jelentkezni belső levélben, lehetőleg ígérgetők és nethuszárok kíméljenek minket.
Köszönjük
Bi pasival vagy párral ismerkednénk pénteken az esztergomi szaunában. Fotó nélkül nem. Köszi
Sziasztok!
Fehérvár környékén hölgyet,pàrt keresek.
Diszkréció adott,elvárt!
Fehérvár környékén hölgyet,pàrt keresek.
Diszkréció adott,elvárt!
Ma nap közben heteró alapon nő? Hölgy? Pár?
Sziasztok,
22 éves pasi vagyok, Fejér megyéből. Egy olyan párt keresek akik szívesen fogadnának, akár rendszeresen egy magamfajta srácot közös játékokra. Fejér és Pest megyén belül.
Normál alkatú, és magamra igényes vagyok, intimem 18/4,5.
Képeket szívesen megosztok, arccal is. Egyéb okok miatt nincs fent itt nyilvános smile
22 éves pasi vagyok, Fejér megyéből. Egy olyan párt keresek akik szívesen fogadnának, akár rendszeresen egy magamfajta srácot közös játékokra. Fejér és Pest megyén belül.
Normál alkatú, és magamra igényes vagyok, intimem 18/4,5.
Képeket szívesen megosztok, arccal is. Egyéb okok miatt nincs fent itt nyilvános smile
Gumi nélkül kúrnék! Egyszer már jó lenne…
Sziasztok, Péntek estére keresünk kalandot Székesfehérváron és vonzás körzetében, korban, alkatban hozzánk illő párok személyében. Tapasztaltak vagyunk, nem beszélgetni szeretnénk első sorban. Helyünk nincs, bátorságunk annál több. Hölgy: 38/165/55 Férfi: 43/175/85. A megkereséseket privát üzenetben várjuk.
Csütörtök délelőtt lenne vki Székesfehérváron, akit érdekel egy 20cmes farok? Főleg lány vagy pár írjon!
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Sziasztok! Egyedülálló pasi vagyok nőt és párt keresek akik mernek ismerkedni és persze nem csak ismerkedni
Helyem van de utazok ha kell!

Helyem van de utazok ha kell!
Sárbogárdon ma este valaki?
Veszprém mellet lenne helyem bàrmire
Hölgyek, a szép repcetáblákban fotózás kinek mozgatja meg a fantáziáját?
Fejer m vki kalandra?
Privizz....köszi
Privizz....köszi
Sárbogárdon keresek kalandot ma estére
.
.
Péntek délutan Esztergom szauna? Ha igen, írj privátban. Ha nem akarsz fotót mutatni, ne is írj.
Fehervar laza hokira vki?
Privizz....köszi
Privizz....köszi
Veszprém ismerkedés ?