Sziasztok! Velence környékén kalandoznék ma este! Én 37 éves és 191magas vagyok.
Pár mindkét tagjának orál kényeztetés diszkréten Pápán-és k-kén............
Sziasztok valaki van Dunaújvárosban az alfacity nevezetu összejövetelen?
Sziasztok,
holnap esetleg valakinek lenne kedve nudizni a velencei tónál, vagy környékén?
Szőrös a farkam, természetességet részesítem előnyben nőknél és férfiaknál is, de persze nem feltétel.
holnap esetleg valakinek lenne kedve nudizni a velencei tónál, vagy környékén?
Szőrös a farkam, természetességet részesítem előnyben nőknél és férfiaknál is, de persze nem feltétel.
Fiatal párként, párt keresünk ma estére Győrben!
Sziasztok!Badacsony környékén csatlakoznék itt nyaraló párhoz !Enyhe bi nem akadály
Sziasztok! Ma v holnap estére keresünk egy párt adatlap szerint! smile
Sziasztok!
Székesfehérvár mellet keresnénk ma estére partnert. Fiú-lány-pár.
Székesfehérvár mellet keresnénk ma estére partnert. Fiú-lány-pár.

Ma délután - este - éjjel Pest vármegyében - Budapesten hölyet, lányt, pár női tagját elkényeztetném nem átlagos farkammal. Férfias, kemény férfi vagyok. Intelligens. Tiszta. Humoros. Ezen felül, klubba, akár sima táncos helyre is szívesen elkísérlek, elcsábítalak
utazni tudok Budapestwn, Pest megyében, Esztergom irányába.Privátban egyeztessünk

Vasárnap estére (holnap) keresünk egy bi srácot hármas játékokra, Pasik között csak orál. Igénytelen szakáll, dohányzás kizáró ok. Fotócsere alap.
sziasztok
Tatán és környékén keresem hölgy, pár ismeretségét, hosszabb távra
diszkréten, titokban, kalandosan
Tatán és környékén keresem hölgy, pár ismeretségét, hosszabb távra

Sziasztok! Ma v holnap estére keresünk egy párt adatlap szerint! smile
Dorogon szopnék( viszonzás nélkül) vékony testalkatú, lehetőleg borotvált farkú pasit.
Sziasztok
Ma este Balatonfüredre mennénk egy kicsit lazítgatni sétálni iszogatni párommal...Hölgy és Pasi ! Esetleg Csatl...hozzánk CSAK Bi...pasi... !!!.Arányos testalkat , kemény farok....Csak Normális életvidám fiatalos pasit keresünk...Nem egész estére ! Csak akkor irj ha úgy gond...megfelelsz a keresésünknek, és van képed itt az oldalon...És ne utazz a világ végéröl mert semmi nem biztos részedre ! Telefonon elérhető legyél...
Köszönjük...
Ma este Balatonfüredre mennénk egy kicsit lazítgatni sétálni iszogatni párommal...Hölgy és Pasi ! Esetleg Csatl...hozzánk CSAK Bi...pasi... !!!.Arányos testalkat , kemény farok....Csak Normális életvidám fiatalos pasit keresünk...Nem egész estére ! Csak akkor irj ha úgy gond...megfelelsz a keresésünknek, és van képed itt az oldalon...És ne utazz a világ végéröl mert semmi nem biztos részedre ! Telefonon elérhető legyél...
Köszönjük...
Sziasztok! Én már úton Gárdonyba! Hölgyekel párokal szívesen ismerkednék! Várom privibe az üzeneteket! 36 éves potens igényes tapasztalt pasi vagyok! Jo napozást mindenkinek!
Zánka környékén keresek dugni szerető belevaló pasit/pasikat..
Elhanyagolt hölgyeket keresek titkos kapcsolatra, valamint párokhoz akár harmadiknak, akár a pár női tagjának örömére szívesen csatlakoznék! Utazni, bizonyos távolságon belül tudok. Igényesség és diszkréció részemről adott és elvárt.
Sziasztok.3masra keresek párt.
Most és este is tudok talizni.
Fiatal.nagy intimű.3ban tapasztalt.
Érden van helyem, utazni is tudok.
Priviben irjatok
Most és este is tudok talizni.
Fiatal.nagy intimű.3ban tapasztalt.
Érden van helyem, utazni is tudok.
Priviben irjatok
Sziasztok. Párt,hölgyet keresek. Helyem van,de Ajka 50km-es körzetében szívesen utazok is.
Ma estére keresünk partnert/partnereket az adatlapunk szerint...