Sziasztok! Még a mai nap folyamán Szomoron tartózkodom.
Szívesen találkoznék nővel, vagy párral a hölgy örömére, akár szabadban is.
Fontos, hogy nincs igazán idő az ismerkedésre, mert Vas megyében lakom, és csak a mai napon vagyok még itt Szomoron.
Szóval ha ránézésre szimpatikus lennék, akkor írj, hozzunk össze egy találkát, és élvezkedjünk.
Rendes, normális, nem kezdő fiatal srác vagyok.
Szívesen találkoznék nővel, vagy párral a hölgy örömére, akár szabadban is.
Fontos, hogy nincs igazán idő az ismerkedésre, mert Vas megyében lakom, és csak a mai napon vagyok még itt Szomoron.
Szóval ha ránézésre szimpatikus lennék, akkor írj, hozzunk össze egy találkát, és élvezkedjünk.
Rendes, normális, nem kezdő fiatal srác vagyok.
Sziasztok!
Szívesen csatlakoznék hozzátok, ha még aktuális! (Ez egy válasz Cuckveszp üzenetére (2024. 03. 15. péntek 23:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 15. péntek 23:01
Szívesen csatlakoznék hozzátok, ha még aktuális! (Ez egy válasz Cuckveszp üzenetére (2024. 03. 15. péntek 23:01), amit ide kattintva olvashatsz)

16. szombat délután Veszprém környékéről pasi aki beszállna hozzánk?
Dorogon szopnék( viszonzás nélkül) vékony testalkatú, lehetőleg borotvált farkú pasit.
Üdv. Ma estére keresek kalandot. Dorog és környéke. Hölgy fiatal lány személyében. Bibpasit sem vetem meg. Helyed legyen.
Veszprèm mellet lenne helyem bármire!!!!!!
Sziasztok mai napon Dunaújváros veszprem utvonalon hölgyekhez parokhoz szivesen csatlakozom
16. szombat délután Veszprém környékéről pasi aki beszállna hozzánk?
Sziasztok!
Én tudok menni, akár azonnal is! (Ez egy válasz Cuckveszp üzenetére (2024. 03. 15. péntek 19:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 15. péntek 19:00
Én tudok menni, akár azonnal is! (Ez egy válasz Cuckveszp üzenetére (2024. 03. 15. péntek 19:00), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Van Veszprém környékén olyan pasi aki most (2 órán belül) meglátogatna minket?
Sziasztok keresek párt nőt vagy pasit holnapra
Hely van
Hely van
Sziasztok Attila vagyok Esztergombol
(Ez egy válasz mrxyz78 üzenetére (2024. 03. 14. csütörtök 09:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 14. csütörtök 09:15

Ma estére keresünk egy pasit Esztergomban aki 20 óra körül ráér. Orál játék érdekelne az autó hátsó ülésén úgy, hogy a pasim nézné elölről és néha kézzel besegítene. Diszkréció adott és elvárt.
Sziasztok!
Autós, vagy szabadtéri kalandra hölgy vagy pár?
Sziasztok!Ma dun Kom megyében vastagf urak?Adatlapot oovass,privát üzenet!
szia.máskor nem jo?mit szeretnél?
(Ez egy válasz pasicsavo üzenetére (2024. 03. 15. péntek 14:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 15. péntek 14:30

Kér ma valaki ma vagy holnap Veszprémben egy alapos szopást? Hely van, írj bátran

Aktív pasikat keresek, ma estefele, vagy holnap, egész nap, Érd-Bp. és környékéről. Szopass meg keményen, nyelesd velem. Hely van, legyél irányító, minden jóban benne vagyok a passzív oldalon. HELYEM VAN! Írj üzit, és gyere. 30-50 között várom kemény pasik jelentkezését!!
Kér ma valaki ma vagy holnap Veszprémben egy alapos szopást? Hely van, írj bátran

Sziasztok.
Párokhoz csatlakoznék a hosszú hétvégén, a hölgy örömére, adatlapom szerint.
Komoly, intelligens, valóban kereső párok üzenetét várom privátban!
Köszi.
Párokhoz csatlakoznék a hosszú hétvégén, a hölgy örömére, adatlapom szerint.
Komoly, intelligens, valóban kereső párok üzenetét várom privátban!
Köszi.
Sziasztok. Veszprémben keresünk tavaszi fűkaszálásra ,egy normális ,megbízható embert
szia.mire gondoltál?
(Ez egy válasz toomiy2 üzenetére (2024. 03. 14. csütörtök 20:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Üdv. Szombaton Dorogon illetve környékén kalandot keresek. Unatkozo hölgyet, fiatal lányt.