Sziasztok!
A hetvégén 05.10-11.-én Székesfehérváron leszünk, szívesen gabajodnánk hozzánk hasonló testalkatú és korú párokkal, kölcsönös szimpátia esetén! Akár egy privát partyn is szívesen részt vennénk!
Várják privát leveleiteket!
Szép napot mindenkinek!!
A hetvégén 05.10-11.-én Székesfehérváron leszünk, szívesen gabajodnánk hozzánk hasonló testalkatú és korú párokkal, kölcsönös szimpátia esetén! Akár egy privát partyn is szívesen részt vennénk!

Várják privát leveleiteket!

Szép napot mindenkinek!!
Sziasztok , most szerdára (8.-ára) keresünk párokat 60 km-es távolságból …
Ma esetleg Hölgy vagy Pár Balaton Északi partján valahol? Én 28éves magára igényes Pasi vagyok
Holnap este szopnék egyoldalúan borotvált,max 45 férfit. Várpalota mellett van helyem. Priviben írj rám.
Valakinek,most délelőtt, laza kaland ?
Csak priv üzit !
Köszi.
Csak priv üzit !
Köszi.
Pápa környékén keresek lányt vagy elhanyagolt feleséget szex kalandra! Autós kaland vagy panzió! Írj ha szereted a jóképű igényes 43 éves pasikat!
Kedden és/vagy szerdán délelőtti órákban keresem partnerem minden jóra! Nő/Férfi/pár
Tapolca és környéke bi kaland ? Diszkréció adott
Sziasztok. Napközbeni autós kalandra keresek párt. Minden jóban benne vagyok
Sziasztok! Velencei-tó környékén kalandoznék ma este! Hölgyet,párt keresek. Én 36 éves,magas,férfias vagyok.
Sziasztok! Ma este lenne Hölgy vagy Pár a Balaton északi partján akik szívesen vennék egy 28éves magára igényes pasi közeledését?
Balatonalmádi valaki?
Veszprém mellet valaki? Helyem is lenne akàr ...minden érdekel
Gulya domb környékére jár ki hölgy vagy pár?
Hosszútávú kapcsolat reményében keresek szimpatikus házaspárt, ahol a férj biszex érdeklődésű.
Minden téren megbizható és igényes diplomás pasi vagyok átlagos alkattal és mérettel, sok spermával (izgalmi állapottól függően 8-12 spricc...)
Édeshármas találkákra vágyom mindenki mindenkivel alapon, ahol a feleség közös kényeztetése mellett a férjjel is kölcsönösen és finoman leszopnánk egymást, de vállalom egyoldalúan is, tehát ha csak én szopnék...
Szép napot.
Minden téren megbizható és igényes diplomás pasi vagyok átlagos alkattal és mérettel, sok spermával (izgalmi állapottól függően 8-12 spricc...)
Édeshármas találkákra vágyom mindenki mindenkivel alapon, ahol a feleség közös kényeztetése mellett a férjjel is kölcsönösen és finoman leszopnánk egymást, de vállalom egyoldalúan is, tehát ha csak én szopnék...
Szép napot.
Pár hölgyének puncit-popót nyalnék-ffinek szopnék....
39 éves sportos srác vagyok. Papkeszi vasútállomás nem üzemel . Tali hoki cumi?
Esztergom környékén mostanság ?

Péntek estére keresek Tatán vagy a környéken egy Hölgyet / Párt akit orálisan kényeztethetnék ... azazz nyalok, szopok
Persze lehet több is de ...........
Persze lehet több is de ...........
Sziasztok. Nőkkel leveleznék beszélgetnék akik elhanyagoltnak érzik magukat. Egyenlőre csak levélváltás érdekel, aztán aminalakul