Sziasztok!Ma Zirc környékén pár vagy uni/aktív pasi?Helyem van!Írjatok
Siófok -Szfehérvár között keresek biszex kalandra párt, pasit!!
Sziasztok!.
Fehérváron nagyfarkú pasival dugnék.
47 éves uni-bi pasi vagyok.
Fehérváron nagyfarkú pasival dugnék.
47 éves uni-bi pasi vagyok.
Ma 15:00-kor indulok Pécsről.
Nagyobb intimmel csatlakoznék Szekszárd-Cece-Sárbogárd-Székesfehérvár-Környe-Tatabánya
útvonalon autós kalandra hölgyhöz vagy párhoz…
Nagyobb intimmel csatlakoznék Szekszárd-Cece-Sárbogárd-Székesfehérvár-Környe-Tatabánya
útvonalon autós kalandra hölgyhöz vagy párhoz…

Szfvár-Bp hölgy vagy pár aki ismerkedne?
Lenne kedvem,de messze vagy!
(Ez egy válasz Ricsi Rics39 üzenetére (2023. 12. 22. péntek 17:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 22. péntek 17:22

Sziasztok
Lenne kedve valakinek meglesnie miközben kocsim mellett masztizom!
Privàtba írj!
Lenne kedve valakinek meglesnie miközben kocsim mellett masztizom!
Privàtba írj!
Fehérváron ma pár vagy nő! Gyere el velem az Árpád fürdőbe!
Hello. Mostanában valaki?
Sziasztok
Alkalmai hölgy dugópajtit keresek kölcsönös kényeztetésre Sümeg és 50km-es vonzáskörzetében 31-as férfiként, stresszes hétköznapok levezetésére...
de akár komolyabb is szóba jöhet, ha van kedved lazulni tabuk nélkül írj

Sziasztok
Alkalmai hölgy dugópajtit keresek kölcsönös kényeztetésre Sümeg és 50km-es vonzáskörzetében 31-as férfiként, stresszes hétköznapok levezetésére...
de akár komolyabb is szóba jöhet, ha van kedved lazulni tabuk nélkül írj

Párt keresek Fejér megyében a hölgy örömére.
Sziasztok! Hosszú távra keresek egy szimpatikus Párt, ahol a férfi tag szintén enyhe bi vagy bi érdeklődésü. Eléggé orál mániás vagyok, szeretem adni és kapni is. Nem vagyok független, munka miatt sokat utazom, azon megyékbe ahová ezt az üzenetet megosztottam. Szerintem fontos a kellő összhang egymás megismerése, felfedezése, hogy igazán élvezetes legyen az együttlét. -Hirtelen/azonnal, egyéjszakás kalandokat nem keresek. Páromtól megkapom amit egy hetero kapcsolatban lehet, szóval nem "potyap.ncira" hajtok. Amennyiben felkeltettem az érdeklődéseteket, privátban elérhető vagyok.
Esetleg ma Fehérvár környèkèn valaki?

Ma Fehérváron lenne kedve valakinek kukkolnia miközben masztizom a kocsim mellett?
Privátba írj!!
Privátba írj!!
Sziasztok…
Esztergom és környéke? Párok/ hölgyek?
Helyem/kocsim van,sok megoldás érdekes lehet
Szép napot

Esztergom és környéke? Párok/ hölgyek?
Helyem/kocsim van,sok megoldás érdekes lehet

Szép napot

Veszprém vagy környékén srác ma?
Sziasztok, ráérek.
(Ez egy válasz RolandIldikó üzenetére (2023. 12. 28. csütörtök 11:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok.
Tatabánya környékén szívesen ismerkedek. Kifejezetten kitartó és potens férfi vagyok. Pervezebb dolgok sem riasztanak el. Autó, lakás adott
Tatabánya környékén szívesen ismerkedek. Kifejezetten kitartó és potens férfi vagyok. Pervezebb dolgok sem riasztanak el. Autó, lakás adott
Sziasztok! holnap délelőttre ráérő pasi ? lány őrömére ?
Sziasztok! Szilveszteri bulihoz keresünk párokat egy kis gabalyodáshoz.