Holnap a reggeli órákban Szfvár-Siófok környékén hölgyel kalandoznék.
Szombat estére keresünk egy bi srácot (pasik között csak orál) hármas játékokra. Ápolatlan szakáll kizáró ok. Merj emailben arcos fotót küldeni, amit viszonzunk! Nem viber, google chat stb. Email! Nem töltök le a kedvedért semmit. Tatán van helyünk, tudj hozzánk utazni!
Sziasztok!Esztergom-Párkány-Dorog környékén nyalnék BOROTVÁLT PINÁCSKÁT,ehhez keresek 20-60 közötti,átlagos alkatú Nőt.Kedves,figyelmes pasi vagyok...PUSSZIK...
Sziasztok!
Székesfehérvar környékén elhanyagolt lány, anyuka, asszony aki ma délután kalandozna?
Esetleg párokhoz is szívesen csatlakoznék a hölgy örömére!
Várom a leveleiteket!
Szép napot mindenkinek!!
Székesfehérvar környékén elhanyagolt lány, anyuka, asszony aki ma délután kalandozna?
Esetleg párokhoz is szívesen csatlakoznék a hölgy örömére!
Várom a leveleiteket!
Szép napot mindenkinek!!
Hello.
Hétköznap kora reggelente találkoznék minden jóra.
Hétköznap kora reggelente találkoznék minden jóra.
Sziasztok,hozzánk hasnoló párokat keresünk.párcseréhez esetleg dp-hez.prívátüzenetben
Tata környékén keresünk igényes bi pasit. Hármas, autós szopás... Csak akkor írj, ha mersz fotót küldeni, felhívni..
Eaztergom?
Szexkapcsolat helyel?Veszprém?
Sziasztok !
Most pénteken (2023.11.24.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Most pénteken (2023.11.24.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Sziasztok, Veszprém környékéről van valaki közös szórakozáshoz? /Az sem baj ha nő/
Szombaton 5 után újra Balatonfűzfő uszoda. Szauna, lazulás, aki csatlakozna srácok, szóljon

Veszprém mellet lenne helyem bármire!!!!!!
Fehervaron közöshokira vki?
Privizz....köszi
Privizz....köszi
Sziasztok, társaságot keresek szombati szaunázáshoz (Esztergom/Fehérvár). Privát üzenetet írj!
Sziasztok,közös kurvázásra keresek valakit,priviben a többit.
Sziasztok!Otthon elhanyagolt,vastagf kíváncsi heteró urak Kom megyében??Esetleg gyakran átutazók?Akik igénylik,hogy orálisan kielégítsék egyoldalúan??Ha nagyon szereted,de otthon nem kapod meg,nem fogsz csalódni,sőt....keress bizalommal,teljes diszkréció mellet privát üzenetben!!
Ma este 19 óra fele Székesfehérváron kukkolhato leszek miközben masztizok kocsim mellett!
Ha lenne kedved meglesni akkor privátba írj!
Ha lenne kedved meglesni akkor privátba írj!
Veszprém-Székesfehervár környéken keresek párt akiknek a szeretkezését végignézhetem.
Esetleg kívancsi hetero pasi farkát kiverném még.
Esetleg kívancsi hetero pasi farkát kiverném még.