Sziasztok. Párt, hölgyet keresek. Helyem van, de ha úgy van utazni is tudok.
Sziasztok.
Vasárnap estefelé meglatogathatna egy fiatal srác aki viszonzás nélkül orálozna.
Vasárnap estefelé meglatogathatna egy fiatal srác aki viszonzás nélkül orálozna.
Ajkán keresek lányt vagy elhanyagolt feleséget panziós kalandra! Lakás van autó is. Írj ha szereted a jóképű igényes 43 éves pasikat! Szőke lányok előnyben!
Veszprémben van most helyem.
Hello. Ma napközben valaki? privibe
Veszprém és környéke..Sziasztok pasi bi szex most? szopok és dugni is lehet...de szopatok is és meg is duglak... uni vagyok.
Veszprém és környéke..Sziasztok pasi bi szex most? szopok és dugni is lehet...de szopatok is és meg is duglak... uni vagyok.
Párhoz csatalkoznák ma este vagy a hétvége folyamán.
Sziasztok
MA délelőttre spontán találkozóra keresek hölgyet vagy párt….
Moto
MA délelőttre spontán találkozóra keresek hölgyet vagy párt….

Moto
Sziasztok
Holnap estére keresünk fiút maximum 28 éves kor ig.
Holnap estére keresünk fiút maximum 28 éves kor ig.
Fehérvár környèkén hölggyel,párral ismerkednèk!

Holnap estére párt, hölgyet esetleg idősebb bi pasit keresek ...
Részletek privin
Részletek privin
Sziasztok.
Párt keresek vagy házibuli társaságot. Holnaptól tudnék csatlakozni. Érettebb pároknak is örülnék.
Pest megye, Budapest, Tatabánya vonalon.
Üdv , András 28F
Privátban adok számot meg képcsere is ott..
Párt keresek vagy házibuli társaságot. Holnaptól tudnék csatlakozni. Érettebb pároknak is örülnék.
Pest megye, Budapest, Tatabánya vonalon.
Üdv , András 28F
Privátban adok számot meg képcsere is ott..
Fehervar vki egy kalandra?
Privizz....köszi
Privizz....köszi
Sziasztok.Ma este Hölgy vagy pár Székesfehérvár környékén?
Sziasztok. Párt, hölgyet keresek. Helyem van, de normál távolságon belül utaznék is.
Veszprémben férfit-nőt-part keresek.
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Sziasztok
Szombaton estére keresünk olyan Lányt vagy Párt Női bi párcserés többes játékra akiknek volna kedve csatlakozni 2 fiú 1 lány felálláshoz.
45 èves kor ig keresünk maximum
Szombaton estére keresünk olyan Lányt vagy Párt Női bi párcserés többes játékra akiknek volna kedve csatlakozni 2 fiú 1 lány felálláshoz.
45 èves kor ig keresünk maximum