Sziasztok!Vastagf urak,idősebb urak,kíváncsi srácok akiket otthon elhanyagolnak,de imádja ha orálisan kielégítik egyoldalúan??Nem fogsz csalódni,sőt.....keress bizalommal,privát üzenetben diszkréció mellett!
Sziasztok!Ma Szfehervar regi teglagyari uton közös faszvereshez tarsat keresek!
Veszprém és a környékén szopatnék.
Dunaújvárosban valaki???
Veszprém mellet valaki? Helyem van bármire
Sziasztok
Lenne kedve valakinek meglesnie miközben kocsim mellett masztizom!
Privàtba írj!
Lenne kedve valakinek meglesnie miközben kocsim mellett masztizom!
Privàtba írj!
Siófokon kaland valaki? Hely van
Sziasztok. Párt, hölgyet keresek. Helyem van, de utazni is tudok.
Dunaújváros környékén fiatal vékony passzív van orálra esetleg kölcsönös hokira?
Dunaújváros környékén fiatal vékony passzív van orálra esetleg kölcsönös hokira?
Ez meg a valóság
Lehet nem is értettem félre
(Ez egy válasz Kalandma42 üzenetére (2023. 12. 22. péntek 04:06), amit ide kattintva olvashatsz)

Kedves Hölgyek!
Keresek társat fétisem kiéléséhez.
Olyan nőt keresek 18-42 év között,aki nagy,vastag farkú sráccal sexel,majd utána frissen spermásan,tocsogva, kitágulva kinyalhatom és meg dughatom én is....
Akár életvitel szerűen is működhet....velem élsz,de azzal vagy akivel akarsz.
Ha magadra vagy fantáziádra ismersz,írj hozzászólást és rád írok.
Olyan nőt keresek 18-42 év között,aki nagy,vastag farkú sráccal sexel,majd utána frissen spermásan,tocsogva, kitágulva kinyalhatom és meg dughatom én is....
Kedves Hölgyek!
Sziasztok, Dunaújvárosban valaki aki le szopna élvezésig vagy akár bele is ülne???
Sziasztok, Dunaújvárosban valaki aki le szopna élvezésig vagy akár bele is ülne???
Sziasztok, Dunaújvárosban valaki aki le szopna???
És ebböl vannak a nagy félreértések illetve a nem jött el
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 12. 22. péntek 03:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 22. péntek 03:55

Törölt felhasználó (4030892)

Csak hogy te pasihoz küldenéd aki nőt keres
"Sziasztok. Ma esetleg? A páromat szivesen elküldeném hozzátok.
(Ez egy válasz Veszprémicsávó üzenetére (2023. 12. 19. kedd 13:27), amit ide kattintva olvashatsz"

(Ez egy válasz Veszprémicsávó üzenetére (2023. 12. 19. kedd 13:27), amit ide kattintva olvashatsz"
Csak hogy te pasihoz küldenéd aki nőt keres
"Sziasztok. Ma esetleg? A páromat szivesen elküldeném hozzátok.
(Ez egy válasz Veszprémicsávó üzenetére (2023. 12. 19. kedd 13:27), amit ide kattintva olvashatsz" (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 12. 21. csütörtök 20:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 21. csütörtök 20:19

(Ez egy válasz Veszprémicsávó üzenetére (2023. 12. 19. kedd 13:27), amit ide kattintva olvashatsz" (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 12. 21. csütörtök 20:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4718631)

Nem értem mit akarsz ebből kihozni. Van egy pár aki faszit keres 3.-nak , én meg szivesen küldöm el a pasimat más nőhöz vagy párhoz. Így érted?
sziasztok párokat keresek hármas szexre helyem van veszprém megyében írj