Sziasztok. Párt, hölgyet keresek. Helyem van, de utazni is tudok!
Hölgyek, lányok, barátnők, asszonyokat keresnék, aki szereti, ha ki nyalják a punciját, popsiját, finom csókolózás és ujjazással közben! A nagy mell és csókolózás nagyon beindít! Ha szereted az öklözést, vagy csak kipróbálnád, számíthatsz rám! Hely van! Komárom és Fehér, Győr, Pest megyéből! Ha van perverz hajlamod az előny! Mobil vagyok, ha szükséges!

Dorogon keresek valakit, aki elverné a seggem.Cserébe ha szeretnéd, és vékony testalkatú vagy akkor szopok.Helyem van.
Sziasztok. Hölgyet keresek Dunaújváros környékén akàr kukkolàs vagy közös maszti autós kaland is lehet.
Keresek most egy szép puncit, akár pár női tagját, párt, aki befogadná és élvezné a nagy farkamat! Veszprém és környéke, rugalmas vagyok!
Szép napot. Hétvégén Veszprém- Tapolca vonalon vki?
Dunaújváros környékén valaki bi kalandra este?
Sziasztok,
Hétvégén Dunántúlon pihenő, vagy otthonukban erre vágyat érző párhoz csatlakoznék 3-nak a hölgy örömére.
177/75, hetero, diszkrét, ápolt magyar ffi vagyok.
Kérlek privát üzenetben keressetek.
Szabolcs.
Hétvégén Dunántúlon pihenő, vagy otthonukban erre vágyat érző párhoz csatlakoznék 3-nak a hölgy örömére.
177/75, hetero, diszkrét, ápolt magyar ffi vagyok.
Kérlek privát üzenetben keressetek.
Szabolcs.
Ajka és környéki lányt vagy párt keresek tudlak fogadni de utazni is tudok, akár napközben is megoldható diszkréció és ápoltságunk fontos ,hármas játékokat ,cuckoldot is kedvelem.
Péntek (02.21.) érett högyet vagy párt meglátogatnék Fehérvár és környékén.
Érdekel a cuckold, és minden ami örömet okoz.
Ápolt normális 44/185/88 pasi vagyok.
Érdekel a cuckold, és minden ami örömet okoz.
Ápolt normális 44/185/88 pasi vagyok.
Ajka és környéki lányt vagy párt keresek tudlak fogadni de utazni is tudok, akár napközben is megoldható diszkréció és ápoltságunk fontos ,hármas játékokat ,cuckoldot is kedvelem.
Ma Székesfehérváron lenne kedve valakinek egy közös masztihoz a kocsimban?
Prívátba írj!
Prívátba írj!
A héten, valaki , napközben Veszprém megyében? Hölgy, pár?. Akár csak kukkolás is érdekel. Enyhe bi is oke.
Hosszabb távra keresek önmagára igényes hölgyet (vagy párt). Bármilyen felállás érdekel a klasszikus barátkozástól a szabadidőpartneri, szexpartneri, útitársi, titkos vagy felvállalt szeretői, házibaráti kapcsolaton át egészen a komoly kapcsolatig. Viszont kiemelten fontos nekem a biztonság, tehát csak olyan partner érdekel, aki nem szexel párhuzamosan mindenféle random pasikkal. Ha úgy érzed, illik rád a leírás, dobj egy üzenetet, köszi!
Kedves fiük!Továbbra is keresek értelmes igényes,méretes pasikat diszkrét laza kapcsira Veszprém megyéből(esetleg Fejér,Vas). Nagyon sokan írtok...De akinek nincs kép feltöltve,vagy csak két szót ír olvasás nélkül törlöm.Köszi.pusy. u.i: (kép.30-45 kor,borotváltság lent,IQ kéretik)

Dunaújvárosban valaki hellyel rendelkező vagy barátság város résznél Felső Duna parton leszopna???
Ma valaki?
Idősebb szopatni akaró pasit keresek.
Veszprémben és a környékén ismerkednék.