Sziasztok!
Pénteki és szombati nap főleg délelőttjére keresnék heteró alapon kikapcsolódási lehetőséget magamnak.
Pénteki és szombati nap főleg délelőttjére keresnék heteró alapon kikapcsolódási lehetőséget magamnak.
Tapolca környékén valaki ma napközben?
Privátban keres
Privátban keres
Sziasztok.
10.04 szombat este, szívesen találkoznák egy vékony hölgyel, vagy egy vékony hölgytagú párral, kellemes hármas élmény reményében. Helyem lenne Szalkszentmártonba, de az utazás sem jelentene gondot, normális távolságra. Csak aki, akik komolyan gondolják. Részleteket, feltételeket, beszéljük meg prívátba.
Mindenkinek nagyon kellemes idmerkedést, és még több kellemes élményt kívánok.
10.04 szombat este, szívesen találkoznák egy vékony hölgyel, vagy egy vékony hölgytagú párral, kellemes hármas élmény reményében. Helyem lenne Szalkszentmártonba, de az utazás sem jelentene gondot, normális távolságra. Csak aki, akik komolyan gondolják. Részleteket, feltételeket, beszéljük meg prívátba.
Mindenkinek nagyon kellemes idmerkedést, és még több kellemes élményt kívánok.
Sziasztok!
Hétköznap délelőtti órákra keresek hellyel rendelkező partnereket a közelemből. Elsősorban párt vagy hölgyet. Párokkal akár hetero alapon, akár mindenki örömére, ez csak megbeszélés kérdése. Max diszkréció fontos.
Hétköznap délelőtti órákra keresek hellyel rendelkező partnereket a közelemből. Elsősorban párt vagy hölgyet. Párokkal akár hetero alapon, akár mindenki örömére, ez csak megbeszélés kérdése. Max diszkréció fontos.
Pápa és környékén (max 50km) ma valaki? Hely és kocsi van

Tatabánya , Fehérvár vonalában ismerkednénk párral és szóló pasival is
Ma Székesfehérváron ma este fele meglesnék egy férfit miközben masztizik!
De akár engem is meg lehet lesni!
Ha lenne kedve valakinek meglesnie miközben masztizom a kocsim mellett akkor írjon privátba és megmondom mikor és hol leszek!
De akár engem is meg lehet lesni!
Ha lenne kedve valakinek meglesnie miközben masztizom a kocsim mellett akkor írjon privátba és megmondom mikor és hol leszek!
Sziadsztok pápán hölgyeket,párokat keresek alkalmi kapcsolatra.
Fehervaron bisex kalandra vki?
Privit írj....köszi
Privit írj....köszi
Szia, sziasztok!
Holnap este esetleg? (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 10. 31. kedd 11:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 31. kedd 11:07
Holnap este esetleg? (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 10. 31. kedd 11:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4578452)

Ma estére, vagy holnapra keresnénk lányt, fiút, párt.
Veszprém-Várpalota között valaki? Lenne helyem is
(Ez egy válasz toomiy2 üzenetére (2023. 11. 01. szerda 14:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Veszprém-Várpalota között valaki? Lenne hel,em is
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Imádok puncit nyalni, kényeztetni. Szeximádó vagyok.
Minden jóban benne vagyok.
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Imádok puncit nyalni, kényeztetni. Szeximádó vagyok.
Minden jóban benne vagyok.
58 éves pár keres normális palit,Fejér megyéböl.
Nös,kapcsolatban élök kiméljenek!!@
Nös,kapcsolatban élök kiméljenek!!@
Sziasztok!Kom megyében,otthon elhanyagolt,vastagf urak???Egyoldalúan segítenék kézzel,szájjal....ha valóban szerrted,nem fogsz csalódni,sőt....keress bizalommal,privát üzenetben!Diszkréció természetes!!
Szopnék ma egy jót veszp és környéke
Ma a kora délutáni órákban nővel párral kalandoznék Fehérvár-Velencei tó környékén.
Sziasztok.lenne itt olyan Tatabányai lány/nő aki benne lenne egymás előtti masztis illetve franciás dolgokban?helyem van de nem mindig,illetve nem is mindeig érek rá hisz nem vagyok független.diszkréció adott és elvárt!sziasztok
Veszprém ma?
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!