Sziasztok.Ma este Hölgy vagy pár Székesfehérvár környékén?
Sziasztok. Párt, hölgyet keresek. Helyem van, de normál távolságon belül utaznék is.
Veszprémben férfit-nőt-part keresek.
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Sziasztok
Szombaton estére keresünk olyan Lányt vagy Párt Női bi párcserés többes játékra akiknek volna kedve csatlakozni 2 fiú 1 lány felálláshoz.
45 èves kor ig keresünk maximum
Szombaton estére keresünk olyan Lányt vagy Párt Női bi párcserés többes játékra akiknek volna kedve csatlakozni 2 fiú 1 lány felálláshoz.
45 èves kor ig keresünk maximum
Sziasztok. Dunaújváros környékén fiatal passzív orálra van?
hétvégén tatabánya környékén valami jó kis buli? privi
Fehérvár környèkèn hölggyel,párral ismerkednèk!

Sziasztok!A megyében otthon elhanyagolt,vastagf urak,kíváncsi heteró urak?Szíveeen segítenék egyoldalúan,adatlapot olvass,keress bizalommal,privát üzenetben!Diszkréció természetes!
Péntek este szívesen találkoznék bi ffi tagu párral, esetleg szóló hölgyel, pasival Tatán
sziasztok Veszprém illetve 20 km körzetben ismerkednek párral hölgyel alkat es életkor megkotes nelkul
Mások nevében nem tudok (és nem is akarok) beszélni, de én egyszer sikerrel jártam, mondjuk ez nem mostanában volt...
(Ez egy válasz Veszprémicsávó üzenetére (2023. 10. 23. hétfő 19:48), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok párral ismerkednék ha mód és lehetőség nyílna rá persze aki komolyan gondolja.
Kalandozásra keresek nőt.
Biztosan
(Ez egy válasz nagytibi üzenetére (2023. 10. 25. szerda 13:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Máskor is jöttök erre?
(Ez egy válasz Batmanék üzenetére (2023. 10. 24. kedd 11:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Kukkolható párt keresek, vagy hölgyet, minden megoldás érdekel, Fehérvár környékén..
Holnap este Tatán kalandoznék! Helyem nincs! Pasi is érdekel.
Sziasztok!
Veszprémben valaki egy kalandra kapható?
helyem van..
Veszprémben valaki egy kalandra kapható?
helyem van..