Ma estére Veszprémben pasi akinek kiverhetem? Írj bátran

Pápa és környékén valaki még az esti órákban?

Sziasztok. Vasárnap napközben hölgyet, párt keresek.Utazni tudok,de helyem is van.
Sziasztok!
Szombaton este, szívesen csatlakoznánk fiatalos, sportos párhoz
(Esetleg pasi is szóba jöhet, de nagyon válogatósak vagyunk)
Kérlek privát üzenetet írjatok.
Üdv.:
D&A
Szombaton este, szívesen csatlakoznánk fiatalos, sportos párhoz
(Esetleg pasi is szóba jöhet, de nagyon válogatósak vagyunk)
Kérlek privát üzenetet írjatok.
Üdv.:
D&A
Lány vagy pár akinek lenne kedve ma este Almádiban vagy a környékén fürdőzni egy vitorlásról?
Várpalota és kke ma este?
Sziasztok! Holnap (08.25. péntek) az esztergomi Aquasziget szaunavilágban ismerkednék bevállalós hölgyekkel,párokkal…nagyobb intimmel

Fehérvár, Veszprém, Ajka környékén lányt vagy párt keresek! Én jóképű igényes 43 éves pasi. Elhanyagolt feleségek előnyben!
Ma esti "autós" kalandra hölgy vagy pár Veszprém vagy környékén?
Ápolt 40es pasi vagyok.
Ápolt 40es pasi vagyok.
Ma Esztergom és környékén kukkolható volnék,hölgyek és párok számára…
Írj privát

Írj privát

Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Keszthely, Győr, Szombathely, Pápa, Ajka, Veszprém környékén keresnék hölgyet vágyaink őszinte megéléséhez
Szigliget környékén valaki?
Privátban keres.
Privátban keres.
Ma estére fiú,pár Dunaújváros környékéről?
45/25 éves pár,veszprémi párt,szóló pasit,szóló hölgyet keres.Hely kell,és csak a délutáni órák (15-18) óra jöhet szóba.
Tatabányai és/vagy a közelében aktiv-unit keresek max.45ig.Vagy ilyen ffi tagú párt.Telefonos elérhetőség alap!
Mór melletti faluban szopnék. Helyem van
Szia/ Sziasztok. szexkapcsolat céljából vagyok itt. Egyedülálló, nyitott pasi vagyok. Nőt, párokat keresek. Veszprém vár megyébe Ápolt, minden téren megbízható pasi vagyok, diszkréció maximálisan adott és elvárt
Sziasztok!
Esztergom + 30km körzetéből találkoznék nőkkel, párokkal.( Roma is )
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 20/6
Autó vagy nálam vagy nálad vagy természetben
Esztergom + 30km körzetéből találkoznék nőkkel, párokkal.( Roma is )
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 20/6
Autó vagy nálam vagy nálad vagy természetben
Pápa-Veszprém között valaki most?