Sziasztok szombaton szívesen ismerkednènk találkoznánk hozzánk hasonló párral vagy fiatalabb korosztályból.
Sziasztok!
A mai napon este csatlakoznék egy korrekt párhoz Győr környékén. Intellingens partnerként hasonló partnereket keresek.
Ha szeretnéktek egy kellemes péntek estét, akkor hozzuk össze!
A mai napon este csatlakoznék egy korrekt párhoz Győr környékén. Intellingens partnerként hasonló partnereket keresek.
Ha szeretnéktek egy kellemes péntek estét, akkor hozzuk össze!
Veszprèmben a mai napon vki?
sziasztok Veszprém Almádi ?
Szerintem, mivel ezek az illetők ebben a régióban élnek, jogosan hirdetnek itt/itt is.
Ugyanakkor, hogy ne lehetne találni, cáfolom. Két párt is találtam itt a fórumon 4x voltam is náluk és egy hölgyet is.
Szóval lehet találni. (Ez egy válasz KedvesSzerető üzenetére (2023. 10. 12. csütörtök 10:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 12. csütörtök 10:31
Ugyanakkor, hogy ne lehetne találni, cáfolom. Két párt is találtam itt a fórumon 4x voltam is náluk és egy hölgyet is.
Szóval lehet találni. (Ez egy válasz KedvesSzerető üzenetére (2023. 10. 12. csütörtök 10:31), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Elnézést hogy őszinte leszek! Másfél éve vagyok fent ezzen az oldalon! Ez hihetetlen hogy csak bi vagy homokos emberek írogatnak itt! Úgy gondolom ez az oldal nem erre/nektek való! Aki komolyan gondolja attól is elnyomjátok a kedves párokat/hölgyeket! Nektek ott van az olyan csoport hogy bi vagy melegek! Ott írogasatok egymásnak! Senki nem kiváncsi hogy mikor hol akartak pasit leszopni! Elnézést de tényleg sok vagytok! És egy felnőt oldal gyerekes oldal lett! Senki nem bízik a másikba és sok embert becsaptok!
Üdv...
Mondjuk a topic cím sem zárja ki,hogy mindenki,aki a régióban keresgél,az irjon ide...
Mondjuk a topic cím sem zárja ki,hogy mindenki,aki a régióban keresgél,az irjon ide...

Szia.
Több dologban egyet értek Veled, de van amiben nem.
Már ne haragudj, de hogy jön ide a becsapás?
Arról, hogy hölgyek vagy éppen párok nem írnak, azért talán nem a meleg vagy magukat biszexnek hazudók tehetnek. Sajnos vagy nem, de konkrétan Veszprém és környéke "döglött," hely, ebből a szempontból is. De amennyire látom a többi város sem épp aktív ami a hölgyek vagy párok hirdetési hajlandóságát illeti.
Mondom, sok igazság van abban amit írsz, de azért hagyjuk már, hogy mindenről a melegek tehetnek.
Az jogos, hogy mondjuk a megfogalmazás lehetne szofisztikáltabb, de az mondjuk nem jut eszedbe, hogy a meleg és bi topikban azért nem ír, vagy nem csak oda, mert aki mondjuk fehérvári az inkább nézi ezt, mint azt? Illetve, több helyre ír nagyobb az esély, hogy horogra akad valaki.
Több dologban egyet értek Veled, de van amiben nem.
Már ne haragudj, de hogy jön ide a becsapás?
Arról, hogy hölgyek vagy éppen párok nem írnak, azért talán nem a meleg vagy magukat biszexnek hazudók tehetnek. Sajnos vagy nem, de konkrétan Veszprém és környéke "döglött," hely, ebből a szempontból is. De amennyire látom a többi város sem épp aktív ami a hölgyek vagy párok hirdetési hajlandóságát illeti.
Mondom, sok igazság van abban amit írsz, de azért hagyjuk már, hogy mindenről a melegek tehetnek.
Az jogos, hogy mondjuk a megfogalmazás lehetne szofisztikáltabb, de az mondjuk nem jut eszedbe, hogy a meleg és bi topikban azért nem ír, vagy nem csak oda, mert aki mondjuk fehérvári az inkább nézi ezt, mint azt? Illetve, több helyre ír nagyobb az esély, hogy horogra akad valaki.
Szintén , ugyanígy gondolom !!
(Ez egy válasz KedvesSzerető üzenetére (2023. 10. 12. csütörtök 10:31), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Elnézést hogy őszinte leszek! Másfél éve vagyok fent ezzen az oldalon! Ez hihetetlen hogy csak bi vagy homokos emberek írogatnak itt! Úgy gondolom ez az oldal nem erre/nektek való! Aki komolyan gondolja attól is elnyomjátok a kedves párokat/hölgyeket! Nektek ott van az olyan csoport hogy bi vagy melegek! Ott írogasatok egymásnak! Senki nem kiváncsi hogy mikor hol akartak pasit leszopni! Elnézést de tényleg sok vagytok! És egy felnőt oldal gyerekes oldal lett! Senki nem bízik a másikba és sok embert becsaptok!
Igen, teljes mertekben egyetertunk…
(Ez egy válasz KedvesSzerető üzenetére (2023. 10. 12. csütörtök 10:31), amit ide kattintva olvashatsz)

Győri párként keresünk fiatal, korban hozzánk közel álló párt, vagy lányt hétvégére!
Tapolca környékén valaki?
Pár nő esetleg pasi?
Privátban keres
Pár nő esetleg pasi?
Privátban keres
Sziasztok! írtam privátban!
(Ez egy válasz Győripár2 üzenetére (2023. 10. 12. csütörtök 08:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 12. csütörtök 08:56

Pápa és környékén keresünk pasit akit kukkolhatnánk maszti közben.
Sziasztok!
Fejer megyeben csatlakoznek ma este parokhoz utazni tudok!
Fejer megyeben csatlakoznek ma este parokhoz utazni tudok!
Ma délutánra keresem ápolt partnerem, közös maszti, orál. Helyem van Abán (Székesfehérvár +20km).
Fehervaron kalandra vki, szopatnék apolt pasit, sracot szabadban...
Privizz.....köszi
Privizz.....köszi
Pápa és környékén keresünk pasit akit kukkolhatnánk maszti közben.
Fiatal srácot keresek aki szívesen orálozna
Ma vagy holnap napközben Dunaújváros és környékén.
Ma vagy holnap napközben Dunaújváros és környékén.
Ha szimpatikusak vagyunk ismerkedjünk
(Ez egy válasz katipeti üzenetére (2023. 10. 11. szerda 10:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 11. szerda 10:04

Péntekre (13.-ra), Balatonkenesére, 18-21 óra között még mindig keresünk egy izmos, magas jó pasit hármashoz a hölgy örömére!
Bi passzív ffi-ként keresek aktív partnert Székesfehérvár - Kisbér között, alkalmi találkozásokra, egyoldalú orálra, viszonzást nem kérek. Ápoltság, diszkréció adott és elvárt, hely alkalmanként megoldható, de autós tali is lehetséges.