Sziasztok!Otthon elhanyagolt,vastagf urakon,srácokon segítenék egyoldalúan...keress bizalommal,privát üzenetben,diszkréció természetes!
Sziasztok.Párt, hölgyet keresek.Van helyem,de az utazás is megoldható.
Sziasztok!
Péntekre van egy lebeszélt talink egy sráccal, ennek ellenére keresnénk egy jó pasit ( 180+, 80+) masszázs tudással ha lehet, csini hölgyet, vagy szimpi párt arra az estre ha nem jönne el a fiatal ember. Ha már szabaddá tesszük magunkat élvezzük is ki. Tudjuk csak beugrós szerepkör, de kitudja a kövi tali lehet veled lesz. Csak magukra igényes embert/embereket keresünk.
Péntekre van egy lebeszélt talink egy sráccal, ennek ellenére keresnénk egy jó pasit ( 180+, 80+) masszázs tudással ha lehet, csini hölgyet, vagy szimpi párt arra az estre ha nem jönne el a fiatal ember. Ha már szabaddá tesszük magunkat élvezzük is ki. Tudjuk csak beugrós szerepkör, de kitudja a kövi tali lehet veled lesz. Csak magukra igényes embert/embereket keresünk.
Ajkán keresek lányt vagy elhanyagolt feleséget!!! Én jóképű igényes 43 éves pasi. Szőkék kerek fenekű lányok előnyben!!! Lakás van, vagy panzió is oké.
Fehervaron egy kis kalandra, közöshokira vki?
Privizz....köszi
Privizz....köszi
fehérváron, vagy környékén (max. 50km) nagy, vastag farkat szopnék, rendszeresen. valaki? helyem van hozzá. csak egyoldalúan, és csak a nagy farok (kb. 18/5-től) vonz.
Hello
Ma délutáni, kora esti találkozóra keresnék, párt, hölgyet.
Komárom környékéről.
Szerda este is szóba jöhet Bábolna vagy Győr RQ. szauna stb..
Ma délutáni, kora esti találkozóra keresnék, párt, hölgyet.
Komárom környékéről.
Szerda este is szóba jöhet Bábolna vagy Győr RQ. szauna stb..
Kedves fórumozók!
24 éves, 2 méter feletti magasságú sportos (korábban sportoló) egyetemista keresi alkalmi partnerét. Akár autós kaland is szóba jöhet, de szívesen el is utazok szinte bárhová országon belül, mivel sokat kell autóznom mostanában (akár osztrák határon túl is
).
Bármilyen korosztály szóba jöhet, akár párok is. Nyitott vagyok mindenre.
Puszi
24 éves, 2 méter feletti magasságú sportos (korábban sportoló) egyetemista keresi alkalmi partnerét. Akár autós kaland is szóba jöhet, de szívesen el is utazok szinte bárhová országon belül, mivel sokat kell autóznom mostanában (akár osztrák határon túl is

Bármilyen korosztály szóba jöhet, akár párok is. Nyitott vagyok mindenre.
Puszi
Akarattyán valaki?
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Imádok puncit nyalni, kényeztetni. Szeximádó vagyok.
Minden jóban benne vagyok.
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Imádok puncit nyalni, kényeztetni. Szeximádó vagyok.
Minden jóban benne vagyok.
Sziasztok! Velencei-tó környékén ismerkednék hölgyekkel,párokkal.
Kalandozna ma kanos pasi ?
Dugható szopatható passziv vagyok!
Dugható szopatható passziv vagyok!
Itt vagyok de privire nem válaszolsz..
(Ez egy válasz retro.d üzenetére (2023. 10. 06. péntek 22:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Üdv.Párt, hölgyet keresek. Helyem van, de utazni is tudok.
Veszprém tágabb környékén keresek hölgyeket, párokat, akik szeretnének magukról képet videót külső nézőpontból. Lehet ezt jobban is csinálni, mint egy kézben tartott telefon.. Nem képgyűjtögető vagyok, arra ott a net, szeretnék közösen alkotni!
Lányt vagy párt keresek pápán alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra
Szexet szerető nővel beszélgetnék vagy ha úgy alakul szexelnék is.
Sziasztok!
Programot keresek heteró alapon ma estére...
Programot keresek heteró alapon ma estére...
Veszprém környékén bi pasit meglátogatnák,kölcsönös orálra.
Ma vagy holnap kiverném valakinek Veszprémben, hely van ha kell, írj bátran