Sziasztok! 23 éves pasi vagyok! 179 cm/73 kg. Valakinek lenne kedve találkozni vagy kocsikázgatni? Lányokra gondolok természetesen! Írjatok rám és megbeszéljük. Ha insta elérhetőséget adsz, az mégjobb. Veszprém környékén lenne a legjobb, de akár Zirc is jó lehet! Laza kapcsolat vagy egy kis kaland is szóba jöhet. Én úgy gondolom, hogy jól nézek ki, szerintem nem fogsz csalódni.

Egomban szopatnèk jövő hét folyamán
Pápa, Ajka, Veszprém környékén keresnék hölgyet odaadó erotikus barátságra.
Dorogon szopnék,( VISZONZÁS NÉLKÜL) vékony testalkatú,lehetőleg borotvált farkú pasit.
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Sziasztok. Párt, hölgyet keresek Ajka, Veszprém és Pápa környékén. Autós vagy szabadban szex is érdekel.
veszprémi pasikiént ismerkednék nőkkel. szeretem a kerek formákat és utazni is tudok értük

Sziasztok! Ma az esztergomi Aquasziget szaunavilágban ismerkednék bevállalós hölgyekkel,párokkal…nagyobb intimmel

csütörtök/péntek hellyel rendelkező pasi tapolca környékén? Adatlapunk alapján ismerkedünk
Sziasztok!
Még mindig keresünk párt minden jóra.
Még mindig keresünk párt minden jóra.
Sziasztok! Holnap (08.02-án) az esztergomi Aquasziget szaunavilágban ismerkednék bevállalós hölgyekkel,párokkal…nagyobb intimmel

Fehérváron valaki kalandra?
Privizz....köszi
Privizz....köszi
Ma este Bi ?
Pápa, Ajka, Veszprém környékén keresnék hölgyet odaadó erotikus barátságra.
Köszönjük a sok szóló férfi megkeresését, a "párokkal" ennyire félreérthető?
(Ez egy válasz Páros60 üzenetére (2023. 08. 01. kedd 08:29), amit ide kattintva olvashatsz)

Szopnék ma este autóban. Kíváncsi heteronak is. Tata és környéke!
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Sziasztok! Balaton Déli partján Hölgy esetleg pár? Én 28 éves magára igényes tetovált pasi vagyok.
Sziasztok.Irtam nektek privát.Köszönöm
(Ez egy válasz editzsolt üzenetére (2023. 08. 01. kedd 14:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 01. kedd 14:53

Fiatalos pár vagyunk, holnap este Tatabánya környékén esetleg autós kaland?Valaki?
Matematika korrepetálás Bp és Tatabánya környéke ,,, priviben