Veszprémben keresek partnereket.
Szia/ Sziasztok. szexkapcsolat céljából vagyok itt. Egyedülálló, nyitott pasi vagyok. Nőt, párokat keresek. Veszprém vár megyébe Ápolt, minden téren megbízható pasi vagyok, diszkréció maximálisan adott és elvárt
Sziasztok! Siófok-Széplak-Zamárdi környékén ismerkednék lánnyal vagy párral!
Fehérvaron közöshoki szabadban vki?
Privit írj....köszi
Privit írj....köszi
Veszprém utcazenén valaki?
Sziasztok!hölgyet,párt keresek ma estére Veszprém környékén!irj megbeszéljük!
Ma vagy holnap este, Nő vagy Pár aki szívesen találkozna??(hely van)!
Sziasztok. Párt, hölgyet keresek Ajka, Veszprém és Pápa környékén. Autós vagy szabadban szex is érdekel.
Dorogon szopnék,( VISZONZÁS NÉLKÜL) vékony testalkatú,lehetőleg borotvált farkú pasit.
Sziasztok, ma este 19-21 között valaki Komáromban?
A héten Sümegen nyaralunk keresnénk hetero alapon férfit lehetőleg 40+! Képed legyen
Sziasztok ápolt hölgyel ,vagy egy kedves párral ismerkednék,normális ápolt méretes férfi vagyok,ha ez számít,de tudom nem ez a lényeg. Szeretem a naturista életmódot is ,rendszeresen járok Délegyházára,ha van olyan hölgy aki jönne nudizni,de egyedül nem akar,ő is írjon. Az ismerkedés fontos,és a szimpátia. Képeim vannak fent és adatlap is kitöltve. Ápoltság is fontos,alkati megkötésem nincs.
Kisbér, Komárom környékén valaki ma délelőtt?
Hölgyet vagy párt keresnék akik csinálnának a telefonommal pár képet rólam a szabadban. Privátban keress, köszönöm.
Szia/ Sziasztok. szexkapcsolat céljából vagyok itt. Egyedülálló, nyitott pasi vagyok. Nőt, párokat keresek. Veszprém vár megyébe Ápolt, minden téren megbízható pasi vagyok, diszkréció maximálisan adott és elvárt
Sziasztok!
Hétköznap délelőtti órákra keresek hellyel rendelkező partnereket a közelemből. Elsősorban párt vagy hölgyet. Párokkal akár hetero alapon, akár mindenki örömére, ez csak megbeszélés kérdése. Max diszkréció fontos.
Hétköznap délelőtti órákra keresek hellyel rendelkező partnereket a közelemből. Elsősorban párt vagy hölgyet. Párokkal akár hetero alapon, akár mindenki örömére, ez csak megbeszélés kérdése. Max diszkréció fontos.
Utcazenén veszprémbe valaki?
Most hölgy vagy pár a pákozdi autópálya pihenőben? (Budapest irànyából)
Mór melletti kis faluban viszonzás nélkül szopnék. Helyem van