Szfvar kornyeken kezdo, apolt srac aki szopatna, dugna egyet ma este?
Sziasztok. Párt vagy hölgyet keresek. Helyem van Pápa mellett,de ésszerű távolságon belül utazni is tudok.
Én szabad vagyok
(Ez egy válasz kistigris1978 üzenetére (2025. 01. 30. csütörtök 18:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 30. csütörtök 18:53

Sziasztok!
Február 1. (Szombaton) estére szívesen fogadnák egy magára igényes és diszkrét férfit,hetero alapon.
Február 1. (Szombaton) estére szívesen fogadnák egy magára igényes és diszkrét férfit,hetero alapon.
Valaki Sümeg környéke ?
Sziasztok
Balatonfüreden egyik strand öltözöben szopatnék egy jót, kinek lenne hozzá kedve?
Balatonfüreden egyik strand öltözöben szopatnék egy jót, kinek lenne hozzá kedve?
Veszprémben és a környékén szopatnék pasit is.
Sziasztok, ma délelött lenne pár aki szívesen találkozna?

Sziasztok holnap délután veszprém mellet fiatal vékony lánnyal hármas?
Sziasztok...Veszprém környékén valaki?
Sziasztok
Elnézést mindenkitől,a természet közbe szólt a mai buli elmarad (Ez egy válasz Sexynurse üzenetére (2025. 01. 31. péntek 11:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Elnézést mindenkitől,a természet közbe szólt a mai buli elmarad (Ez egy válasz Sexynurse üzenetére (2025. 01. 31. péntek 11:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok
Sziasztok! Ma este 6-7 között Komáromban autós kaland érdekel valakit? Többit privátban.
Sziasztok
Ma (csak ma) estére keresünk 2 pasit Tatabányán
Ma (csak ma) estére keresünk 2 pasit Tatabányán
Sziasztok! A hétvége folyamán valaki szopás? Vagy kukkolás ahogy kiverem, vagy egymásnak odavissza?!
Sziasztok
Tapolca környékén valaki?
Pár nő esetleg pasi?
Privátban keres
Tapolca környékén valaki?
Pár nő esetleg pasi?
Privátban keres
ma valaki veszprémben?9.45 o.-körül a skála emeletén leszek a wc-nél.szopok-nyelem.57,mackos hapsi vagyok.
Sziasztok
Ma este. 22:00 után szabad vagyok. Aki gondolja és lenne kedve huncutkodni/ játszadozni (természetesen hetero alapon hölgyek örömére ) keressen bizalommal és persze 100% bizalommal és diszkréció val !!!
Helyem van ! Jönni menni is tudok !! És miénk lehet az éjszaka !!! Írj privátba valami elérhetőséget és fel veszünk a kapcsolatot !
Szép napot !!
Ma este. 22:00 után szabad vagyok. Aki gondolja és lenne kedve huncutkodni/ játszadozni (természetesen hetero alapon hölgyek örömére ) keressen bizalommal és persze 100% bizalommal és diszkréció val !!!
Helyem van ! Jönni menni is tudok !! És miénk lehet az éjszaka !!! Írj privátba valami elérhetőséget és fel veszünk a kapcsolatot !
Szép napot !!
Veszprémben és a környékén szopatok pasi is lehetsz.6
Dorogon keresek valakit, aki elverné a seggem.Cserébe ha szeretnéd, és vékony testalkatú vagy akkor szopok.
Sziasztok!Péntek délelőtt Zirc és környékén-Győr irányában autóban,szabadban vagy nálam,párral sexelnék.