sziasztok hétvégére lazításra keresek hölgyet hellyel rendelkezem.

Sziasztok Hölgyek!Zalai átlagos,normális férfi vagyok jó mérettel.A napokban a Balaton környékén leszek.Szivesen ismerkednék kényeztetésre vágyó lányokkal,hölgyekkel.Szép estét!
Sziasztok!
Fiatal, sportos, igényes férfiként keresek hetero alapon párokat.
Fiatal, sportos, igényes férfiként keresek hetero alapon párokat.
Sziasztok! Holnapra keresünk párokat vagy hölgyet kis kikapcsolódásra Balatonfüreden lakunk valós pár! Írjátok privátban!
Sziasztok!!!Párt keresek közös szeretkezésre. Ápolt, minden téren megbízható pasi vagyok, diszkréció maximálisan adott és elvárt
Én a közelben lakom és szívesen megnéznélek titeket. Írjatok privit
(Ez egy válasz Lkj923 üzenetére (2023. 05. 23. kedd 13:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Székesfehérváron szabadba kinek hajoljak be ?
Valaki most délután estefelé Ajka Pápa környékén?
Dorogon szopnék,( VISZONZÁS NÉLKÜL) vékony testalkatú,lehetőleg borotvált farkú pasit.
Dunaújvárosban oral kalandhoz keresek aktív pasit, helyem van.

Fejérben hölgyet..párt keresek..
Székesfehérvár -Velencei tó...
Párokat szivesen kukkolnék,esetleg be szálnék szipmpátia alapján..
Székesfehérvár -Velencei tó...
Párokat szivesen kukkolnék,esetleg be szálnék szipmpátia alapján..
Sziasztok makora délután Pápa környékén autós randi?
Írtam
(Ez egy válasz Sz-K-N78 üzenetére (2023. 05. 24. szerda 05:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 24. szerda 05:48

Tapolca környeken apolt nagyobb meretü pasi autos,outdoor kalalandra?esetleg buvohellyel?privat üzenetet legyszi!
Sziasztok!Szingli pasiként keresek Veszprém vagy környékén hölgyet szabadidő kellemes eltöltésére, tartós kapcsolatra is . Csak az írjon aki el is jön a találkozóra
Tapolca környeken apolt nagyobb meretü pasi autos,outdoor kalalandra?esetleg buvohellyel?privat üzenetet legyszi!
Valaki ma Ajka környékén?
Sziasztok!
Hétköznap délelőtti órákra keresek hellyel rendelkező partnereket a közelemből. Elsősorban párt vagy hölgyet. Párokkal akár hetero alapon, akár mindenki örömére, ez csak megbeszélés kérdése. Max diszkréció fontos.
Hétköznap délelőtti órákra keresek hellyel rendelkező partnereket a közelemből. Elsősorban párt vagy hölgyet. Párokkal akár hetero alapon, akár mindenki örömére, ez csak megbeszélés kérdése. Max diszkréció fontos.
Szopnék Komárom megyében. Akár viszonzás nélkül, kíváncsi heterot is.
Veszprém vármegye és környéke párokhoz vagy lány társasághoz csatlakoznék
Veszprém környékén szopatnék.