Szép estét kívánok!Pápán vagy Pápa mellett össze futna valaki(kik)egy gyors talira?(sportos,ápolt 183.80 39.pasi vagyok)
Sziasztok!!!Párt keresek közös szeretkezésre. Ápolt, minden téren megbízható pasi vagyok, diszkréció maximálisan adott és elvárt
Szopnék autóban, akár kíváncsi heteronak is. Komárom megye!
Szopnék autóban, akár kíváncsi heteronak is. Komárom megye!
Sziasztok!
Mosonmagyaróvár - Budapest útvonalon hölgy, vagy pár aki szivesen ismerkedne?
Mosonmagyaróvár - Budapest útvonalon hölgy, vagy pár aki szivesen ismerkedne?
Sziasztok. Hölgy vagy pár aki szívesen ismerkedne-találkozna?

Tata, Komárom környékén szopatna valaki?
Sziasztok. Párt, hölgyet keresek Ajka, Veszprém és Pápa környékén. Autós vagy szabadban szex is érdekel.
Nők, párok, ha szeretnétek pár színvonalas képpel, videóval gazdagítani a repertoárotokat, szívesen részt vennék egy közös alkotásban!
Valaki ma tali?
Valakinek lenne kedve ma találkozni?
Valaki esetleg kapható egy jó autós kalandra?
Valamire rosszul emlékszel, személyes talit nem válaltam, előbb beszélgettem volna veletek valahol online. Úgy emlékszem ezt ti nem tudtátok megoldani. Ha rosszul emlékszem, akkor megejthetjük bármikor ezt a beszélgetést.
(Ez egy válasz Ajkaipáros üzenetére (2023. 05. 16. kedd 20:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 16. kedd 20:28

Dr.Szöszi,te inkabb halgass
!
Sem személyes talin sem hangautson nem vallaltad magad,de mindenkit kiosztasz akár itt akár a chate.
Felmerül a kérdés hogy kamuprofillal vagy itt.

Sem személyes talin sem hangautson nem vallaltad magad,de mindenkit kiosztasz akár itt akár a chate.
Felmerül a kérdés hogy kamuprofillal vagy itt.
Sziasztok!!!Párt keresek közös szeretkezésre. Ápolt, minden téren megbízható pasi vagyok, diszkréció maximálisan adott és elvárt
Ma este nővel, párral ismerkednék minden jóra....
Szfvár,Veszprém környékén!
Szfvár,Veszprém környékén!
Sziasztok. Párt, hölgyet keresek Ajka, Veszprém és Pápa környékén. Utazni tudok. Autós vagy szabadban szex is érdekel.
Sziasztok!Szingli pasiként keresek Veszprém vagy környékén hölgyet szabadidő kellemes eltöltésére, tartós kapcsolatra is . Csak az írjon aki el is jön a találkozóra
Kérlek óvatosan vádaskodj.... azért mert a farkadon kívül mást nem tudtál megmutatni, és hiába hitegettél minket szép szóval, nem hiszem, hogy egy illedelmes elköszönés ezt kellene kiváltsa belőled...
Viszont ebben is megmutatkozott az amilyen valóban vagy...
Nyilván ez előbb utóbb kibukik... most hála égnek előbb megtörtént
(Ez egy válasz mirage80 üzenetére (2023. 05. 16. kedd 11:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Viszont ebben is megmutatkozott az amilyen valóban vagy...
Nyilván ez előbb utóbb kibukik... most hála égnek előbb megtörtént

Dr.Szöszi,te inkabb halgass
!
Felmerül a kérdés hogy kamuprofillal vagy itt. (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 05. 10. szerda 15:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 10. szerda 15:42

Felmerül a kérdés hogy kamuprofillal vagy itt. (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 05. 10. szerda 15:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4030892)

Nem csak párok, sok pasi is nyitott kapcsolattal van itt, de érdekes eddig még egynek a párja sem tudta ezt megerősíteni

Sziasztok!
Hétvégi ,,randihoz" keresünk pasit 3.nak párosunk hölgy tagja örömére, párok leveleit is várjuk hisz semmi jónak nem vagyunk az elrontói!
Csak olyanok írjanak akik mernek is talákozni!!
Szép estét mindenkinek!!
Hétvégi ,,randihoz" keresünk pasit 3.nak párosunk hölgy tagja örömére, párok leveleit is várjuk hisz semmi jónak nem vagyunk az elrontói!

Csak olyanok írjanak akik mernek is talákozni!!
Szép estét mindenkinek!!