A mai napon keresgèlek!
Sziasztok!Szingli pasiként keresek Veszprém vagy környékén hölgyet szabadidő kellemes eltöltésére, tartós kapcsolatra is . Csak az írjon aki el is jön a találkozóra
Sziasztok! Ma az esztergomi Aquasziget szaunavilágban ismerkednék bevállalós hölgyekkel,párokkal…nagyobb intimmel

Sziasztok nékünk sikerűlt öszehozni egytriót 3férfi 2hölgyel nékem nagyon izgatóvolt
Sziasztok!!!Párt keresek közös szeretkezésre. Ápolt, minden téren megbízható pasi vagyok, diszkréció maximálisan adott és elvárt
30 ezerből 15 ezer az övé.
Százalékosan előbb vagy utóbb csak lesz valami.
Lehet hogy ő a sexterséges intelligencia. (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 05. 01. hétfő 20:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 01. hétfő 20:38
Százalékosan előbb vagy utóbb csak lesz valami.
Lehet hogy ő a sexterséges intelligencia. (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 05. 01. hétfő 20:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4030892)

Látom sikerült ma 4x beírnod...ez már fejlődés

Nekem volt már szerencsém hölgyhöz erről az oldalról. Ritka, de van
U.i.: Tata környékén még mindig ismerkednék hölggyel, lánnyal
(Ez egy válasz Kupido12345 üzenetére (2023. 05. 02. kedd 19:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 02. kedd 19:55

U.i.: Tata környékén még mindig ismerkednék hölggyel, lánnyal

Sziasztok! Szerintetek itt van egyetlen egy nő is akár?
Itt egyébként bárkinek is sikerűl összehozni valamit? Vagy csak a szájkarate? Mik a tapasztalatok?
Itt egyébként bárkinek is sikerűl összehozni valamit? Vagy csak a szájkarate? Mik a tapasztalatok?
Hát leginkább "tökös" csajok, ha visszaolvasol.
(Ez egy válasz Kupido12345 üzenetére (2023. 05. 02. kedd 19:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 02. kedd 19:55

Szia! Masszázsra kerestek még ma is esetleg?
Privin egyeztessünk.. (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 05. 01. hétfő 17:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 01. hétfő 17:48
Privin egyeztessünk.. (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 05. 01. hétfő 17:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1073482)

Profi masszor a hölgy örömére ma este?

Sziasztok!Szingli pasiként keresek Veszprém vagy környékén hölgyet szabadidő kellemes eltöltésére, tartós kapcsolatra is . Csak az írjon aki el is jön a találkozóra
sziasztok fiatal srác ismerkedne párokkal hölgyekkel ma este Dunaújváros és környékén
Sziasztok. Hölgy vagy pár aki szívesen ismerkedne?
Sziasztok!!!Párt keresek közös szeretkezésre. Ápolt, minden téren megbízható pasi vagyok, diszkréció maximálisan adott és elvárt
Balatonalmádi környékén kukkolnék párt vay lányt, kölcsönös megegyezés alapján. Hetero vonalon minden érdekel.
Sziasztok. Párt, hölgyet keresek Ajka,Veszprém és Pápa környékén. Autós vagy szabadban szex is érdekel!
Bi passzívként keresek aktív partnert Mór-Kisbér vonzáskörzetében. Viszonzás nélkül cumiznék, akár rendszeres is lehet. Ápoltság, diszkréció adott, elvárt. Helyem nincs, autóm van, utazni tudok. wink
Sziasztok! Szívesen csatlakoznék párhoz, mindkét fél örömére. Helyem van!
Látom sikerült ma 4x beírnod...ez már fejlődés
(Ez egy válasz 19770202 üzenetére (2023. 05. 01. hétfő 20:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 01. hétfő 20:31