Pàrhoz csatlakoznék harmadiknak..enyhe bi is érdekelne.Fehérvàr és környéke..
Csak megerősíteni tudom!
És nagyképű,arrogáns,teli kifogásokkal!
(Ez egy válasz Roland1002 üzenetére (2023. 02. 05. vasárnap 13:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 05. vasárnap 13:07
És nagyképű,arrogáns,teli kifogásokkal!

Kamus!! Hitegetik az embert! Mindig van valami ok amiért nem találkoznak!
Vegyél már fel whats appom..ha nincs tölsd le
(Ez egy válasz laccpitány üzenetére (2023. 02. 03. péntek 14:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 03. péntek 14:09

Sziasztok
Tatabánya környékén, keresek , ma délutánra, estére,hölgyet, esetleg párt,szabadidő kellemes eltöltéséhez.
Hellyel rendelkezem, de, akár autós kaland is érdekel.
kérlek priv üzit írj. köszi.
Tatabánya környékén, keresek , ma délutánra, estére,hölgyet, esetleg párt,szabadidő kellemes eltöltéséhez.
Hellyel rendelkezem, de, akár autós kaland is érdekel.
kérlek priv üzit írj. köszi.
(Ez egy válasz crouzerpár üzenetére (2023. 02. 04. szombat 18:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!Szingli pasiként keresek Veszprém vagy környékén hölgyet szabadidő kellemes eltöltésére, tartós kapcsolatra is . És aki mer talizni is nem kamus
Valaki egy jó pipukára ma este?persze hölgyek lányok asszonyok.Cserébe én se hagylak szárazon Addíg nyallak amíg nem élvezel egy nagyot.
szép hölgyek vagy párok ma szex nálam helyem van veszprém megyében minden jobban benne vagyok írj
Írtam pm
(Ez egy válasz crouzerpár üzenetére (2023. 02. 04. szombat 18:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma este valaki T.bánya környèkén? Pasik elönyben.
Ma este Tatabánya?? Pasik elönyben?
Sziasztok párral ismerkednék a hétvégéim szabadok persze aki komolyan gondolja idősebb párok is írhatnak aztán meglátjuk előre is köszönöm.
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Sziasztok!
Igényes, potens pasiként keresem a mai napom partnereim Győr és 100 km-es körzetében. Ha olyan partnert kerestek aki valóban személyesen is megszeretne ismerkedni, akkor keressetek bizalommal!
Igényes, potens pasiként keresem a mai napom partnereim Győr és 100 km-es körzetében. Ha olyan partnert kerestek aki valóban személyesen is megszeretne ismerkedni, akkor keressetek bizalommal!

Sziasztok!Én egy Várpalotai srác vagyok!Sok mindenben benne lennék de csak párok, vagy lányok érdekelnek! Helyem van akár hétköznap is, utazni is tudok bizonyos keretek közt! Most van szakállam, sok tetoválás!De igényes vagyok!Ha úgy van várom az üzit!!
Sziasztok!Szingli pasiként keresek Veszprém vagy környékén hölgyet szabadidő kellemes eltöltésére, tartós kapcsolatra is . És aki mer talizni is nem kamus
Dunaújvárosban oral kalandhoz keresek aktív pasit. Helyem van.

Szopatnék Veszprém környékén.
hármas szexre keresek urat hölgyet veszprém megylben egy jó szexre helyem van írj