Balatonvilágos környékén,holnap napközben hölgyet keresek,minden megoldás érdekel.
Balatonalmádi környékén kukkolnék párt, kölcsönös megegyezés alapján. Hetero vonalon minden érdekel.
Ma délutáni kalandra nő vagy pár társaságát keresném.
Ápolt 40es pasi vagyok.
Fejér-Veszprém környékén!
Ápolt 40es pasi vagyok.
Fejér-Veszprém környékén!
párt férfit férfiakat lányt keresünk párommal szombat vagy vasánap mokára bisexek is jöhetnek a párom bisex
Sziasztok!Szingli pasiként keresek Veszprém vagy környékén hölgyet szabadidő kellemes eltöltésére, tartós kapcsolatra is . Csak az írjon aki el is jön a találkozóra i is nem kamus
Helló!!Olyan kizárólag HETERO urat,fiút keresek aki totál puncimániás,szereti az amatőr izgalmas szexfilmeket,jó csajokat.
Szívesen nézne velem ilyen filmeket,akivel meglehet inni egy italt,jó társaság!Várom válaszod.Melegek kérem ne írjanak,helyem van!Pestmegyei igényes ápolt srác vagyok!Maximális diszkréció!
Szívesen nézne velem ilyen filmeket,akivel meglehet inni egy italt,jó társaság!Várom válaszod.Melegek kérem ne írjanak,helyem van!Pestmegyei igényes ápolt srác vagyok!Maximális diszkréció!
27éves pasiként keresek hölgyet vagy párt a Balaton északi partján. (Mobilis vagyok)
Van olyan nő vagy pár, aki holnap délután kalandozna egy 40es pasival?
Akár kukkolnék is! Fehérvár és kkén.
Akár kukkolnék is! Fehérvár és kkén.
Veszprém vármegye és környéke párokhoz vagy lány társasághoz csatlakoznék
Sziasztok
Ma este 6-7 óra fele kukkolhato leszek Székesfehérváron miközben masztizok!
Ha lenne kedved kukkolni privátba jelezz!
Ma este 6-7 óra fele kukkolhato leszek Székesfehérváron miközben masztizok!
Ha lenne kedved kukkolni privátba jelezz!
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Sziasztok fiatal srác ismerkedne Fejér megyeben este!
Hali ma estére párokat és hölgyeket keresek közös együtlètre vastagab intimel rendelkezem ha érdekel titeket várom a válaszotokat puszi Budapest ès környéke privátba akit èrdekl
Sziasztok!Szingli pasiként keresek Veszprém vagy környékén hölgyet szabadidő kellemes eltöltésére, tartós kapcsolatra is . Csak az írjon aki el is jön a találkozóra i is nem kamus
Balatonalmádi környékén kukkolnék párt, kölcsönös megegyezés alapján. Hetero vonalon minden érdekel.
Aktív pasinak oráloznék Székesfehérvár-Kisbér térségben, viszonzás nélkül, akár rendszeresen. Helyem nincs, autó van, utazni tudok. Ápoltság, diszkréció adott és elvárt. Üzenetet priviben várok.

Sziasztok!
Adatlapom szerint ismerkednék! Képek később
Adatlapom szerint ismerkednék! Képek később

Andras vagyok, 27 eves hetero Ur.
Pest megyebol, szivesen ismerkednek a holgy oromere. Reszemrol utazas megoldhato. Kuldok kepet is magamrol, ha felkeltettem az erdeklodest.
Alapvetoen kedvelem a teltebb alkatot. Csak normal dolgok erdekelnek.
De adhatok telefonszamot is ha van erdeklodes reszetekrol is. Szivesen valaszolok a kerdeseitekre is.
Varom a visszajelzest.
Diszkrecio adott.
Udv, Andras
Pest megyebol, szivesen ismerkednek a holgy oromere. Reszemrol utazas megoldhato. Kuldok kepet is magamrol, ha felkeltettem az erdeklodest.
Alapvetoen kedvelem a teltebb alkatot. Csak normal dolgok erdekelnek.
De adhatok telefonszamot is ha van erdeklodes reszetekrol is. Szivesen valaszolok a kerdeseitekre is.
Varom a visszajelzest.
Diszkrecio adott.
Udv, Andras
Irtam privatban , Pest megye, illetve Komarom megyehez kozel vagyok
(Ez egy válasz vikibaby üzenetére (2023. 03. 22. szerda 10:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 22. szerda 10:00

Párral , pasival ismerkednénk a környeékünkről az adatlapunk szerint
Veszprém környékén valaki?