Sziasztok.Ma este Érden párt.lányt fogadnánk.Bi lánytagú pár vagyunk.Utazni is tudunk.
Valaki holnap pár nő estleg pasi?
Pestmegyei srác vagyok,közös masztihoz keresek urat vagy hölgyet,csak olyan írjon aki akar is találkozni.Igényes ápolt srác vagyok!Pestmegyei!
Ma este ki szopatna Tata, Komárom környékén?
Sziasztok.
Veszprem és környékén keresek hölgyet vagy be szállnék harmadiknak hölgy örömére
Veszprem és környékén keresek hölgyet vagy be szállnék harmadiknak hölgy örömére
Sziasztok!Szingli pasiként keresek Veszprém vagy környékén ho hölgyet szabadidő kellemes eltöltésére, tartós kapcsolatra. És aki mer talizni is nem kamu Privátban írjátok
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Tata,Bicske,Tatabánya valaki ma este?
Ajkán ma este valaki?
páral ismerkednénk fejérmegyébe
Bicske,Tatabánya esetleg pár hármashoz,kukkolni ma este?
Veszprémi srác ma?
Sziasztok
MA délután spontán találkozóra hölgy vagy pár?
Moto
MA délután spontán találkozóra hölgy vagy pár?

Moto
Badacsony környékén párok?
Fejérben hölgyet ,esetleg párt kukkolnék..
Aki mer is talizni ! (Ez egy válasz Táltos üzenetére (2023. 01. 04. szerda 13:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 04. szerda 13:47
Aki mer is talizni ! (Ez egy válasz Táltos üzenetére (2023. 01. 04. szerda 13:47), amit ide kattintva olvashatsz)

Fejérben ,hölgyet keresek..Vagy párt kukkolnék..esetleg hetero alapon be is szálnék..
Sziasztok. Párt, hölgyet keresek Pápa, Ajka és Veszprém környékén. Utazni tudok.
Hány óra fele?
(Ez egy válasz flpkrs22 üzenetére (2023. 01. 07. szombat 15:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Pasik, ma este Tatabánya?
Sziasztok ma este Székesfehérvár-Sárbogárd-Érd környékén párt keresek.
Szívesen leskelődnék távolról vagy közelről.Ahogy nektek jó
(Ez egy válasz flpkrs22 üzenetére (2023. 01. 07. szombat 15:11), amit ide kattintva olvashatsz)