Szfvár, Velencei-tó környékén ma este valaki/valakik?
Sziasztok.
Ma este Szopatnék, Kukkolnék, , párhoz csatlakoznék / heteró alapon /.
Tata, Tatabánya környékén.
Megbízható, diszkrét, ápolt vagyok.
Ha érdekes a dolog, kérlek írj priv üzit.
Köszi, szép estét mindenkinek.
Ma este Szopatnék, Kukkolnék, , párhoz csatlakoznék / heteró alapon /.
Tata, Tatabánya környékén.
Megbízható, diszkrét, ápolt vagyok.
Ha érdekes a dolog, kérlek írj priv üzit.
Köszi, szép estét mindenkinek.
Szexre ma estére keresek partnert
Ma este valaki?
Hellooo, Ma pár vagy nő találkozna kellemes időtöltéshez hozzám vagy két pasihoz? Ápolt, jól kinézetűek vagyunk. Fogadni tudok(tudunk).
Sziasztok párral ismerkednék Tapolca Ajka környékéről kellemes időtöltéshez minden jóra kedves diszkrét pasi vagyok.
Tatabánya környékén keresünk igényes párokat,pasit,bi lányokat
Komárom Esztergom megyében ma éjjel hölgy,pár?

Sziasztok!Kíváncsi abszolút hetero úrral,sráccal taliznék akit már régóta foglalkoztat az enyhe biszex gondolata(közös hoki,orál,simi).Igényes ápolt hellyel rendelkező Pestmegyei srác vagyok,jszállás is megoldott.
Ajka vonzáskörzetében keresek lányt/hölgyeet autós kalandra

Kellemes karácsonyi ünnepeket minden goldengate tagnak.
Sziasztok ma párok Tatabányán?
Hello!!!
Szóló pasiként keresem azt a párt vagy nőt akivel(akikkel) egymás társaságát élvezzük. Mobilis vagyok, utazás nem gond.
Szóló pasiként keresem azt a párt vagy nőt akivel(akikkel) egymás társaságát élvezzük. Mobilis vagyok, utazás nem gond.
Szfvár, Velencei-tó környékén hölgyek, párok?
Balatonalmádi?
Sziasztok. Párt, hölgyet keresek Pápa, Ajka és Veszprém környékén. Utazni tudok.
Dunaújvárosban oral kalandhoz keresek aktív pasit. Helyem van.

Nagymellű hölgynek simogatnám, masszíroznám a cicijét, akár a párja előtt is, cserébe egy farokverésért. Privátban keress, köszönöm.
Sziasztok
Ma este nő Tatabányàn?
Ma este nő Tatabányàn?

Punciba élvezést diszkréten vállalok akár hosszú távon is, akár következményével is, tehát igen, akár babát is csinálok megbeszélés alapján. Lányok, párok, leszbikus párok, írjatok!