Veszprémben, a Gulya dombi lehajtóval szemben vagyok kocsival. Masztira, orálra, kukkolàsra srácoknak lehet csatlakozni. Sötétszürke autó
Sziasztok!
Hétköznap délelőtti órákra keresek hellyel rendelkező partnereket a közelemből. Elsősorban párt vagy hölgyet. Párokkal akár hetero alapon, akár mindenki örömére, ez csak megbeszélés kérdése. Max diszkréció fontos.
Hétköznap délelőtti órákra keresek hellyel rendelkező partnereket a közelemből. Elsősorban párt vagy hölgyet. Párokkal akár hetero alapon, akár mindenki örömére, ez csak megbeszélés kérdése. Max diszkréció fontos.
Sziasztok holnap napközben veszprém - siófok vonalon . Huncutság , Izgalom ?! Akkár csak kukkolás is.
Sziasztok
Ma,délutánra, estére, hölgy, vagy esetleg pár társaságát keresném.
Ha gondolod, kérlek írj priv üzit !
Köszi
Ma,délutánra, estére, hölgy, vagy esetleg pár társaságát keresném.
Ha gondolod, kérlek írj priv üzit !
Köszi
Veszprémben, a Gulya dombi lehajtóval szemben vagyok kocsival. Masztira, orálra, kukkolàsra srácoknak lehet csatlakozni. Sötétszürke autó
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Ma Fehérváron lenne kedve valakinek kukkolni miközben a kocsim mellett masztizok?
Privátba jelezz és megmondom hol és mikor!
Privátba jelezz és megmondom hol és mikor!
fehérváron, vagy környékén (max. 50km) nagy, vastag farkat szopnék, rendszeresen. valaki? helyem van hozzá. csak egyoldalúan, és csak a nagy farok (kb. 18/5-től) vonz.
Sziasztok!
Bi pár, Bi párokat Urakat, Hölgyeket vár.
Ma délutántól, jó idő töltéséhez! Max este 22:00-ig.
Hely van, várunk
benneteket, a többest is szeretjük!
Helyszín SZÉKESFEHÉRVÁR központ!
Írjatok!!!!!
Bi pár, Bi párokat Urakat, Hölgyeket vár.
Ma délutántól, jó idő töltéséhez! Max este 22:00-ig.
Hely van, várunk
benneteket, a többest is szeretjük!
Helyszín SZÉKESFEHÉRVÁR központ!
Írjatok!!!!!
Veszprémben, a Gulya dombi lehajtóval szemben leszek ma 2-től kocsival. Masztira, orálra, kukkolàsra srácoknak lehet csatlakozni. Sötétszürke autó
Idősebb hetero vagy bi pasi, aki csak szopatni szeretne?
Veszprémi srác ma?
Sziasztok. Párt, hölgyet keresek Pápa,Ajka és Veszprém környékén. Utazni tudok.
Veszprém környékén szopatnék.
Olyan elhanyagolt lányt,nőt,asszonyt keresek akinek lelki társa és virtuális szex partnere lehetnék.Én egy 38 éves,nem független srác vagyok aki csak sodródik az árral.Amit konkrétan szeretnék,hogy Skype-on néha megbeszéljük egymás dolgait aztán pedig egy kiadós közös masztival kielégítsük egymást és meg adjuk a másiknak amit otthon nem kap meg.Ha magadra ismertél,írj bátran privát üzenetet,nem harapok!
Holnapra keresek kalandot!
Jövő héten napközben,Veszprémben/környékén/ szopatnék...
talán még szopnék is egy jót.....
talán még szopnék is egy jót.....
Komárom környékén valaki szopni? Vagy dugni? Írj bátran!
Ilyen szép időben lenne kedve valakinek kukkolni a Gárdonyi nudin miközben masztizok?
Privátba irj!!!
Privátba irj!!!