Sziasztok. Párt, hölgyet keresek Pápa, Ajka és Veszprém környékén. Utazni tudok.
Sziasztok! Biszex partnert, párt keresek minden jóra Kom-Egom megye Tatabánya.
Szopatnék!
Sziasztok.Győr-Komárom környéki hölgyelet,párokat keresnék alkalmi szexkapcsolatra.
Veszprém ma valaki?
Veszprémben, a Gulya dombi lehajtóval szemben ma 5-től, maztira, orálra, kukkolàsra srácoknak lehet csatlakozni. Sötétszürke autóval leszek
Sziasztok PÁPAI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Sziasztok . Veszprém- Ajka - Celldömölk izgalom?
Autós maszti most valaki Tatabányán?
Szép napot mindenkinek!
Október 29-én délutáni találkozóra keresek Tata és környékén kalandvágyó hölgyet.
Részletek privátban
Október 29-én délutáni találkozóra keresek Tata és környékén kalandvágyó hölgyet.
Részletek privátban
Sziasztok szívesen ismerkednek veletek.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 10. 10. hétfő 17:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 10. hétfő 17:13
Törölt felhasználó (4655826)

Pasit keresünk feleség közös kényeztetésére Győr környékéről.
Akit már elutasítottunk kérjük ne írjon..
Kamusok kíméljenek abból rengeteg van..
Állandó házibarátot keresünk,akivel néha jól érezhessük magunkat..Méret is számít...
Ilyenek hogy arra járok fuvarba,kíméljenek..
Állandó házibarátot keresünk,akivel néha jól érezhessük magunkat..Méret is számít...
Sziasztok .
Holnap 11 én veszprém- ajka - celldömölk vonalon mozgok autóval . Szívesen ismerkedek találkozok. Szép estét.
Holnap 11 én veszprém- ajka - celldömölk vonalon mozgok autóval . Szívesen ismerkedek találkozok. Szép estét.
Veszprémben a Gulya dombi lehajtóval szemben vagyok kocsival. Masztira, orálra, kukkolàsra srácoknak lehet csatlakozni. Sötétszürke autó
Pasit keresünk feleség közös kényeztetésére Győr környékéről.
Pápa-Veszprém-Szfehérvàr útvonalon valaki ma ráérne?
Uni vagy aktív srácot keresek, de lehetsz kívàncsi heteró is

Tatán és közelében keresek hölgyet, lányt kellemes időtöltés céljából
Hely megoldott
üzenj

Sziasztok ma kora este veszprém-ajka vonalon estleg autós izgalom?
Sziasztok PÁPAI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Valaki esetleg Bukfurdon most kedden a szauna reszlegen?
Veszprém környékén szopatnék.