B.U.È.K mindenkinek!Ha szimpatikus nő szemèlyèben,volna valamihez kedve, keressen bátran!
Sziasztok szép estét és boldog új évet kívánok mind. Lehet hogy furcsa ez most sok mindenkinek van Balatongyörök január 1-2 egy szép kis apartman lefoglalva. Sajnos a hölgy aki jött volna velem mondta én most szeretnék a helyére találni egy kellemes társaságot. Természetesen minden költség az enyém neked csak jól kell érezni. Ha felkeltettem érdeklődésed kérlek éri a távolság nem probléma minden megoldható
Sziasztok ha Székesfehérvár vagy környékén szüksége lenne esti vagy éjjeli fuvarra szívesen segítenék hölgyeknek/pároknak. De hellyel is rendelkezem.
BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK!!! Fiatal egyedül álló ként keresek Elhanyagolt hölgyeket keresek kapcsolatra, valamint párokhoz akár harmadiknak, a pár női tagjának örömére szívesen csatlakoznék! Utazni, bizonyos távolságon belül tudok. Igényesség és diszkréció részemről adott és elvárt
Sziasztok!Ma este találkoznék Párral-Nő örömére,vagy Nővel.Tegyük emlékezetessé a Szilvesztert.Kedves,figyelmes masszőrfiú vagyok.Helyem nincs,autózni tudok...
Nincs kedve mist valakinek egy közös masztihoz a kocsimban Fehérváron?
Privátba írj!
Privátba írj!
Sziasztok! Nőt, párt keresek diszkrét együttlétekre!
Bicskén autós kalandba benne lennék vagy nálad. Passzív vagyok
Tatán töltöm a szilvesztert valaki igazán ellophatna egy oracskara majd
Sziasztok!
Szilveszteri izgalmakra partnert keresünk.
Esztergom környéke?
Szilveszteri izgalmakra partnert keresünk.
Esztergom környéke?
Sziasztok
Ma Fehérváron megleshető leszek miközben masztizom a kocsimban!
Privátba megírom mikor és hol leszek!
Ma Fehérváron megleshető leszek miközben masztizom a kocsimban!
Privátba megírom mikor és hol leszek!
Sziasztok! Van itt hölgy aki ismerkedne?

Összeszokott pár mindkét tagjának ápolt diszkrét f.fitől orál kényeztetés....
Veszprémben keresek partnert.
Sziasztok pár nő vagy pasi akkor mer is tallózni?
Sümeg környéke
Sümeg környéke
Ma az esztergomi szaunában ismerkednénk!
Sziasztok!Tapolca Badacsony környékén ismerkednék 40es 50 es hölggyel illetve párral!
Ma valaki esetleg?
Aktív uni ? Ma Vagy 31én Benne lennék egy 3 asba vagy sexpartyba Kom Eszt M ? Bisex Gay sex ? min 45 év től